Регистрация на фирма в Сандански

Rate this post

Вече и изцяло онлайн на един клик разстояние при регистрация на фирма в Сандански

Вие сте с предприемчив характер обичате действието и да приемате предизвикателства. Искате да направите регистрация на фирма в гр.Сандански. Попаднали сте на точното място. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Сандански и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Сандански и транспортни фирми в Гърция!

Регистрация на фирма по ДДС в Сандански, може да възникне при различни обстоятелства! Още в началото когато регистрирате фирмата си може да изберете да се регистрирате и по ДДС, ако ще извършвате дейност и в Европейският съюз. Ние ще Ви съдействаме с каквото е необходимо при регистрация на фирма по ДДС в Сандански. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Сандански.

Регистрация на фирма в гр.Сандански
Регистрация на фирма в гр.Сандански

Във статията ще дадем някои идеи за бизнес за малкият град.

Вече имате фирма и искате промна в обстоятелствата или да смените вашият счетоводител и да се възползвате от счетоводни услуги.

Бизнес идея номер 1. Откриване на курсове за обучение

Същността на проекта е разработването на програми за обучение, организацията на процеса на обучение за клиенти от различни възрасти. Краткосрочните часове по естетически професии (фризьор, гримьор, обслужване на нокти), изучаването на компютърни технологии и уроци по шофиране (шофьорска школа) са много актуални. Езиковите курсове с различни нива на обучение са не по-малко търсени.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Реализацията на идеята започва с разработването на план за учебни часове, получаване на лиценз и сертификат за обучение. Най-добрият вариант при търсене на стая ще бъде почасовият наем на класни стаи в института, техникума. Основни разходи:

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Сандански!

 • образователни материали;
 • необходимо оборудване, аксесоари;
 • заплати за квалифицирани учители;
 • комунални услуги.


Бизнес идея номер 2. Отваряне на детска стая за игра

Същността на бизнес идеята е да се организира стационарно помещение за отдих за деца на различна възраст, което не изисква лицензиране. Такива стаи първо се появиха в търговските центрове и бързо спечелиха популярност при липса на алтернатива.

Модерните опции предлагат малка гама от забавления, игрални автомати и комплекти играчки, които могат да вземат активно дете в продължение на няколко часа.

Регистрация на фирма в Пловдив

Такъв бизнес изисква основни финансови разходи в организацията, бързо се изплаща с правилната ценова политика и подбора на отговорен персонал. Основните разходи ще бъдат:

 • плащане на наем за помещенията;
 • закупуване на инвентар, специални мебели, лабиринти или батути;
 • заплата на служителите.

Бизнес идея номер 3. Отваряне на солариум


Същността на бизнес идеята е закупуването на оборудване за дъбени легла, предоставянето на услуги за изкуствен тен на потребителите. Такива проекти са широко търсени в градовете с умерен климат и малък брой слънчеви дни в годината. Уместността на такава услуга се дължи на желанието на младите хора да изглеждат здрави и красиви по всяко време на годината.

Регистрация на фирма във Варна

Можете да осигурите поток на клиентите си, като наемете малка стая в известен салон за красота, уелнес или спортен център. На първия етап е по-добре да ограничите придобиването на 2 устройства: вертикално и хоризонтално. За да отворите проект:

 • преоборудвайте помещенията в съответствие със стандартите за безопасност;
 • осигуряват комфортни условия за клиентите;
 • оборудвайте работното място на администратора;
 • за да получите необходимите минимални козметични продукти.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Бизнес идея номер 4. Отваряне на магазин за очила/оптика

Същността на бизнес идеята е отварянето на стационарен магазин с голям асортимент от очила, аксесоари за тях, предоставянето на услуги за подбор и ремонт на оптика на всеки. Добрите точки в средния ценови сегмент са в стабилно търсене, така че подобен проект ще донесе приходи дори в конкурентна среда.

Регистрация на фирма в Бургас

За да реализирате идеята с магазин за оптика, трябва да изберете място с добър трафик, удобен транспорт. Идеални нежилищни помещения на приземния етаж на многоетажна сграда, отдел под наем в супермаркет, до клиника или метростанция. За да започнете, ще трябва:

 • закупуване на оборудване за ремонт на оптика, диагностика на зрението;
 • монтаж на специални витрини;
 • оборудване на лекарския кабинет, работното място на сервиза за ремонт на очила.

Печалбата изцяло зависи от създаването на добра репутация, реклама, широка гама от оптика на достъпни цени за средна и икономична стойност. Можете да увеличите печалбите, като внедрите модели слънчеви очила, лещи, свързани продукти.

Бизнес идея номер 5. Откриване на спортна зала

Същността на бизнес идеята е да оборудва залата с необходимия набор от симулатори и аксесоари за спорт. Подобна услуга е постоянно търсена сред хората, които водят неактивен начин на живот и искат да подобрят здравето си. Малките фитнес зали в средния ценови диапазон са популярни дори при спортни клубове в същия град.

Изборът на стая за бъдещия фитнес или фитнес клуб е необходим след внимателно проучване на пазара и търсенето в конкретна зона за спане. За настаняване е подходяща нежилищна зона в приземните етажи на къщи или малки зали в културни дворци. За комфортно свободно време и обучение клиентите ще се нуждаят от:

 • подреждане на съблекални, душове и места за почивка;
 • придобиването на разнообразни симулатори за класове;
 • подходящ дизайн на залата;
 • привличане на персонал със съответните знания и образование.


Можете да направите фитнес зала или нов фитнес клуб популярен и печеливш, като предлагате специални семейни или детски програми, евтини класове за възрастни хора.

Бизнес идея номер 6. Отваряне на бирен бар

Същността на бизнес идеята е оборудване и отваряне на малък бирен бар с бюджетен формат. Стилно проектиран ресторант с асортимент от „жива“ бира може да даде стабилен доход. Такива уютни барове са високо оценени сред любителите на тази напитка. Стилни кръчми, които излъчват спорт или предлагат прости закуски на достъпни цени, са много популярни. Уместността на проекта се дължи на стабилния растеж на пазара със 17-18% годишно.

За да отворите такъв бар с бира, трябва да изберете формата на работа (кръчма или ресторант), от който зависи по-нататъшната работа. Малка институция с 30 места се счита за оптимална. Той е в състояние напълно да се изплати за няколко години стабилна работа.

Основните разходи за отваряне на бирен бар са:

 • наемане на стая с оптимална проницаемост;
 • оригинален ремонт и декорация;
 • закупуване на необходимо оборудване и мебели;
 • придобиване на първите партиди от продукта.


Бизнес идея № 7. Откриване на автосервиз и сервиз

Същността на бизнес идеята е отварянето на специализиран автомобилен сервиз, предлагащ широк спектър от ремонтни услуги и поддръжка на автомобили. Броят на автомобилите непрекъснато расте. Всеки от тях се нуждае от специализирани модификации, малко или основно преоборудване. Следователно автомобилна услуга, която предлага висококачествена и евтина работа, винаги ще има поток от поръчки от редовни и нови клиенти.

Основното при отварянето на нова бензиностанция е успешно поставяне и удобен транспорт до клиентите. Преди да сключите договор за лизинг, най-добре е да анализирате конкуренцията в непосредствена близост. За пълна работа ще ви трябва:

 • специализирани помещения с комуникации;
 • закупуване и монтаж на техническо оборудване;
 • квалифициран персонал.

Регистрация на фирма в Перник
За удобство и бързо фиксиране на пазара можете да изберете отделна ниша за вашата сервизна станция: обслужване само на определени марки автомобили или тунинг без ремонтни работи. Автосервиз с достъпни цени и отлично качество на услугите ще осигури на собствениците стабилен доход и ще може да се изплати през първата година.

Бизнес идея № 8. Отворете самостоятелна баня (сауна)

Същността на бизнес идеята е отварянето на оборудвана частна баня или сауна в малък град за предоставяне на услуги на частни клиенти. Тази оферта е насочена към хора от различни възрасти, които харесват неформална форма на релакс.

В допълнение към традиционните услуги са на разположение и инфрачервена сауна, класически масаж и освежаващ басейн. Евтината и удобна баня ще бъде популярна в големите и средни градове.

Организацията на бизнес проект ще изисква значителни финансови разходи на първия етап:

 • цялостно преустройство и ремонт на помещенията в съответствие с техническите стандарти;
 • закупуване и монтаж на оборудване, необходимо за работа;
 • оборудване за отдих за клиенти и персонал;
 • рекламни услуги по много начини.

Можете да поставите баня в частна къща след пълно преустройство.

Регистрация на фирма в Русе

Бизнес идея номер 9. Отваряне на салон за красота

Същността на бизнес идеята е проектирането и откриването на салон, който предоставя фризьорски и козметологични услуги на населението. Съвременните хора с удоволствие се грижат за външния си вид, обръщайки се към професионалисти. Следователно пазарът на такива услуги е популярен и бързо се развива. Това води до висока конкуренция и изисква задълбочено проучване на всеки раздел от бизнес плана .

За да отворите печеливш и успешен салон за красота, се нуждаете от стая, разположена на място с добро трафик и кръстовище. Можете да помислите за отдаване под наем в търговски центрове или натоварени площи с изобилие от магазини за жени. Финансовите инвестиции от собственика ще изискват:

 • закупуване на необходимо оборудване;
 • подреждане на зони за работа и почивка;
 • декорация на стаята;
 • рекламни услуги.


Анализът на такива проекти предполага оптимален марж от 200 – 250%. Тя включва не само разходите за поддръжка на салона, но и постоянното обучение на персонала, разработването на нови козметични услуги. Периодът на изплащане може да зависи от много фактори, обикновено вариращи от четири месеца до година.

Каква фирма да регистрирам в България?