Регистрация на фирма в Русе

Вече изцяло онлайн при регистрация на фирма в Русе

Здравейте, днес ще Ви представим в тази статия основните цели, ресурси и фактори за млади предприемачи. Искате да направите регистрация на фирма в Русе и да стартирате собствен бизнес. Вижте и актуални цени за счетоводни услуги!

Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Русе и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Русе !

Всяка новорегистрирана фирма може да избере дали да се регистрира по ДДС доброволно или когато наближи и надвиши оборота от над 50 000 лв. Регистрация на фирма по ДДС в Русе, е услуга която често изпълняваме. Можете да ни се доверите. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Русе!

Прехвърляне на дялове;

Промяна в обстоятелствата;

Откриване или закриване на дружество;

Смяна на собственик или вписване и отписване на собственици;

Какви цели преследват хората, когато започват собствен бизнес?

Много хора мислят за започване на собствен бизнес. Първо трябва да разберете и какви са причините за това решение, каква е мотивацията? В началото може да изглежда, че има доста отговори. Но само две са правилни.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Русе!

регистрация на фирма в Русе
Регистрация на фирма в Русе

Първият – бизнес се създава за последваща продажба, вторият – за получаване на дивиденти от него. Тези причини са разбираеми за всеки.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Ако човек започне бизнес, за да го продаде по-късно, тогава първо трябва да инвестира много от своите знания, умения, време и, разбира се, пари. До няколко години той ще може да получи за продажбата на бизнеса си сума, многократно повече от първоначалната инвестиция.

Работата не свършва дотук. Избират се нови направления, ниши, отваря се нов бизнес. Най-често такава схема се използва в Интернет.

Печалба от бизнес след като направите регистрация на фирма в Русе

Ако човек иска да получи печалба от бизнеса си, тогава той инвестира ресурсите си в създаването на бизнес и неговото промотиране. Веднага след като механизмът на работа се отстрани, печалбата започва да се появява редовно, като по този начин осигурява постоянен доход на собственика. Тази схема се използва за офлайн пространство.

Във всеки случай основна причина са парите, в името на тях хората започват собствен бизнес. Важно е също така да се разбере, че един бизнес прекарва много време, изисква големи разходи от собствените си ресурси, особено в самото начало.

Регистрация на фирма в Пловдив

Трябва да изберете бизнес, който ще бъде интересен. Малко вероятно е да се работи добре с това, което не ви харесва.

Какво да правим – етапи на развитие на идеята

 • Оценка на наличните ресурси: пари, време, умствена сила, волеви качества.
 • Оценка на възможностите за привличане на ресурси на трети страни, както и намиране на онези, които наистина могат да помогнат.
 • Оценка на външните условия: идентифициране на възможни пречки, трудности, намиране на положителни точки, разработване на начини за осъществяване на дейности в настоящата среда.
 • Оценяване на вашите умения: ясно разберете какво можете да направите добре, запишете го.
 • Изберете от списъка най-приятните предмети.
 • Разберете какво хората са готови да платят за всичко това. Този бизнес ще се превърне в бизнес идея.
 • Този път е най-оптималният. Той ще помогне на начинаещ предприемач да избере бизнес по свой вкус.

Регистрация на фирма във Варна

Търсите ниша за бизнеса, която трябва внимателно, не забравяйте да вземете предвид всички възможности. За най-добър ефект можете да се поставите в обувките на клиента и да разберете какво би искал. След това си струва да отговорите на няколко въпроса за себе си:

Открихте ли някакви недостатъци в избрания бизнес?


Намерили ли сте начини да изградите работата си така, че да станете по-добри от конкурентите си?
Ако отговорите са утвърдителни, тогава можете да сте сигурни, че сте намерили бизнеса си.

Ние определяме необходимата инвестиция


Те отварят всеки бизнес, за да получат печалба, която не само ще покрие всички разходи, включително собствените им разходи за време и енергия, но и ще донесе доход на предприемача. И няма значение дали той ще произвежда, препродава или предоставя услуги. Първо трябва да изчислите своите приходи и разходи.

В този случай печалбата трябва да бъде разделена наполовина, а разходите трябва да бъдат удвоени. Тези числа ще бъдат по-правдоподобни. Въздушна възглавница е още плюс 150% от цената. Тази сума ще определи необходимия размер на средствата, които ще бъдат инвестирани в бизнеса.

Тестване и стартиране на проект

Ако дадена идея е дефинирана, струва си да тествате идеята си, за да видите дали тя наистина ще генерира доход, а не загуба. За вашата собствена увереност в успеха, трябва да създадете пробна версия и да се опитате да я приложите сред хората. Роднини, приятели, познати ще могат да действат като купувачи.

Регистрация на фирма в Бургас

Трябва да знаете тяхното мнение за продукта, желанията за дизайн или функционалност, нека да споделят мнението си с вас. Тази информация ще бъде много важна.

След като успешно преминете този етап, можете да опитате да продадете продукта на непознати, които ще бъдат по-безпристрастни и способни да дадат обективна оценка. Ако има недостатъци, дори е добре, защото те успяха да бъдат идентифицирани още преди да бъде открит бизнесът.

Ако можете да спечелите пари от това, трябва да регистрирате компанията, да закупите необходимото оборудване, да наемете работници.

След като можете да започнете да правите стоки и да ги продавате. Успехът на предприятието ще зависи най-вече от желанията, стремежите, действията.

Колко ще трябва да инвестирате сами?


Всеки бизнес е разходи за пари, време, знания. Отваряйки бизнеса си, трябва да решите какви ресурси наистина можете да използвате.

Каква фирма да регистрирам в България?

Можете да продължите по два начина: или да правите големи инвестиции, или да се справите с малка сума.

Първият, разбира се, е по-надежден, защото парите ще станат застраховки в случай на спад в продажбите или в края на сезона. Този вид инвестиция ще се изплати много бързо, след година или две и след това вече ще носи печалба.

Ако обаче се създаде бизнес за последваща продажба, тогава ще бъде трудно да се намери купувач, защото той може просто да отвори собствен бизнес за същите пари.

Най-често човек има ограничени ресурси

Не мнозина имат големи суми пари. Най-често човек има ограничени ресурси. И той не трябваше да избира, защото само вторият вариант би бил подходящ. В същото време той също има много шансове за успех. Просто трябва да работите дълго и упорито, да решавате всички проблеми, които възникват сами, да търсите изходи от трудни ситуации.

Най-важното е да не се отказвате и да се борите за бизнеса си, да го правите по-добре. И ако има достатъчно време и енергия, човек ще печели както от продажбата на бизнеса, така и от работата на предприятието, когато неговият бизнес наистина работи.

В началния етап е много важно да определите началния капитал и едва тогава да започнете да търсите подходяща идея.

Какви ресурси на трети страни мога да използвам?

Ресурсите на трети страни не са само заемни средства. Списъкът им е много по-широк. Така информацията, достъпна за други хора, за икономическата ситуация, характеристиките на региона, търсенето, съществуващите проблеми в града и как те могат да бъдат решени чрез печалба от това, може да се превърне във външен ресурс.

И това е само малка част от онези средства, които може да са полезни за предприемача. Важно е да можете да виждате източници на доходи във всичко, което е заобикалящо.

Така например, като имате информация, че в града ще се проведе някакво важно събитие (олимпиада, футболно първенство, световен фестивал), можете да инвестирате в отваряне на магазин за сувенири или хостел. Всъщност именно тези видове услуги ще бъдат с най-голямо търсене и за кратко време ще донесат голяма печалба.

Регистрация на фирма в Перник

Можете да отворите онлайн обучение за компютърна грамотност. Децата ще изпращат своите родители, баби и дядовци, за да могат да общуват помежду си, независимо от местоположението.

Човек, който има „предприемаческа вена“, винаги гледа на нещата около себе си през „призмата на рентабилността“. Той може почти моментално да определи какво може да бъде източник на печалба. А използването на допълнителни ресурси за него ще бъде чудесна възможност за ускоряване на развитието на бизнеса му.

Колко важен е външният фактор?


Външните условия влияят върху успеха на делото. Те могат да бъдат напълно различни: броят на възможните клиенти, конкуренти, населението на града, търсенето на предлаганата услуга или продукт. Преди да изберете посока на вашия бизнес, е много важно да анализирате ситуацията на пазара, като вземете предвид възможно най-много фактори.

Необходимо е също така да се оценят рисковете, да се изчислят разходите, да се вземат предвид наличните възможности. Ако сте уверени в собствения си успех, тогава трябва да изберете подходяща ниша и да отворите бизнес.

Изучете условията на пазара

Всички големи компании, преди да отворят нова точка, подробно изучават условията на пазара. Някои дори имат отделни структурни звена, които провеждат сериозни маркетингови проучвания, въз основа на които се вземат решения за отваряне на нови търговски обекти. Без такъв анализ компаниите не предприемат действия.

Как да измислим бизнес идея – съвети на Джефри Фокс


Бих искал да дам и метод за търсене на бизнес идея от Джефри Фокс с работата му „Как да спечелим големи пари в малкия бизнес“.

Разбира се, някои пасажи от тази книга предизвикват усмивка, защото не съвсем предназначен за манталитета на жителите на бившия ОНД. Въпреки че някой, очевидно, ще може да намери полезни моменти за себе си.

Според Fox начините за намиране на идеи за частен бизнес са следните:

 • Способностите или дори талантите, дадени от природата, могат да станат отправна точка в развитието на бизнеса. Освен това тази опция ще донесе истинско удоволствие.
 • Семеен бизнес. Ако има такава, разбира се, това може да бъде отлична отправна точка, защото ще ви уведоми цялата „кухня“ отвътре.
 • Пазарът, на който компанията работи, на който работи бъдещият предприемач. По-точно – този пазар, който не е обхванат от него, но съответства на посоката.
 • Същото може да се каже и за идеи, които бяха безмислено отхвърлени от компанията. С правилния подход те могат да се превърнат в истинско съкровище.

Цялостното събиране на информация за франчайзинга


Цялостното събиране на информация за франчайзинга вече е ключът към успеха. Това ще помогне да се намери ниша в бизнеса, който все още не е зает. Най-често това ще бъде някакъв тесен фокус. Спортен комплекс за тези над тридесет – какво не е идея? Или здравни услуги за възрастни хора. Или помогнете на заети хора, които са на чести пътувания, но в същото време искат техните къщи, апартаменти и просто обикновени домакински въпроси да са в постоянен ред.


Малки етнически групи. Разбира се, това явление е по-вероятно характерно за САЩ. Но ние имаме достатъчно от тях. Трябва да се опитаме да проучим нуждите на тези хора (и за предпочитане техния език) и да определим кои от тях са най-недостъпни. Ако намерите начини за този достъп, тогава такъв “чип” ще бъде много оригинален и търсещ.

Събирането на информация за различни умения ще помогне не само да се почувствате като съвременен човек, но и може да „хвърли“ отлична бизнес идея. Интериорен дизайн и озеленяване, градинарство, ремонт – всички тези индустрии далеч не са толкова развити, колкото изглежда на пръв поглед.


Компания за обратно изкупуване.

Това може да стане с кредит например, но много внимателно. Защо продават компанията, колко е била успешна на пазара и какви са бъдещите перспективи – всички тези въпроси изискват балансирани и обмислени отговори. И за това трябва да имате известен опит и достатъчно знания. Следователно вероятно е по-лесно да си купите компания, която е имала личен опит.


Стара, но незаслужено забравена идея, почти от училищната скамейка, с нов поглед върху нея, може да бъде страхотен бизнес.


Едно от основните условия за успешен бизнес, според Fox, е задълбочено проучване на продадения продукт или услуга, така че в бъдеще смело да опитате за титлата професионалист.

Please rate this

Scroll Up