Регистрация на фирма в Пловдив

5/5 - (2 votes)

Къде да започнете бизнеса си – стъпка по стъпка план от нулата за начинаещи?

Искате да стартирате свой собствен бизнес и да откриете ваша фирма, може да прочетете тази статия за как да започнете вашият бизнес. Регистрация на фирма в Пловдив e важна стъпка за вашето ново начало.

Откриване на нова фирма в Пловдив и стратирането на дейност е свъзано и с наемането и сключването на договор за счетоводно обслужване. Обадете ни се на посоченият телефон, за безплатна консултация относно избора на търговско дружество, основна дейност и счетоводно обслужване.

Телефон: 0899 85 75 00

Имате нужда от счетоводни услуги в Пловдив или консултации, на добри цени. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Пловдив и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Пловдив!

Достигнали сте прага от 50 000лв, и имате нужда да регистрирате фирмата си по ЗДДС, свържете се с нас ние ще Ви съдействаме и ще Ви регистрираме фирмата по ДДС. Същото важи и за доброволната регистрация по ДДС, на новостартиращи фирми, които имат необходимост от тази регистрация.

Услугите които предлагаме за град Пловдив са:

  • Ликвидация на фирма;
  • Закриване на фирма в Пловдив;
  • Прехвърляне на дялове на ООД между собствениците;
  • Прехвърляне на дружествени дялове в ООД;
  • Преубразуване на търговски дружества в Пловдив;
  • Апортни вноски, вливане, сливане, разделяне и отделяне на търговски дружества в Пловдив;

Какви са таксите за такси за закриване на фирма в Пловдив? Свържете се с нас – 0899 85 75 00

Каква е цената за регистрация на ЕООД или ООД в град Пловдив?

Цените са ни едни от най-добрите в цяла България, работим изключително прецизно и бързо, с помощта на адвокат фирмата обикновено излиза до 2-3 дни след подаване на документите от адвоакта към Агенцията по вписванията. Повече за цените вижте на линка: цени за регистрация на фирма в Пловдив!

Днес искам да говоря за това къде да започна собствен бизнес и за някои грешки на начинаещи предприемачи, които също правят. Искам също така да ви дам стъпка по стъпка план за отваряне на всеки (или почти всеки) бизнес.

Старт на бизнеса и регистрация на фирма в Пловдив

Много от тях започват бизнес, без дори да се замислят колко в какъв период трябва да продадат, за да стигнат до нула. Това е важно, защото много бизнес модели все още са отрязани.

Изчисляването на точката на възвръщаемост е просто. Вие обмисляте колко плащате на месец и след това обмисляте колко е необходимо да продавате стоки или да предоставяте услуги на месец, за да възстановите тези разходи.

Регистрация на фирма в Пловдив
Регистрация на фирма в Пловдив

Прочетете също и за възстановяване на ДДС от чужбина, страни от ЕС!