Регистрация на фирма във Варна

Вече и изцяло онлайн при регистрация на фирма във Варна

Искате регистрация на фирма във Варна, започнете нещо свое. Омръзнало ви е друг да ви ръководи. Искате да пробвате нещо ново различно? Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги във Варна и счетоводни услуги на международни транспортни фирми във Варна !

Всяка фирма в един момент при своето развитие и разрастване има необходимост да се регистира по ДДС , доброволно или при достигна на прага от 50 000 лв за България. Ние ще подготвим всички нужни документи и ще направим регистрацията на фирма по ДДС във Варна за вас, бързо и ефективно. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС във Варна!

Прехвърляне на дялове;

Промяна в обстоятелства;

Вписване или отписване на съдружник;

Откриване или закриване на фирма;

Доверете ни се работим с адвокати и изцяло онлайн, бързо, лесно, спестяваме време и с -50% по-ниска такса в Агенцията по вписванията.

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми във Варна!

Как да отворите бизнес и да направите регистрация на фирма във Варна

Здравейте! Днес ще говорим за стартиране на бизнес и ще дадем бизнес идеи.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Статията ще бъде полезна за онези, които са уморени да работят „за шефа си“, и за тези, които мислят да създадат собствен бизнес поради загуба на друга работа.

Регистрация на фирма във Варна
Регистрация на фирма във Варна

Предприемачеството в провинцията има много свои характеристики в сравнение с бизнеса в големите градове. Ако тази специфика се вземе предвид дори на етапа на бизнес планирането, тогава можете да вземете напълно ниша за себе си.

Върху какво да помислим при отваряне на бизнес?

Характеристиките на предприемачеството са свързани със спецификата на тяхното икономическо развитие.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Ниска покупателна способност. Моля, обърнете внимание, че бъдещите ви клиенти и купувачи са жители на провинцията, където заплатите са ниски, пазарът на труда е малък, просто няма къде да печелите много. Съгласете се, че продажбата на някакви ексклузивни скъпи неща е просто глупаво. Примери за такъв бизнес включват: моден бутик, автокъща, салон за красота във VIP класа и чисто вегетариански ресторант.

Подобни бизнес идеи в малък град няма да намерят своите потребители – вместо печалба, рискувате да загубите.

Недостиг на основни блага. Да, случва се. Анализирайте наличието на магазини и аптеки във вашия район. Има ли супермаркет във вашата част на града или трябва да отидете в другия край на града?

Или може би във вашия град няма магазини за дрехи, представляващи популярни търговски марки и всички жители на града или отиват да се обличат на местния пазар, или отиват в търговския център на съседен град?

Регистрация на фирма в Пловдив

Или може би във вашето село една аптека изобщо? Анализирайте ситуацията: какво не е във вашия град, но бихте искали да видите в бъдеще?

Планирайте да се разширите допълнително след регистрация на фирма във Варна

В малък град развитието на бизнеса може да бъде ограничено. Защо? Тук всичко е просто. Отначало вашият бизнес може да привлече голям брой клиенти, но след това растежът на търсенето на вашите стоки или услуги ще започне да се забавя и да спира напълно – в града хората, които искат да купят нещо от вас, ще свършат.

Ако искате да се развивате по-нататък, трябва да помислите за това предварително. Може би след време ще успеете да се разширите и броят на вашите клиенти ще може да попълни жителите на близките точки.

Ниски бариери за влизане в бизнеса. Това може да се отдаде на предимствата на малък градски бизнес. Всъщност разходите за наемане на помещения, реклама, възнаграждение за работниците в провинцията са значително по-ниски от подобни разходи в голям град.

Регистрация на фирма в Бургас

Благоприятна конкурентна среда.

В провинциите е по-лесно за начинаещия бизнесмен да получи държавна подкрепа за стартиране на собствен бизнес. Често се насърчава малкият бизнес, има много програми за подкрепа – този въпрос също трябва да бъде проучен. Ако можете да се възползвате от някаква привилегия – това трябва да се направи! Някои бизнес ниши през вашата година може да са напълно безплатни.

Реклама под формата на дума от уста. От една страна, това е отлично. Тъй като новините за новооткрития ви магазин бързо ще летят из по-голямата част от града. Но това явление има и минус: ако направите грешка поне веднъж, целият град също ще знае за това.

Какъв бизнес да отворите в малък град

Какво точно може да направи начинаещ предприемач в провинцията? Какво точно да продадете или какви услуги да предоставите? Как да направите този труден избор? Изброяваме няколко точки.

Започнете това, в което сте добри.

Каква фирма да регистрирам в България?

Това е идеално за първото ви бизнес преживяване. Работили сте в компания от няколко години и се чувствате като специалист във вашата област – можете да работите независимо.

Най-типичният пример: счетоводител.

Опитен счетоводител може лесно да отвори собствен бизнес в предоставянето на счетоводни и данъчни счетоводни услуги, подготовка и подаване на данъчни декларации.

Винаги има търсене на такива услуги: по-лесно е малките организации и частните предприемачи (а има много от тях в провинцията!) Да се ​​свържат с такъв счетоводител, отколкото да наемат постоянен служител.

Счетоводната подкрепа в този случай ще струва по-малко от заплатата на счетоводител на пълен работен ден. В допълнение към такъв бизнес можете да обмислите възможността да организирате курсове: ако сте експерт в своята област, можете да прехвърляте знания на други.

Като примери има повече нотариуси и адвокати, козметолози, фотографи, масажисти.

Регистрация на фирма в Перник

Обърнете внимание на областите, където търсенето винаги ще бъде. Има определени ниши в бизнеса, в които продажбите не зависят от кризата на икономиката или други фактори. Храна, лични грижи, здраве, евтини забавления – всичко това е винаги в търсенето.

Организирайте бизнес, който предоставя оскъдни услуги.

Например в провинциалните градове има много малко достъпни забавления на ниска цена – жителите на града, както възрастни, така и деца, няма къде да отидат в свободното си време.

Виждам, сега активно пускат батути на добре пътувани места, например! Анализирайте възможните „оскъдни“ опции. И изведнъж в града липсват само вашите реализирани бизнес идеи: не забравяйте за достъпните цени за вашите услуги.

Овладейте Интернет.

Този съвет може да се приема по различни начини. Можете да стартирате онлайн магазин, но в малък град тази идея няма да намери своите клиенти – целевата аудитория е много малка, въпреки че в някои градове такива магазини могат да работят успешно.

Но създаването на интернет кафе или организирането на интернет курсове (използване на Интернет, създаване на уебсайтове, основи на копирайтинг) може да се окаже добра идея. Добър вариант би било да работите върху уебсайт в целия град, който ще съдържа всички новини, съобщения и друга интересна информация за града.

Запазване и запазване отново.

Тези, които ще спестят пари, ще бъдат привлекателни за жителите на провинцията. Това включва всички услуги за ремонт на дрехи и обувки, апартаменти и автомобили, фризьори с достъпни цени, които предлагат пълен набор от основни услуги на достъпни цени. И цялостният „Център на живота“ като цяло може да бъде най-добрият вариант: ниските цени ще бъдат компенсирани от постоянно търсене от местните жители.

Бизнес, базиран на местни продукти. Какъв е смисълът?

Да се ​​купуват у дома в селото и да се продават вече в голям град. Местните продукти под формата на горски плодове, гъби, пресни зеленчуци, риба и селскостопански продукти могат да бъдат закупени на ниска цена.

В голям мегаполис „еко-продукти“ вече са на мода, което означава, че маржът за препродажба може да бъде много значителен. Още по-добре е, ако продуктите не са просто препродадени, а първо се преработват: сред опциите са малки консервни, димни, хлебни и други подобни предприятия.

Никой не отменя дребното производство.

Можете да произвеждате стоки за продажба в други градове или да се справите с вашия малък град. Тя може да бъде всичко: пекарна, производство на мебели, заваряване и т.н. Основното нещо, което да помогне! Производствените разходи в малък град ще бъдат по-евтини.

Ние вземаме за основа нечия друга идея.

Бизнес, базиран на идеята на някой друг, се нарича франчайзинг, тоест вече няма да ви се налага да създавате бизнес от нулата – от самото начало ще представяте добре позната марка. Сега франчайзи предлагат много известни марки. Кой да изберете: дрехи, козметика, бързо хранене? Тук трябва да се съсредоточите върху нуждите на жителите.

За да обобщим нашата дискусия.

Бизнесът в малък град може да бъде много различен, можете да го организирате в една от трите области:

Предоставяне на услуги за населението: монтаж на гуми и автомивки, фризьорски и козметични салони, дребни ремонти, услуги на специалисти по работни специалности – водопровод, електротехника, заварчици, керемиди и други.


Търговия със стоки: хранителни магазини, аптеки, магазини за битова химия, строителни материали, резервни части за автомобили – ако очевиден недостиг има от тях; продажба на ръчно изработени стоки – по-добре е да комбинирате продажбите чрез магазин на дребно и онлайн магазин.

Регистрация на фирма в Русе


Собствено производство: обработка на местни продукти за последваща продажба в голям град, мини-пекарна при липса на такава в града.

Не забравяйте за децата! Детски дрехи, обувки, частни детски градини, центрове за развитие и допълнително образование, различни забавления за деца ще бъдат търсени във всеки град.

Консултациите не са отменени. Основното е да сте специалист в областта, в която има търсене на консултации. Правни, счетоводни, психологически, медицински, финансови и др.

Please rate this

Scroll Up