Счетоводна кантора "МИТКОВ КОНСУЛТ" ЕООД гр. Благоевград

За нас

5/5 - (1 vote)

Счетоводна кантора „МИТКОВ КОНСУЛТ“ ЕООД гр. Благоевград

Счетоводна кантора МИТКОВ КОНСУЛТ ЕООД е с предмет на дейност счетоводни услуги; финансови и данъчни консултации; възстановяване на ДДС от Европейския Съюз, регистрация на фирми в цяла България, изработка на уеб сайтове и тяхната оптимизация в търсещите машини“

Счетоводна кантора МИТКОВ КОНСУЛТ ЕООД, Ви предлага пълно счетоводно обслужване, регистрация на нови фирми и консултиране по трудови-правни, осигурителни и данъчни въпроси.

Целите на счетоводната къща са:

  • да бъдем гъвкави в съвременните условия на динамични промени на действащото законодателство в Република България;
  • да работим с индивидуален подход към всеки клиент;
  • да бъдем прецизни и коректни;
  • да осигуряваме сигурност и спокойствие на нашите клиенти;
  • да осигуряваме своевременна информация, която да улеснява управлението на бизнеса и вземане на решения;
  • да защитаваме интересите на клиента;
  • да пестим времето на клиента;

Професионализъм, коректност, взаимопомощ,гъвкавост, креативност и финансова грамотност са основите върху които изграждаме Вашият и собствения си бизнес.

Дружеството обслужва клиенти от различни сфери на икономиката-търговия, транспорт, строителство, услуги, ИТ бизнес, ние се стремим към дълготрайни взаимоотношения и партньорства с нашите клиенти. В зависимост от големината и вида на Вашия бизнес, ние Ви предлагаме най-добрият за Вас пакет счетоводни услуги в гр.Благоевград.

Благодарение на добре създадената организация и използване на върховите достижения в областта на информационните технологии, водещи до пълна автоматизация на работния процес, фирмата предлага счетоводни услуги в гр. Благоевград на високо професионално равнище.

Екипът на МИТКОВ КОНСУЛТ ЕООД гр. Благоевград

Екипът на Митков Консулт ЕООД гр. Благоевград е обединен в изграждането на дълготрайни взаимоотношения, ние успяваме вече с някои от нашите парньори да изграждаме общо бъдеще.

Улесняваме до максимална степен комуникацията, обмяната на документи, банкирането, което ни позволява да обърнем достатъчно време и внимание на нашите партньори. 

В основата на нашият професионализъм стои дългогодишният опит на Пламен Митков, като естествено продължение на неговият труд и опит сина му Илия Митков продължава дейността като счетоводител чрез Митков Консулт ЕООД.

В работата ни с нашите партньори ние сме изградили качества на коректност, взаимопомощ, честност, сигурност и навременна реакция.

При необходимост от индивидуално счетоводно решение? Не се колебайте да се свържете с нас!  

Прочетете още интересни статии за нас и какво получавате, когато сключите договор за абонаментно обслужване:

Счетоводни услуги в гр. Благоевград!

Какви услуги ще получи моето дружество ако сключи договор за счетоводни услуги с Вас?