Екипът на Митков Консулт ЕООД

Екип

5/5 - (1 vote)

Нашият екип

Екипът на МИТКОВ КОНСУЛТ ЕООД гр. Благоевград е обединен върху една основна цел, а именно качествено счетоводно обслужване и финансова отчетност. В основата на нашият професионализъм стои дългогодишният опит на Пламен Митков, който е основен консултант в дейността на фирмата.

Със своят над 30 годишен опит, той е изградил сплотен и ефективен екип. В работата ни с нашите партньори ние сме изградили качества на коректност, взаимопомощ, честност, сигурност и навременна реакция.

Иновативни технологии и оптимизация на работният процес

Екипът на Митков Консулт ЕООД използва последните тенденции в иновативните технологии и обслужването става по най-приятният за нас и нашите клиенти начин. Следваме последните тенденции на електрониката и интернет комуникациите и ползваме електронно банкиране, електронен подпис , е-мейл комуникация, чрез което спестяваме време на нашите клиенти.

Ние в Митков Консулт ЕООД

Имаме директна връзка с НАП, НОИ, Банки, което оптимизира нашата работа и дава възможност на клиентите ни да имат повече време да развиват своите бизнеси. Улесняваме до максимална степен комуникацията, обмяната на документи, банкирането, което ни позволява да обърнем достатъчно време и внимание на нашите партньори.

Дълготрайни парньорства и сбъдване на твоите мечти!

Улесняваме до максимална степен комуникацията, обмяната на документи, банкирането, което ни позволява да обърнем достатъчно време и внимание на нашите партньори. Екипът на Митков Консулт ООД гр. Благоевград е обединен в изграждането на дълготрайни взаимоотношения, ние успяваме вече с някои от нашите парньори да изграждаме общо бъдеще повече от 20 години.

Някои от нашите клиенти стартираха от гаражен бизнес и изградиха бизнес с няколко десетки души и милионни обороти. Ние израстваме заедно по стълбата на успеха и добавяме стойност едни на други.

Стремим се към по-качествено обслужване, израстване и по-добър живот в България. Наш специалитет е да консулитраме финансово и данъчно нашите клинети!

Искаш да станеш част от това изживяване можеш да се свържеш с нас да се запозаем лично и да обединим усилия в изграждането на твоите мечти!