Добър адвокат недвижими имоти София

5/5 - (2 votes)

Имате нужда от добър адвокат на недвижими имоти в София, ние ще Ви помогнем работим с много добри адвокати, които ще направят всички възможно сделките с вашите имоти да минават чисто и да бъдат провери всички тежести на имота, подводни камъни и др.

Добър адвокат София

Много хора търсят наистина добър адвокат за град София, тъй като доверието се гради с годините, нашият адвокат, който отговаря за сделките на имотите в София е с над 10 години опит и има стотици сделки зад гърба си. Винаги е готов да изслуша и да помогне на хората за техните сделки и проблеми, не винаги успяваме да помогнем на всички, но с високо качество и добра комуникация, затваряме много сделки.

Адвокатски услуги онлайн

В последно време развиваме една нова услуга за България и Българският пазар, а именно адвокатска услуга онлайн. Или с други думи казано, вие си спестявате време и разкарване до нашата кантора, срещите ни се провеждат онлайн по вайбър, скайп или друг начин на комуникация, с предварително записан час. Цената на консултацията варира между 60-100 лв/час.

В момента правим консултации за покупко-продажба на имоти в София, Пловдив, Варна, Бургас и други големи градове на България. Консултираме хора от цялата страна, почти винаги с предварителна уговорка. Консултацията е платена!

Адвокат имоти консултация

Имате нужда от консултация с опитен експерт в имотните сделки, имотно и вещното право, с дела свързани с имоти, подялба, тежести, претенции от роднити и т.н. Сръжете се с нас на посоченият телефон.

Работата на адвоката е изключително важна и отговорна, само хората които наистина ценят труда на адвоката могат да разберат това и да си платят с усмивка на лицето, тъй като тук става въпрос за вашето жилище, което ще ползвате дълги години и дори е важно, то да е чисто от към наследници и всички други възможни рискове, за да знаете какво купувате и ако се стигне и до продажба всичко да е чисто и ясно. Ако вие си търсите добър адвокат недвижими имоти София, свържете се с нас на посоченият телефон:

Платена консултация с адвокат по телефона : 0899 85 75 00

Адвокат недвижими имоти София

Покупката и продажбата на недвижими имоти в София, не е за подценяване и ние препоръчваме почти всяка сделка да минава през проверка от адвокат, тъй като брокера иска да Ви продаде, а не да Ви помогне винаги за да излезете с чист имот при сделката, всеки работи за пари и комисион. Адвокат вианги работи във ваша полза, да ви помогне и да направи всичко по силите да провери имота преди покупката.

Добър адвокат недвижими имоти София
Добър адвокат недвижими имоти София

В тази връзка има много измамници в тази област, които се опитват да се обогатят за сметка на обикновените купувачи и продавачи. Обикновено не знаете какво седи от другат страна, особено важно е когато се купуват скъпи имоти над 100-200 хиляди евро, особено в по- стари сгради, тъй като може да има много собственици.

Добри адвокати София

Например, можете да си купите апартамент с големи дългове за жилищни и комунални услуги и основен ремонт, или изобщо да не купувате от собственика, използвайки подправени документи, фалшиви подписи, подкупен нотариус и т.н. Някои хора се обръщат за помощ към брокерите и са уверени в своята компетентност и проверките, които извършват. Но това не е достатъчно, все пак брокерите са там да продават и са на комисион, ако някой го е закъсал, ще иска да Ви продаде за пари.

Трябва обаче да се помни, че брокерите не са адвокати, тяхната работа се състои само в посредничество между продавачи и купувачи, те не извършват наистина пълноценни правни проверки на обекти. В случай на проблем или правен спор, брокерите няма да носят отговорност за нищо. Затова е най-добре да се доверите на адвокат с опит, който е готов да Ви помогне. По -добре да си платите 1-2 000 лв обаче да купите чисто жилище, отколкото да платите 200 000 евро и да сте направили голяма грешка. Цената за адвоката си струва, бъдете разумни и използвайте тези високообразовани специалисти за вашите сделки.

Адвокат недвижими имоти София цени

Ако искате да разбере повече за нашите услуги и за цената на адвоката, е най-добре да се свържете с нас, адвоката лично след консултация да Ви каже как работи, какво се изисква от вас и при какви условия могат да се случат нещата, подсписва се договор, стискате си ръцете и адвоката започва да работи за вас и вашият имот, апартамент и т.н.. Важно е вие да имте доверие и сделката да се състои, точно така както Вие искате, да се провери всичко за имота.

Платена консултация с адвокат по телефона : 0899 85 75 00