Регистрация на фондация цена

Rate this post

Иската да нарпавите регистрация на фондация и да научите каква е цената за тази услуга от наш адвокат. Цената за регистрация на фондация е в порядъка на 330-450 лв. тя може да варира спрямо различни условия, които можете да разбете когато се свържете с нас и говорите с нашият адвокат по регистрията.

Ако решите все пак че имате нужда да регистрирате фирма като ЕООД или ООД, вижте повече за цените за регистрация на фирма.

0899 85 75 00

Фондацията се учредява в частна или обществена полза.

Цената включва: юридическа консултация преди регистрацията, изготвяне и подаване на всички необходимите документи вместо вас, в Агенцията по вписванията, държавна такса за вписване и хонорар.

В цената не се включена нотариалната такса за заверка на учредителния акт на фондацията, тя зависи от стойността на предоставеното имущество за регистрация на фондацията.

Срока за регистрация обикновено е 7-14 работни дни.

Регистрация на НПО ( фондация или сдружение) в София

Искате да регистрирате фондация или сдружение с идеална обществена цел, ние сме насреща за консултация и да Ви помогнем като дадем нужната информация и подготвим всичко необходимо за регистрацията, за да може всичко да мине гладко, бързо и качествено.

Регистрация на фондация в Пловдив

Независимо , къде се намирате в някои от големите градове на България или от по-малките, ние сме насреща да изпълним вашите нужди и желания, регистрирали сме десетки фондации и сме наясно с всички детайли по регистрацията, всичко се прави от адвокат и защитата и качеството на услугата са гарантирани.

Регистрация на фондация в Бургас и Русе

Услугата се извършва за територията на цяла България независимо от кой край на държавата сте, работим бързо и иновативно, изцяло онлайн , подписва се всичко от адвокат с електронен подпис, преди това получавате цялата нужда информация и документация за да може всичко да мине гладко и качествено.

Освен регистрация на фондация онлайн за цяла България и всички големи градове на България, работим с адвокати и можем да регистираме и други дружества като НПО, АД, прехвърляне и преубразуване на дружества.

От няколко години предлагаме и счетоводни услуги на фондация в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и като цяло за цяла България.

Услугата се извършва изключително онлайн и можем да сме полезни с богатият си опит в сферата на счетоводните услуги на Фондации.

0899 85 75 00