РЕГИСТРАЦИЯ НА ЕООД

Регистрация на ЕООД

Счетоводна кантора Митков Консулт ЕООД предлага на своите клиенти да регистрират своята фирма като ЕООД на изгодна цена само от 189лв. Ние ще Ви консултираме дали това е най-изгодният вариант за регистрация на вашата фирма, също така ще обсъдим и цената за регистрация на фирмата, тъй като предлагме пакетно/абонаментно обслужване за 12 месеца или повече.

Какво трябва да знаем при регистрация на дружество с ограничена отговорност ( ЕООД)

Вариантът да работиш за себе си е добър и удачен, готов ли си за това? В този случай ти ще диктуваш правилата няма да се наклага да слушаш шефа, ще си създадеш собствено работно време, собствен ритъм, кога да работиш, кога да почиваш.

 

Ние сме тук за да Ви консултираме по най- правилният начин, как да регистрирате вашата фирма, като ЕООД – еднолично дружество с ограничена отговорност, ЕТ – едноличен търговец, или свободна професия. Ако сте повече от един съдружник във фирмата може би ще искате да прочетете повече и за регистрация на ООД.

Това е и главната цел на нашата счетоводна кантора – да ви помогнем да вземете правилното решение, за да може дейността ви да бъде успешна, растяща и печеливша.

Защо да регистрирате фирма като ЕООД?

При регистрация на ЕООД, собственик на еднолично дружество с ограничена отговорност може да бъде само едно лице. В този случай вие имате отговорност не само като юридическо но и като физическо лице – до размера на внесения капитал.

Честа практика е собственикът на ЕООД да стане и управител на дружеството. Ако това се случи той вие сам можете да определяте личния си доход, на колко пари ще се осигурявате, независимо от финансовия резултат на дружеството. Вие и вашата фирма сте два различни субекта, две различни лица.

Ние сме тук да ви помогнем в процеса по регистрация на ЕООД, step by step. Разполагаме с компетентни специалисти, ако се наложи и адвокати, които са ни в помощ и заедно разрешаваме всеки възникал казул. Процедурата е стандартна и не отнема много време и средства. Има някои последователни стъпки които ще преминем заедно с вас.

Ние ще ви осигурим приемливи срокове за изпълнението на процедурата по регистрация и в процес на действие ще получавате всичката необходима информация и насока.

Изборът за регистрация на ЕООД е добър, практиката показва това, дружествата са успешни, когато спазват закона и работят чисто. Това е един добър вариант да излезете от зоната си на комфорст и да започнете вашето ново начинание.

Търсите добър счетоводител за вашата фирма, на ниски цени!

Свържете се с нас или направете директно запитване с бутона по-отдолу.

Прочетете още: Първи важни стъпки след регистрация на фирма.