Регистрация на фирма в Шумен

Rate this post

Изцяло онлайн при регистрация на фирма в Шумен

Готови сте да стартирате вашият нов проект, стартирайте свой собствен бизнес сега и направете вашата регистрация на фирма в Шумен. Развивайте се с новите технологии и направете нещо повече за вас и вашият град. Стартирайте своето ново начало и ново развитие. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Шумен и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Шумен!

Свържете се с нас на: 0899 85 75 00

Регистрация на фирма по ДДС в Шумен

Кога е необходима регистрация по Закона за данъка върху добавената стойност?

Всяко физическо лице или фирма (дружество) може да се регистрира по Закона за ДДС (ЗДДС), като законово са уредени два основни вида регистрации:

  • задължителна регистрация по ЗДДС – задължително следва да се регистрират всички лица, които са направили оборот в размер на повече от 50 000 лева за последните 12 месеца. Не е задължително този период да е изтекъл, за да се подаде заявление за регистрация. Така например, една новоучредена фирма, която направи оборот по-голям от 50 000 лева в първия месец от своето съществуване, следва веднага да подаде заявление за регистрация по ЗДДС. Допълнителна информация, разясняваща задължителната регистрация, можете да намерите тук;
  • доброволна регистрация по ЗДДС – дори и да не са налице условията за задължителна регистрация, имате право да се регистрирате по ДДС доброволно – по своя инициатива. Доброволното регистриране по ЗДДС е от полза за Вас, когато закупувате стоки и/или услуги от лица, които също са регистрирани по ЗДДС. В такъв случай можете да си възстановите ДДС, което се заплаща за закупуването на стоката/услугата или да го приспаднете от своите задължения по ЗДДС. Допълнителна информация за доброволната регистрация можете да видите тук.

Всичко започва с една идея, за ново развитие, ново начало. Ако все пак сте направили първата стъпка и имате необходимост от регистрация по ДДС, смяна на собственик, прехвърляне на дялове или прехвърляне на фирма, продажба на фирма или искате да закриете вашето дружество, свържете се с нас.

Възползвайте се от нашето иновативно обслужване от разстояние, изцяло онлайн, счетоводни услуги за цяла България

Как да започнете бизнес след регистрация на фирма в Шумен?

Регистрация на фирма в Шумен
Регистрация на фирма в Шумен

Всички нови предприемачи трябва да се справят независимо как да изберат ниша, да намерят своя клиент и да популяризират продукта. В тази статия разказваме как да не повторим типичните грешки на начинаещите бизнесмени, да се подготвим за навлизане на пазара и да поставим правилната основа за своя бизнес.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Грешки при започване на бизнес


Бизнес започва с идея. Следва изборът на ниша, достигане до вашата аудитория и разработване на „карта“ на стоките. По-долу ще анализираме всички стъпки по-подробно, но първо ще се спрем на често срещаните грешки, които правят предприемачите при започване на бизнес.

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Шумен!

Последвайте вече изградените бизнеси и анализирайте конкуренцията

В началото на пътеката е логично да погледнем назад към най-доброто, но сляпото проследяване на бизнес идея не е вариант. Фокусирайки се върху лидерите в нишите, помислете как вашият продукт ще изпъкне на пазара и станете пионер в индустрията.

Регистрация на фирма в Пловдив

От каква се изтересува клиента?

Клиентът не се интересува от марката, а какво може да даде. Уверете се, че позиционирането на бизнеса е на правилния път, стойността на вашата оферта е ясна за клиента, а марката говори не само за себе си.

Как да намерите идея? Преди да направите регистрация на фирма в Шумен


Желанието за стартиране на бизнес не винаги поражда бизнес идея. Ако искате да станете предприемач, но нямате идея какво да продавате, отговорете на тези въпроси: какво обичате да правите? Какво искате да научите и какво вече знаете? Какво можете да направите за клиент днес? И накрая, нуждае ли се клиентът от това?

Регистрация на фирма във Варна

Управлението на бизнес е безсмислено, ако вашият продукт не отговаря на нуждите на купувача – предприемачеството започва с решаване на някакъв проблем с клиента. Преди да влезете на пазара, проверете дали вашата оферта ще бъде търсена: опитайте се да продадете продукта на първи клиенти. Анализирайте кои продукти и услуги са популярни сред конкурентите и защо и сравнете със собствените си.

Ако вече имате бизнес идея , задайте си едни и същи въпроси и се уверете, че никой от тях не ви смущава.

Как да изберем ниша и ключов сегмент още преди регистрация на фирма в Шумен


1.Пребройте броя на потенциалните клиенти


В самото начало е важно да се съсредоточите не върху цялата ниша, а върху конкретен сегмент. За кого точно са полезни вашите услуги и колко често ще се използват? Например, ако отворите грим студио, вашите клиенти може да са професионални художници, модели или обикновени хора – решете на кого ще направите основния залог. Търсете открито и използвайте статистически данни, за да направите прогнозата по-точна.

Регистрация на фирма в Бургас

2. Оценявайте платежоспособността на аудиторията


Пазарът може да бъде огромен, а печалбата от него може да бъде скромна. Оформяйки бизнес план, изхождайте не само от потенциалния обхват, но и от платежоспособността на клиентите, защото от него зависи редът на цената на продукта.

3. Разберете колко конкуренти имате


Анализирайте колко оферти има на пазара и как се представят – можете ли да се откроите? Ако има много конкуренти, съсредоточете се върху по-тясна ниша.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

4.Определете своите конкурентни предимства


Поставете се в обувките на клиент и помислете защо вашата марка е по-добра от другите. По-ниската цена на стоките не трябва да бъде единственото предимство – не забравяйте за потребителската стойност на продукта.

Регистрация на фирма в Перник

Как да достигнем до целевата аудитория


Използвайте съответните маркетингови канали, за да уведомите потребителите за вашия продукт. Намерете отговори на тези въпроси: какви сайтове посещават потенциалните клиенти, как и къде отиват след работа, какви блогъри и марки се гледат и кои видеоклипове се гледат?

Google AdWords ще бъде полезен инструмент: услугите предоставят месечна статистика на заявките за търсене по ключови думи. Например, така изглежда страницата на помощник на Yandex, ако въведете думата „прежда“ в полето за търсене.

След като анализирате информацията за целевата аудитория, можете компетентно да изградите промоция и да получите достъп до клиентите.

Как да измислим „карта“ на стоките


Започнете с списък на проблемите, с които клиентите се свързват с вашия пазар и измислете услуги и продукти, които могат да ги решат. Мозъчна буря и запишете всичко, което ви дойде на ум. От получения списък изберете 3-4 най-успешни продукта – „картата“ на стоките, чиято стойност ще бъде градационна: от безплатни или много евтини до най-скъпи.

Регистрация на фирма в Русе

Полезността на даден продукт или услуга трябва да се увеличава пропорционално на цената. Логично е, ако най-високата цена за клиента ще бъде гаранция за индивидуален подход или уникалност на офертата.

Ключове към успеха след регистрация на фирма в Шумен


Не забравяйте, че грешките са полезни.
Направете изводи от своите собствени и чужди негативни преживявания и не се отказвайте, след като претърпите поредица от поражения. Проблемите и кризите са нормални, те са тези, които настояват за търсене на нови решения.

План


Вашият бизнес изисква не по-малко дисциплина от заетостта. Движението напред е невъзможно без цели и специфики – задайте задачи за деня, месеца, годината и т.н.

Действие


Пуснете перфекционизма: по-добре е да пуснете на пазара несъвършен продукт и бързо да го модифицирате в процеса, отколкото да давате коефициенти на конкурентите и да жертвате възможността да печелите пари.

Каква фирма да регистрирам в България?

Анализирам


На всеки етап анализирайте свършената работа. Ако разбирате, че следващата стъпка не е по-близо до целта, променете плана.

Искате да се развивате онлайн посете www.greenseo.eu за сайт и маркетинг