Цени на счетоводни услуги за малки фирми

Цени на счетоводни услуги за малки фирми

4.9/5 - (7 votes)

Как да се възползваме от ниска цена за счетоводно обслужване на малка фирма? Това е въпрос който всеки малък бизнес или новостартиращ предприемач си задава. Колко ще ми струва и какви са реалните цени на счетоводни услуги за малки фирми?

Цени на счетоводни услуги за малки фирми

Именно затова от счетоводна кантора Митков Консулт ООД гр. Благоевград и град София, предлагаме цена от 60-80 лв/месец за новостратиращи фирми и малки бизнеси с малък обем документи. Цените за счетводоните услуги вариарат спрямо бизнеса, клиента, персонала и други фактори. Цената която е посочена тук е примерна за община Благоевград. Ако вие искате цени за счетоводни услуги в София или да Ви се изготви цена за индивидуално счетоводно обслужване за друг град, направете запитване и се свържете с нас.

Научете повече за счетоводство на транспортна фирма цена и счетоводство на международна транспортна фирма.

Ако вие се припознавате като такъв, ако сте стартиращ бизнес и все още се чудите каква информация ви е необходима, ако имате неясноти при счетоводните, данъчни, трудови-правни и осигурителни въпроси можете да се обръщате към нас и имате право на БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ по мейл или телефон.

Търся счетоводител в Благоевград

Доста често се случва работата на счетоводителите да се подцени. Много от собствениците на малки фирми, не са достатъчно наясно за счетоводството и връзката на счетоводителя с държавните органи.

Много е важно още в самото начало на вашият бизнес Вие да изберете правилният счетоводител и счетоводна кантора, ако сте се спряли на този вариант.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Тъй като дори и за малки или незначителни пропуски е вероятно да бъдете санкционирани от НАП.

Затова се доверете на счетоводно обслужване с опит и доказани професионалисти.

Ако не желаете да правите компромис с качеството на предлаганите услуги, а същевременно и да ползвате евтини счетоводни услуги, то тогава можете да ни се доверите.

Счетоводна кантора Митков Консулт ЕООД

Счетоводна кантора Митков Консулт ЕООД Ви предлага извършването на счетоводни услуги на половин цена за фирми, занимаващи се с търговия и услуги.

Промоцията е предназначена за фирми с персонал до 5 човека и до 40 документа на месец. Тя се прави с цел да подкрепи малкия бизнес и да му помогне да се развива.

Все още не сте регистрирали фирма или се колебаета каква правна форма да изберете ЕООД или ООД?

Пакет цени за цени на счетоводни услуги в гр. Благоевград

В пакетът за цени на счетоводни услуги за малки фирми включва:

 1. Текущо счетоводство съгласно Закона за счетоводството;
 2. Следене на месечния оборот;
 3. Изготвяне на служебни бележки и удостоверения за получени доходи;
 4. Изготвяне на социални и здравни осигуровки;
 5. Изготвяне на платежни нареждания за болнични и майчинство;
 6. Изготвяне на оборотна и разплащателна ведомост;
 7. Изготвяне на платежни нареждания;
 8. Изготвяне на отчет за приходите и разходите;
 9. Изготвяне на договори и придружителни писма;
 10. Подаване на документация до НАП;
 11. Подаване на декларации №1 и 6 в НАП;
 12. Подаване на уведомления за регистрация на трудови договори в НАП;

Регистрация на фирма в Пловдив

Заплащане на счетоводни услуги

Заплащането на счетоводните услуги може да е на различен принцип съобразен спрямо клиента, абонаментно или частнично извършени счетоводни услуги, ако искате само регистрация на фирма или подаване на годишни финансови отчети. Заплащане за счетоводните услуги може да се направи по банков път, paypal, е-pay.bg и т.н. Най-често ползваме онлайн банкирането и превеждането на пари по банка.

Регистрация на фирма във Варна

Имате нужда от безплатна консултация или абонаментно счетоводно обслужване, искате да научите какви са цените за абонаментно счетоводно обслужване или счетоводно услуги за индивидуални клиенти, направете запитване към нас и в рамките на 72 часа ще бъдете информирани и оферирани.