Регистрация на фирма в Разлог

Rate this post

Вече изцяло онлайн при регистрация на фирма в Разлог

Искате да развието нещо свое и да стартирате бизнес. Едно от условията да работите като юридическо лице е регистрация на фирма в Разлог. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Разлог и счетоводни услуги на межународни транспортни фирми в Разлог !

Имате нужда да регистрирате фирма, да закриете фирма да промените обстоятелства или да смените управител, предмет на дейност, промени в устава.

Качествени счетоводни услуги на изгодно ниски цени при нас!

Регистрация на фирма в Разлог
Регистрация на фирма в Разлог

Бавачка

Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Подобна работа е по-подходяща за жени. Безспорно предимство ще бъде наличието на:

  • педагогическо или психологическо образование;
  • техните деца;
  • работен опит;
  • Възможности за работа вечер или през почивните дни.

Прочетете също и за възстановяване на ДДС от чужбина, страни от ЕС!


Не е необходимо да издавате никакви лицензи или да получавате разрешителни. Но получаването на препоръки от минали работодатели ще бъде полезно. За един час такава работа можете да спечелите около 10-20 лв. Ако имате допълнителни умения и високо ниво на професионализъм, можете да получите многократно повече.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Почистване


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Това включва почистване не само на къщата, но и на околните площи (например измиване на външното стъкло на високоетажна сграда). Можете да започнете да работите сами. Важно е да се определят възможностите и да се провежда целенасочена реклама. Работете с конкретен контингент, свършете работата ефикасно и тогава самите клиенти ще проявят интерес към вас.

Не са необходими допълнителни знания и умения, а само усърдие и внимание към детайлите. За най-простите работни места са необходими консумативи и домакински химикали. В бъдеще можете да придобиете допълнителни инструменти (прахосмукачка например), за да увеличите обхвата на предоставяните услуги.

Регистрация на фирма в Пловдив

Днес хората често използват услугите на компаниите за почистване, тъй като самите те нямат време сами да извършват почистването поради натовареност. Такива почистващи препарати са търсени и в големи организации.

Домашни услуги след регистрация на фирма в Разлог

идеи за домашен бизнес

Тук сме включили услуги, които могат да се предоставят, без да напускате дома си.

Услуги за домашни любимци

Тази ниша е много широка. Това включва салони за красота, краткосрочни приюти и шиене на дизайнерски дрехи за котки и кучета. Някои ще изискват професионални умения (опит в салони за красота или шиене на дрехи). Ще изисква и средства за подреждането на работното им място, закупуването на материали.

Регистрация на фирма във Варна

Капиталът тук ще се нуждае от около няколко десетки хиляди. Допълнителни разходи могат да бъдат разходи за реклама. Първоначално можете да правите с публикуване на реклами в близките къщи.

Ателие за ремонт или шиене на дрехи

Можете да разглеждате този бизнес като дом и да предоставяте услуги у дома. Достатъчно е да имате знания, опит и необходимото оборудване. Можете да извършвате бизнес само във вашия район, като публикувате съобщения на верандите за вашите услуги с вашия телефонен номер. Можете директно да дойдете сами до клиентите на вашата къща и съседните къщи до верандата и да вземете дрехи за ремонт, а също и да ги върнете обратно.

Скоро всички жители на района ще знаят за вас и ще се свързват с вас постоянно. Така ще получите голям поток от поръчки.

Регистрация на фирма в Бургас

Салон за красота след регистрация на фирма в Разлог

Днес този тип бизнес набира все по-голяма популярност. Това включва маникюр, педикюр, фризьорство, татуиране, удължаване на миглите, тренировъчни курсове. За всеки от тях трябва да имате професионални умения (курсове за обучение), опит ще е необходим и за привличане на клиенти. Ще ви трябват специални уреди. Така че, за маникюр ще ви трябва специална лампа, файлове, лакове, гел лакове, съвети.

Фризьорът ще трябва да похарчи малко повече за закупуването на устройства. Този сешоар, кърлинг, ножици, гребени, фиби за коса, лакове, бои.

Постоянният майстор на грим (татуировка) също ще се нуждае от специално оборудване: машина за татуировки, постоянен татуиров манипулатор, пигменти, различни игли и оборудване за инструменти за стерилизиране.

Регистрация на фирма в Перник

Козметичен салон

Свързването с козметичен салон е скъпо, затова все повече и повече булки в навечерието на сватбата се обръщайте към частни гримьори и стилисти, които имат добро портфолио. Как да привлечем клиенти?

Най-често срещаният начин е чрез социалните мрежи. Там професионалистите създават собствена страница, попълват албума с работата си. Освен това е много удобно да общувате с потенциални клиенти и винаги да ги информирате за работния си график.

Ще се спрем отделно на шугаринга у дома , тъй като днес той е особено популярен сред дамите. Друго име за тази процедура е захарната епилация. За такава работа ще трябва да закупите специален диван, продукти за грижа за кожата, професионални шпатули, салфетки и други. Важно е да имате опит в тази сфера на бизнеса.

Можете да се популяризирате, като използвате социалните мрежи. Първите клиенти могат да бъдат намерени сред приятели.

Курсове за обучение. Имайки приличен опит в областта на красотата, можете спокойно да предложите услуги за обучение на млади професионалисти. Това е по-високо ниво на доходите. Разбира се, за това ще трябва да наемете стая и да подготвите работни места за студенти.

Каква фирма да регистрирам в България?