Регистрация на фирма в Банско

Дошло е времето за регистрация на фирма в Банско, ние сме точните хора към които да се обърнете. Ниски цени, достъпност, само в няколко прости стъпки. Подготвяме документите в рамките на няколко часа и до 2-3 дни фирмата е готова. Откриването на фирма става изцяло онлайн, работим с адвокати и за цяла България.

Имате фирма искате да промените адрес, наименование или да прехвърляте собственици.

Или пъй имате нужда от счетоводни услуги на ниски цени.

Регистрация на фирма в Банско
Регистрация на фирма в Банско

Представяме някои идеи за бизнес

Ключар, водопроводчик, електротехник, стругар

Комбинирахме тези специалности в една група поради сходните специфики на работа. Какво ти е необходимо? Знания в конкретна област, трудов опит, инструменти, необходими за изпълнение на работата. Ако няма инструменти, тогава трябва да ги купите.

Подобни услуги могат да се предоставят на съседи, роднини, приятели. Ако няма достатъчно клиенти, тогава можете да рекламирате в Интернет, да пускате реклами в близките домове. Друг вариант е да се предоставят еднократни услуги на фирми (например тези, които участват в ремонти).

Тези видове работа са винаги уместни, защото хората винаги нарушават нещо, правят ремонт. Това осигурява високо търсене на услугата.

Частни уроци


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

За да работите като преподавател, се нуждаете от специални знания. Днес те са в търсенето сред ученици, студенти и възрастни. Основната им задача е да подобрят собствените си умения. Важно е да се ориентирате перфектно по преподавания предмет, за да прехвърлите знанията си на другите.

В същото време можете не само да преподавате себе си, но и да съберете екип от преподаватели и да бъдете техен посредник. Днес един тон възможности. Студентите не се изисква да бъдат поканени у дома. Курсовете могат да се провеждат например чрез видео комуникации. В момента този метод е в голямо търсене.

Изпълнение на работа за студенти


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Този тип работа винаги е била търсена. За да предоставите такива услуги, ще ви трябва доста дълбоки познания по отделни дисциплини. Висшето образование също е необходимо, особено ако работите чрез агенция (те винаги събират данни от този вид). Можете да извършвате подобни дейности чрез специални сайтове, борси на свободна практика. Въпреки че разбира се, работата с учениците директно е по-изгодна.

Ако ви харесва една работа, тогава той вероятно ще ви посъветва като отличен специалист пред своите съученици и приятели. Не е необходимо да инвестирате в това. За да намалите рисковете, за работа си струва да поискате авансово плащане или плащане на части за свършената работа.

Уроци по музика


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Такава работа не е подходяща за всички, защото ще изисква професионални умения. Може да има няколко формати наведнъж – уроци по пеене, уроци по свирене на определени инструменти. Днес най-популярните инструменти са китара, пиано и цигулка. За работа е необходимо специално образование (музикално училище, поне консерваторията е идеален вариант) и талант.

Ако играете добре на нещо, вероятно вече имате този инструмент. Това означава, че не се изискват никакви разходи. Но за да направят уроци за своите ученици, ще е необходимо. Подобни упражнения могат да се извършват и у дома.

Преводачески услуги след регистрация на фирма в Банско


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Тук не можете без знания за езика. Освен това нивото им ще варира в зависимост от сложността на изходния код. Тук трябва да сте не само грамотни. Познаването на специалната терминология в определени професионални области се оценява. Какво може да се преведе? Това са статии в специализирани списания, новини за уебсайтове и документация.

Такава работа на първоначалната инвестиция няма да изисква, освен дълбоко владеене на езика. Цената на възнаграждението до голяма степен зависи от рядкостта на езика, неговата екзотика.

Дизайнер


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

Това е доста специфична и много творческа професия. В допълнение към знанията и уменията ще се изисква естествено усещане за стил, артистичен вкус и умение да рисувате. Опитът в различни графични редактори също е добре дошъл. Има много възможности за тази професия. Какво мога да нарисувам?

Рекламни брошури, банери, различни плакати, визитки, лога. Когато работите с различни ателиета и магазини, можете да създадете скици на дрехи, обувки, аксесоари. Можете да се справите с проста обработка на снимки, но тук трябва да владеете добре графичните редактори.

Шансът да получите добра и добре платена работа се увеличава значително, ако имате подробно резюме и портфолио с извършената работа. Това ще позволи на потенциалния клиент да оцени нивото на умения.

Фотограф


Прогнозна инвестиция: без инвестиция.

За да работите, ще ви е необходим професионален апарат, различни обективи, знания за фотографията, умения за работа с графични редактори за обработка на получените снимки. Тук можете да отидете по няколко начина. Провеждайте фотосесии, излагайте снимки на природа, животни, града и други неща на специални фото запаси.

Една фотосесия струва около 100-120 лв/час или дори по-високи, ако фотографът е известен. Ако работите с банка от снимки, няма да можете да спечелите много веднага. Там цената за снимка нараства с времето.

Словослагател, попълване на сайтове


Прогнозна инвестиция: без инвестиция

За да работите, ще ви трябват умения за работа с издаване на пакети (ако работите с издание за печат), например QuarkXpress или AdobeInDesign. Ако оформлението се извършва в Интернет, тогава трябва да можете да работите с CMS. За да намерите клиенти си струва да придобиете портфолио, това ще увеличи шансовете за получаване на високоплатени поръчки.

Тази работа е механична, не се изискват някои творчески умения. Единственото важно нещо е точността и постоянството. Дизайнерите на оформлението се изискват в различни медии. Средната цена на артикул в Интернет е 10лв. Ако имате опит в тази област, можете да съставяте около 20 статии на ден.

Редактор


Прогнозна инвестиция: без инвестиция

Тази професия е подобна на копирайтинг, но изисква дълбоки познания на езика, в идеалния случай – филологическо образование. Ще ви трябват и умения за MSWord. Днес професионален редактор може да получи около 3-4-10лв на 1000 знака. Но тук се нуждаете от добро портфолио, автобиография и доказателство за образование, но няма да се изискват лицензи.

Можете да работите с любимите си теми. Ако това са високоспециализирани статии, тогава може да са необходими допълнителни знания или опит (строителство например). По-добре е да работите в една посока, като с времето подобрявате уменията си.

Онлайн консултации след регистрация на фирма в Банско


Прогнозна инвестиция: необходима, в зависимост от знанията, уменията и възможностите.

За какво може да се посъветва хората? Най-популярните са ниши: правни, счетоводни и медицински. Това ще изисква професионални знания, образование, теоретични и практически умения. Първоначалните разходи включват популяризирането на вашия собствен сайт, блог, страница.

Тук е много важно да се докажете пред потенциални клиенти. Това включва и работа като личен диетолог или фитнес инструктор. В последния случай можете да провеждате класове по видео комуникации.

Scroll Up