Регистрация на фирма в Петрич

Rate this post

Вече изцяло онлайн при регистрация на фирма в Петрич

Искате да старирате нова фирма да си откриете собстевен бизнес. Регистрация на фирма в Петрич в няколко лесни стъпки. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Петрич и счетоводни услуги на межународни транспортни фирми в Петрич !

Регистрация на фирма по ДДС в Петрич, е услуга, която предлагаме онлайн и в помощ на фирмите при които се очаква да възникне такова искате. Можете да регистрирате фирмата си доброволно или при достигане на прага от 50 000лв. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Петрич!

 1. Обади ни се!
 2. Ние ще подготвим документите;
 3. Всичко ще стане по интернет мейл, телефон.
 4. До 2-3 дни фирмата ще е регистрирана

Регистрация на фирма в Петрич

Искате да извършите промени в обстоятелства в ООД/ЕООД– /промяна на адрес,наименование, управител, предмет на дейност, промени в устава.

Ние сме фирма, която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Петрич!

 • Прехвърляне на фирма/продажба на дружествени дялове, преобразуване на ЕООД в ООД и ООД в ЕООД, ЕООД в ЕООД/нов собственик

Възползвайте се от счетоводни услуги за вашата нова фирма.

В тази публикация ще представим няколко бизнес идеи за реализиране на вашият бизнес

Регистрация на фирма в Петрич
Регистрация на фирма в Петрич

Бизнес идея № 1. Откриване на ветеринарна клиника

Общата същност на предлаганата бизнес идея е да се открие ветеринарна клиника, предлагаща целия спектър от медицински и превантивни услуги за животни в болница или у дома. Уместността се дължи на голямото търсене на населението за подобни услуги. 

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Дори в условия на висока конкуренция, модерна клиника с опитен персонал и качествено обслужване може да постигне признание, стабилна печалба.

За изпълнението на проекта се изисква получаване на лиценз и специално разрешение от държавния ветеринарен орган за извършване на работата, както и:

 • закупуване на медицинско оборудване;
 • съберете квалифициран екип.

Основните разходи са свързани с придобиването и поддръжката на оборудване, възнаграждението на персонала.

Недостатъкът на бизнес проект е високият процент от цената на услугите на ветеринарен лекар. Тя достига 75% от посочената стойност. Поради това инвестицията се изплаща по отношение на 8 до 10 години работа на клиниката.

Бизнес идея номер 2. Отваряне на автомивка след регистрация на фирма в Петрич

За малки предприемачи, на откриването на измиване подвижна кабина и химическо чистене може да бъде най-добрият бизнес проект. Малък компактен комплекс се намира в задната част на камион със среден товар и се състои от широка палатка, набор от необходимо оборудване и перални. 

Регистрация на фирма в Пловдив

Специално търсене на такива мобилни автомивка инсталации се отбележи, сред собствениците на големи автопаркове на превозни средства, предприятия ги наемат за комплексно измиване на автомобили и автобуси.

Допълнителни разходи в зависимост от задачите са:

 • регистрация на разрешителни и документация за работа;
 • плащане на наем или договор за пренаемане на обекта;
 • изплащане на заплати.

Правилният избор на място за автомивка е пряко пропорционален на броя на клиентите. Затова най-добрият вариант би могъл да бъде жилищен квартал, известен хипермаркет, натоварена магистрала за влизане в града. 

Значително увеличаване на рентабилността ще помогне за предоставянето на допълнителни услуги за полиране на тялото, химическо чистене. По време на сезонния спад, добра печалба е гарантирана от услугата за почистване на килими.

Регистрация на фирма във Варна

Бизнес идея № 3. Откриване на магазин за козметика и парфюмерия след регистрация на фирма в Петрич

Идеята е да се отвори магазин, предлагащ козметични и хигиенни продукти, почистващи препарати, пране, парфюми. Такъв продукт е с голямо търсене по всяко време на годината, използва се в ежедневието. Анализът на този сегмент на потребителския пазар предполага възможността за постигане на успех дори при висока конкуренция с правилния избор на стратегия за търговия, разумни цени и спестявания.

По-добре е да отворите такава точка в жилищен район с голям трафик през магазина. Подходящ е нежилищен апартамент в многоетажна сграда, зона в търговски център или хипермаркет. Основните разходи за такъв проект:

 • наем на търговско място;
 • закупуване на стелажи, витрини;
 • закупуване на насипни пратки;
 • закупуване и регистрация на необходимия касов апарат.

След отваряне със средна надценка от 40%, откупуване не по-рано от една година по-късно, което е често характеристика на този тип търговия се случи. Повечето от разходите се изразходват за заплати, поддържане на пункта, така че собственикът може да поеме някои отговорности. За да привлече редовни клиенти могат да препоръчат промоции, реклама.

Регистрация на фирма в Бургас

Бизнес идея номер 4. Отваряне на месарски магазин

Общата същност на проекта е отварянето и поддръжката на магазин, предлагащ качествени и пресни месни продукти. Хранителните продукти винаги са в търсенето и този вид бизнес ще донесе добри приходи. Следователно отварянето на магазин, предлагащ селскостопански продукти с минимален размер на маржовете, може да бъде печеливша инвестиция.

Можете да отворите такъв бизнес, като използвате франчайзинг или директно закупувате продукти във фермите, като наблюдавате качеството и свежестта на всеки етап. За да започнете работния процес, са необходими някои разходи:

Каква фирма да регистрирам в България?

 • наем на търговски площи в оживен тигров център, на пазара;
 • закупуване на хладилни витрини, оборудване;
 • закупуване на първите доставки на месо от различни категории;
 • оборудване с гащеризони, хигиенни продукти за подходящи условия.

Продажбата на месни продукти изисква създаването на идеални санитарни условия, разделянето на зоните за рязане и продажба. Средната надценка за някои видове продукти може да достигне 50%, така че въпросът за изплащането на такъв бизнес зависи от скоростта и широчината на асортимента. Трябва внимателно да изберете мястото, от което зависи посещаемостта на магазина.

Бизнес идея номер 5. Отваряне на магазин за бебешки храни след регистрация на фирма в Петрич

Същността на изпълнението на подобен проект е закупуването от надеждни доставчици на едро на всички видове детски храни, смеси и допълващи храни, с цел внедряване в специализиран магазин. Отварянето на такъв бизнес е уместно за голям град, където търсенето на такъв продукт е голямо сред младите родители. Работата трябва да се основава на сериозно отношение към качеството и сътрудничество само с преки производители.

Регистрация на фирма в Перник

Големите разходи за отваряне на такъв магазин са свързани с отдаването под наем на помещения в зона с голям трафик. Най-добрият вариант: близостта на детски клиники, хранителни супермаркети, добър транспортен обмен, приемлив за клиентите. За да организирате процеса на търговия, ще ви трябва:

 • специални хладилници за продукти;
 • магазинно оборудване;
 • мебели за изчисляване на стоки.

В началния етап си струва да потърсите дистрибутори на известни марки в региона, които могат да предоставят хладилни шкафове, безплатна доставка и реклама на договорни права. Като допълнение можете да предложите продажбата на стоки чрез уебсайта на онлайн магазина. 

Предвид високите разходи за подреждане и започване на работа, трябва да очаквате магазинът да се самоиздържа, не по-рано от 10-12 месеца.

Бизнес идея номер 6. Отваряне на барбекю

Общата същност на бизнес проекта е организирането на стационарно кафене с малък асортимент ястия. Основната идея е приготвянето на барбекю, доставката му до клиентите, за да отнемат или в институция. Уместността се дължи на голямото търсене на такива места за отдих, особено през летния сезон, добрия трафик в близост до пистите и парковите зони.

Регистрация на фирма в Русе

За да организирате такъв проект и да реализирате идеята, е необходимо:

 • изберете и наемете парцел;
 • закупете палатка или палатка за комфортните условия на персонала и клиентите;
 • осигурете на институцията необходимото оборудване, мебели.

Залогът трябва да бъде на качествено месо, храна, чистота и уютна атмосфера. По-голямата част от разходите бързо се изплаща с голям поток от посетители, така че изграждането на репутация работи не по-малко от платената реклама. Особено внимание на собственика трябва да се обърне на спазването на санитарните норми от служителите.

Бизнес идея номер 7. Отваряне на магазин за бельо

Общата същност на идеята е отварянето на отдел или магазин, предлагащ бельо за жени и мъже, бански костюми и домашни комплекти от различни ценови категории. Такъв продукт не е сезонно търсене, останалата уместна и в търсенето сред красиви дами. Анализът на пазара показва постоянно увеличаване на интереса към гарнитури и бельо с добро качество през последните години.

За изпълнението на планирания проект е необходимо да се обмисли и да се избере асортимент, който да е фокусиран върху различни форми, размери и възраст на клиентите. По-добре е да се отвори такава точка в реномирани търговски центрове с голям кръст на целевата аудитория. След като изберете стая, трябва:

 • закупуване на търговско оборудване, стелажи и манекени;
 • намерете компетентен продавач;
 • да изработи първоначалния проект за създаване на комфортни условия.

Най-популярни са класическите и изключителни комплекти бельо с добро качество, които се купуват най-добре директно от чужд доставчик. Търговският марж на отделните продукти и комплекти варира от 50% до 100%. Предлагането на карти за отстъпки и подаръци, попълването на асортимента може да помогне бързо да привлечете определен брой редовни клиенти.

Бизнес идея номер 8. Отваряне на магазин за наливна бира

Същността на бизнес идеята е организацията и оборудването на малък магазин, търсенето на доставчици на прясна и жива бира от няколко сорта, продажбата й на посетители в удобни контейнери. Такива неподвижни точки винаги са търсени сред феновете на напитката с подскачане, които предпочитат висококачествен и непастьоризиран продукт. 

Уместността на проекта е възможна чрез комбиниране на местоположението с добър трафик, качествено обслужване на клиентите и наличието на свеж продукт.

Голяма вариант би бил да се отвори една точка в жилищен район в близост до метростанции, спирки, хранителни супермаркети или пазари. За да спестите разходи и време, е добър начин е да се сключи споразумение с някои доставчици, които ще предостави необходимото оборудване под наем или аренда (а понякога и безплатно), осигуряващи непрекъсната доставка на продукти.

Бизнес идея номер 9. Отдаване под наем на детски електромобили

Основата на проекта е организирането на свободното време за деца от различни възрасти, основаващо се на отдаване под наем на модерни модели електромобили, електрически автомобили. Тази идея не изисква специално обучение на персонала, специални условия на работа и носи удоволствие от работата с малки клиенти. Такива зони с миниатюрни автомобили често са разположени в паркове, оживени площади или в близост до детски площадки.

Такъв бизнес проект е подходящ за изпълнение в малки градове, където няма собствен увеселителен парк за деца. Размерът на разходите се разпределя, както следва:

 • закупуване на няколко електрически превозни средства;
 • плащане на служителя за смяна;
 • територия под наем;
 • транспортни разходи за превоз на мини-коли.

Вижте нашите партньори за изработка на уебсайт в Петрич www.greenseo.eu

Надяваме се сме дали някои нови идеи и информация за регистрация на фирма в Петрич.

Възползвайте се от счетоводни услуги за вашата нова фирма.