Счетоводни услуги в Перник

Rate this post

Търся добър счетоводител в Перник

Ние помагаме на нашите клиенти да минимизират рисковете от финансови санкции от страна на данъчните власти, като предоставяме набор от висококачествени счетоводни услуги в Перник, насърчаваме растежа и развитието на вашия бизнес, предоставяме натрупания опит и висококачествени консултации. Примерни цени за счетоводни услуги!

Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на межународна транспортна фирма в Перник!

Нашата компания се стреми да вземе предвид спецификата и характеристиките на всеки клиент, като по този начин осигурява високо ниво на лично обслужване.

Гамата от счетоводни услуги, които предлагаме, както и индивидуален подход и експертни познания по данъчно законодателство, формират основата на нашето конкурентно предимство.

Ние сме фирма за възстановяване на ДДС от ЕС в Перник! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Горното ни позволява да изградим дългосрочни взаимоотношения и да бъдем ваш постоянен партньор и надежден консултант в такива аспекти на дейности като финансово консултиране, счетоводство и данъчно облагане.

Счетоводни услуги в Перник
Счетоводни услуги в Перник

Ние не просто даваме съвети и стоим настрана, ние заедно прилагаме решения и предоставяме постоянна подкрепа за вашия бизнес.

Ще се радваме да Ви видим сред нашите клиенти – искрено екипът на Инфо Консулт ООД

Счетоводство на фирма в Перник

Основни принципи на нашата работа

  • Отговорност за работата и резултатите;
  • Индивидуален подход към Клиента и защита на неговите интереси;
  • Строга поверителност при работа с информация
  • Цялостна поддръжка на клиенти по всякакви въпроси, дори такива, които не са пряко свързани с финансовия сектор.
  • Поддържаме партньорства с нашите клиенти. Ние не работим с всички, работим само с тези, които се стремят към взаимно развитие и пълноценна съвместна работа. Ето защо те не ни напускат и ни препоръчват!


Ние се развиваме заедно с развитието на клиента.


Нашето мото:

“Професионализъм и индивидуален подход”

Счетоводството от специалисти на нашата компания ще ви позволи значително да спестите от поддръжката на персонала на счетоводния отдел. Специалистите на Инфо Консулт ООД ще извършат цялата работа – от счетоводни консултантски услуги, съставяне на всички необходими документи и завършване с подаване на отчети

Цени на счетоводни услуги в Перник

Актуалните ценови предложения, макар и примерни може да видите на цени за счетоводни услуги в Перник. Необходимо е да се уточнят някои подробности за документооборота, дейността на фирмата, броят служители и т.н.