Регистрация на фирма в Ямбол

Rate this post

Искаш да стартираш бизнес?

Стартирай своето ново начало, реализирай мечтите си и направи своята регистрация на фирма в Ямбол. Как става в няколко лесни стъпки. Обаждаш ни се за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ, избираш име, ние ти подготвяме документите и ти казваме какво да правиш. Вписват се долументите и до 3 дни фирмата ти е готова и можеш да почнеш да извършваш дейност. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Ямбол!

Възстановяване на ДДС на транспортни фирми в Ямбол! Регистрация на фирма по ЗДДС в Ямбол, ние можем да Ви съдействаме и помогнем при регистрация на фирма по ДДС в Ямбол. Вижте и актуалните цени за регистрация по ДДС в Ямбол!

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Ямбол. Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Имаш нужда от счетоводител, ние ще ти помогнем, избери счетоводните услуги на нашият екип. Достъппни цени работим в цяла България онлайн.

Телефон: 0899 85 75 00

  • Искате да закриете фирма
  • Промени в обстоятелствата , адрес, промяна на адрес,наименование, управител, предмет на дейност, промени в устава.
  • Прехвърляне на фирма/продажба на дружествени дялове, преобразуване на ЕООД в ООД и ООД в ЕООД, ЕООД в ЕООД – нов собственик.
Регистрация на фирма в Ямбол
Регистрация на фирма в Ямбол

14 самооправдания, които ни пречат да започнем бизнеса си днес

Всеки има оправдания за себе си. Но в случай на започване на собствен бизнес – мислите и фразите, обосноваващи липсата на такова начало, много рядко са верни. Обикновено самооправданието се корени в обикновено невежество на определени неща, за което можете лесно да разберете.

Джеф Хейдън, изпълнителен секретар на списание Inc.com, предлага своя собствена версия за излагане на популярни извинения срещу започване на собствен бизнес.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България


Самооправдание 1. „Нямам пари да започна“. Регистрация на фирма в Ямбол


Както казва Дейвид Лавински: „Предприемаческият старт е наука и изкуство, как да се направи без пари, без персонал и без лично време.“

Не бива да започвате „празника на живота“ с пари „голямо пиянство“; от това можете да „паднете под масата“. Празникът трябва да започне с паричен аперитив, тоест малка сума, която не е трудно да се получи. И да ядете и да лекувате другите на този празник, в по-голямата си част, следва хранителна храна – вашите идеи и дейности, които подобряват живота на други хора.

Ето защо, помислете първо върху прости бизнес идеи – без да мислите за пари. Тогава заразявайте другите с вашата вяра в полза на тези идеи. Тогава ще получите стартиращи инвестиции.

Регистрация на фирма в Пловдив

Самооправдание 2. „Нямам време; Втурвам се в потока на отдавна установен живот „


Всеки има допълнително време. Въпросът е, че трябва да изоставите ненужното забавление . Ако сте били покрити със земя в палатка и сте имали кислород за 24 часа, няма да излезете с шеги в Twitter, няма да гледате филми, новини и футбол по телевизията. Бихте се изкопавали от капана през цялото време.

Прилагайте същото ниво на спешност. Откажете се от това, което ви се струва като релакс, но това, което не е – и графикът ви веднага ще получава празни часове всеки ден. Остава от все сърце да искам да запълня тези часове с началото на моя собствен бизнес.

Самооправдание 3. „Вашият бизнес е труден и страшен“


Всеки предприемач се страхува да прави бизнес. И в детството си се страхувахте да ходите на училище, да карате колело, да плувате в езерце, да летите на самолет, да изпитате за първи път трудно каране, да направите първите стъпки с компютър и нова джаджа, да отидете високо в планината, да покажете внимание на любим човек, да отговорите на знак внимание на любящ човек.

И ти направи всичко това. Преодолейте страха. И ако не се бяха преодолели, щяха да останат без училище, компютър, полети, свободно време и любими хора.

Правете гориво от страховете си, за да стимулирате волята. Помнете, че колкото по-страшен си бил, толкова по-голямо удоволствие ще получиш, когато го победиш. И удоволствието от нечията победа е важен двигател на живота (но тук също не забравяйте, че самодоволството е врагът на развитието)

Регистрация на фирма във Варна

Самооправдание 4. „Не познавам никого, нямам необходимите връзки“


В наши дни това е нелепо извинение. Използвайки уебсайтовете на компании, както и Facebook, Twitter и други социални мрежи, можете да установите контакт с почти всяко физическо и юридическо лице, важно за бизнеса.

Сега всички хора и компании са невероятно достъпни. Това е една от тайните на успеха на много от тях. Ако те не ви отговорят и не правят нищо за вас, това означава, че те все още не знаят за вашите идеи. Запитайте се защо?

Започнете с изграждането на фондация, която ще убеди влиятелна личност. Не забравяйте, че влиятелните хора са обсадени от молби – в края на краищата много други хора нямат този страх от липсата на връзки. Но повечето от тези молители нямат убедителната бизнес идея, която имате.

Хиляди милионери казаха, че в началото се осмелиха да предложат схемата си на важни хора – и се изненадаха, че им се отговори.

Самооправдаване 5. „Имах идеи, но вече е късно: те се реализират от други“


Не забравяйте, че Марк Зукърбърг не беше изобретателят на социалните мрежи. Но именно той ги направи световен феномен. И той също спечели най-много в социалните мрежи.

Китай беше първият, който излезе с огромна „глобална фабрика“ за западните корпорации. Но сега и Малайзия, и Индия печелят милиарди по абсолютно един и същи начин и едновременно решават много социални проблеми.

И накрая забелязахте ли, че в началото на 21 век спиралните енергоспестяващи крушки завладяха целия свят – но точно там те започнаха да се заменят с още по-енергоспестяващи LED крушки?

Списъкът с такива примери продължава. Иновациите много рядко достигат пионерска корпорация. И почти повечето от най-успешните компании са станали страхотни на базата на подобряване на наскоро създадени идеи и иновации.

Никога не е късно да сте готови да излъскате това, което новатор-пионер е извел до вас – правейки идеите си по-добри, по-бързи, по-силни или по-евтини.

Регистрация на фирма в Бургас

Самооправдаване 6. „Говоря лошо, неубедителен съм, страхувам се да общувам“


Хората ще слушат всичко, което ги интересува, независимо как и от кого се казва. Има много учители с говорни проблеми, с болезнени тикове и синдроми (както и с проблеми на външния вид). Но те се слушат (и гледат), тъй като казват уникални неща, които слушателите смятат за полезни за себе си.

Ако те не ви слушат, проблемът не е в слушателите или говорителя – проблемът е в съдържанието ви. Или по-скоро в принципите на неговото формиране от вас – трябва да разберете слушателите и само въз основа на техните нужди да оформите вашите съобщения.

И още нещо: когато започвате бизнес, важното е не това, което сте, а това, което искате да постигнете. Ако резултатът от вашия план е завладяващ, те определено ще ви изслушат.

Самооправдаване 7. „Нямам бизнес умения“


Няма проблем: придобийте уменията. Отидете на курсовете. Прочети книгата. Прочетете десет книги. Говорете с приятелите си.

Седнете за няколко часа на ден в малка компания, подобна на тази, която бихте искали да създадете, разгледайте по-отблизо. Намерете някой, който е направил почти това, което искате – и му предлагайте някаква безплатна помощ в замяна на неговото наставничество.

Самооправдание 8. „Трудно ми е да измисля нова обещаваща свежа идея“


Повечето успешни стартирания не се основават на „създаване на напълно ново“, а на „правене на по-добри“. И за това трябва да отговорите на това, което вече съществува около вас, веднага да измислите как да го подобрите.

Много е просто. Напуснете дома си от работата – и мрънкайте (на себе си) за множеството проблеми, които трябва да бъдат решени на вашата улица. Много от обектите на вашето мърморене – това са готови бизнес идеи. Напиши ги.

Мислено преминете през всички процеси на вашата работа по наемане – и започнете сами да се оплаквате от техните недостатъци. Бързо ще намерите бизнес идея, която би намерила търсене сред много компании, подобни на тази, в която работите. И накрая, просто се разходете из дома си, разгледайте внимателно колата, велосипеда, детските играчки …. По принцип вече разбирате.

Въведете навика в съзнанието си: „Наблюдавам недостатък – веднага мисля как да го подобря – веднага мисля как би изглеждало това подобрение като бизнес – записвам всичко веднага“. И бъдете сигурни: през първия месец на такава практика ще имате поне сто записа с бизнес идеи.

Самооправдание 9. „Не обичам да рискувам“


Обичате ли да съжалявате за изгубените възможности? Младостта и зрелостта са кратки, старостта може да състави огромна част от живота – и е добре тези десетки години да не бъдат изпълнени с негодувание за всичко: поради недостатъчното осъзнаване на вашия млад и зрял живот. И всеки има такъв риск . И точно това е рискът, който не бива да се обича и който трябва да се избягва – по-специално да рискувате в младостта, когато стартирате собствен бизнес.

Самооправдание 10. „Не мога да започна бизнес, защото правя всичко или перфектно или изобщо не“


Това е перфекционизъм – синдром, свързан понякога с мързел, понякога със страх. И говорихме за тях по-горе.

Най-добрият враг на доброто. Правейки ясно добро дело, но не най-доброто, не идеалното – вече сте в безопасност. И не се страхувайте от укори на съвестта за „несъвършенството“: те са глупави.

Самооправдание 11. „Ще ми бъде неудобно да започна да живея по различен начин“


Ако една бизнес идея нарушава вашите принципи, вяра, етика – определено не трябва да я прилагате.

Но ако просто сте мързеливи, за да излезете от зоната си на комфорт, не забравяйте, че скоро сами ще се уморите от това. Защо отиваш на почивка, ако не за промяна на зоната си на комфорт?

Освен това, някой ден със сигурност, уви, ще се разболеете, ще страдате, уви, тревогите за смъртта на по-възрастните си роднини – и тогава поне временно ще напуснете зоната на комфорт. Или ще се родят вашите деца или внуци, или те също ще се разболеят, или ще измислят нещо на света и ще искате да преработите нещо за това изобретение, или ще се случат бедствия, или ще се преместите на друго място, или ще бъдете поразени от нещо разпознато или някой, когото срещнете.

И всичко това ще промени настоящата ви зона на комфорт много пъти; друг живот няма. Така че защо сега толкова цените и да цените зоната на комфорт?

Не се страхувайте, зоните на психологическия комфорт са милиони. И докато ръководите бизнеса си, ще създадете и няколко такива удобни условия за себе си.

Самооправдание 12. „Не мога да намеря някой, който се нуждае от моята идея“


Обещаващите бизнес идеи могат да бъдат описани с няколко думи, които всички разбират. Ако никой не разбира вашата идея, стъпете на гордостта си и махнете тази нещастна мисъл от дневния ред. И след това измислете нови, следващи идеи.

Човек не може да има в живота нито една бизнес идея или една посока на идеи. Те се роят на десетки.

Самооправдание 13. „Бизнесът е твърде сложен“


Бягането на маратон е трудно веднага. Движението около стадиона днес е кръг, утре два и така на разстояние до 42 километра – много по-лесно.

Трудно е да отслабнете веднага с десет килограма. Яденето на малко по-малко за всяко хранене всеки ден, месец след месец, година след година е много по-лесно.

Направете една малка стъпка към сложна цел – например, измислете и запишете дузина бизнес идеи. Почини си. След това втората малка стъпка – разберете как да напишете бизнес план. И после пак. И после пак. А вие сами няма да забележите как вече поставяте идеята си за краудсорсинг или започвате да водите съществени преговори за бизнес план с инвеститорите.

Самооправдание 14. „Срамът, който ме хваща, ако не се получи с мен“ ме тревожи


Нека ви успокои следната мисъл: бизнесът не работи за милиони хора наоколо. Стив Джобс не успя много дълго време, както всички знаят. Пред такива хора няма да имате от какво да се срамувате: няма да ви се присмеят, няма да ви смъмрят. Те знаят какъв е първият провал.

Хората, които имат бизнес веднага и винаги успяват, също ще ви уважават: „за изстрела“. Те разпознават сродна душа, ще съпричастни, ще ви разпознаят като „член на клуба“. Те знаят какъв е първият тест.

Преди останалите, изключително наети работници, нека и това да не ви е неудобно – вие сте се „сражавали“, вече сте „ветеран“, а те „седят отзад“. Те нямат право да се подиграват на вашия неуспех, защото това се отнася за област, в която не са ходили. Не се притеснявайте, ако ви изобличат като цяло или за дреболии – критикувайки, те грешат вече поради некомпетентния си статус на „не-бизнесмени“.

Каква фирма да регистрирам в България?

Самооправдание без числа. Основният въпрос: „Защо да управлявате собствен бизнес?“


Основният отговор: имате нужда от собствен бизнес, за да станете човек, който живее собствения си живот според собствените си условия и освен това дава на хората и на света това, което прави живота по-добър с помощта на реализирани бизнес идеи.

То тогава направи регистрация на фирма в Ямбол и реализирай мечтите си. – 0899 85 75 00 очакваме Ви!!