Регистрация на фирма в Хасково

Rate this post

Искаш ново начало, искаш нещо свое, чустваш се уверен в действията си и искаш да започнеш начисто. Направи регистрация на фирма в Хасково и реализирай мечтите си. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Хасково!

Откриване на нова фирма в Хаскоро, понякога това събитие е съпроводено и с регистрация на фирмата по ЗДДС. Самата регистрация може да бъде в началото на стратиране на фирмата или на един по-късен етап, когато има законова необходимост при оборот над 50 000лв. Цена за регистрация на фирма по ДДС в Хасково!

Как става да направиш своята регистрация на фирма в Хасково?

  • Обади ни се
  • Ние ще те насочим и ще подготвим документите
  • Ти подписваш
  • Ние подаваме/вписваме, до 3 дни фирмата е готова и ти можеш да стартираш

Виж най-добрите Цени за регистрация на фирма в България!

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Хасково! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС! Възстановяване на ДДС на транспортни фирми в Хасково!

Телефон: 0899 85 75 00

Имаш нужда от счетоводни услуги или друг вид услуги по твоето дружество?

  • Искаш да промениш обстоятелства, име, адрес и т.н
  • Да прехвърляш дружествени дялове
  • Да закриеш или продадеш фирмата
  • Да се регистрираш по ДДС
  • Да подадеш ГФО или декларация за неактивност

Актуални цени за счетоводни услуги за 2020г.

Регистрация на фирма в Хасково Източник: https://bg.wikipedia.org/

Как да започнете бизнес от нулата: първите стъпки към успешен бизнес

Правилно избраната схема за регистрация на компанията е първата стъпка към пътя към успешен бизнес. Можете да получите удостоверение за държавна регистрация на юридически лица днес за средно 5 работни дни!
Научете как да го направите …

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Кой бизнес да започнете: изберете посока


На какви критерии трябва да се разчита при избора на ниша за развитие на бизнес от нулата? На първо място, трябва да надградите знанията и опита, които лично имате, или поне интересите. Второ, важно е да се определи геолокацията – метрополия, регионален град или малък град. Трето, струва си да помислите за „пол“ – има чисто мъжки и чисто женски бизнес области. Освен това, не забравяйте за онлайн технологиите – съвременният бизнес може да се води както офлайн, така и онлайн.

Например, типичен бизнес вариант от нулата за мъже, който не изисква високи инвестиции, е автосервиз или автомивка, ремонт и настройка на компютри и телефони и услуги от категорията „съпруг за час“.

Жените от своя страна могат да отворят агенция за предоставяне на услуги по почистване, домакински услуги или детегледачки, да организират студио за маникюр у дома и да правят торти и сладкиши по поръчка. Услугите на фризьори и шивачи винаги са уместни.

Регистрация на фирма в Пловдив

Когато избирате ниша, трябва да знаете, че бизнесът е основно разделен на 3 области – производство, търговия и услуги. Изберете кое е по-близо до вас. Навигирайте и какъв доход планирате да получавате.

Стартирай своят бизнес и направи регистрация на фирма в Хасково! – 0899 85 75 00 обадете ни се!

Каква фирма да регистрирам в България?