Регистрация на фирма в Смолян

Rate this post

Регистрация на фирма в Смолян бързо лесно и удобно, само до края на месеца и на промоционални цени. Изцяло онлайн само по телефона и интернет. Искаш нещо свое, чувстваш се уверен с способностите ти, много те бива. Не чакай, а регистрирай фирмата си и започни да печелиш доходи и порастни със своите мечти! Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Смолян!

Работим изцяло онлайн, пестим ти време, пари и ресурси, довери ни се! Как става?

Обаждаш ни се, ние подготвяме документите, ти подпсиваш и до 3 дни фирмата е готова!

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Смолян! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Телефон:0899 85 75 00

Ако вече си стартирал фирма и имаш нужда от:

Прехвърляне на дружествени дялове

Промяна на обстоятелства: има, адрес, управител, предмет на дейност

Или просто имаш нужда от счетводство и счетоводни услуги и регистрация по ДДС, ние сме на среща.

Регистрация на фирма в Смолян
Регистрация на фирма в Смолян

Как да изберем пазарна ниша

Пазарната ниша е тесен сегмент от пазара на стоки и услуги, търсенето на което не е достатъчно запълнено с предложенията на компании, тоест сравнително свободно от конкуренция.

анализирайте пазара; оценка на финансовите възможности; създайте уникална оферта; оценява нивото на компетентност; тестова ниша.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Стъпка 1. Анализирайте пазара

На този етап определяте броя на конкурентите, техните предимства, потенциалното търсене. Можете сами да направите анализ на пазара: въведете в интернет основните заявки за търсене на интересуващия ви предмет и вижте кои компании вече работят на пазара и какво предлагат.

Когато анализирате сайтовете на конкурентите, обърнете внимание на следните параметри: асортимент (широки, тесни, представени марки); цена на стоки или услуги; промоции и специални оферти; специални условия (доставка, монтаж, бързо обратно обаждане, гаранции). Направете няколко обаждания или направете среща с потенциални конкуренти. Така можете по-добре да разберете техните предимства и недостатъци.

Регистрация на фирма в Пловдив

Някои пазарни сегменти например могат да се различават по ограничения (висок праг за влизане, чести проверки от страна на регулаторните органи, висока конкуренция).

Разбирам: Какви ограничения има в нишата, която обмисляте? има ли сериозна сезонна зависимост? Необходимо ли е разрешение? Какви трудности могат да възникнат във връзка с тези ограничения?

Стъпка 2. Оценка на финансовите възможности

Ако това е първият ви опит в бизнеса, тогава е по-добре да не рискувате големи пари. Струва си да разгледаме по-отблизо области, които не изискват сериозни инвестиции. Също толкова важно е да разберете колко пари очаквате да спечелите и колко време сте готови да отделите за проекта.

Отначало един бизнес изисква определени инвестиции за популяризиране, закупуване на оборудване или стоки, наемане на офис. Отговорете на въпросите за себе си: колко пари са необходими за стартиране на бизнес в избрана ниша? Имате ли достатъчно финансови средства?

Регистрация на фирма във Варна

В същото време е важно да се изчисли не само необходимата сума за стартиране, но и месечните разходи, които ще са необходими през следващите няколко месеца или години, преди вашата компания да достигне нивото на самодостатъчност и да реализира печалба.

Стъпка 3. Създайте уникална оферта

Когато оценявате конкурентите, е важно да обърнете внимание на техните уникални предложения. Каква е особеността на всеки от тях. За да оцените уникалността, обърнете внимание на специалните условия на работа.

Не може да бъде:

  • намаления;
  • доставка (до дома преди началото на работния ден; денонощно, извън центъра на града);
  • специални подаръци (при закупуване от определена сума, за честотата на покупките);
  • промоции (максимална отстъпка в определен ден от всеки месец);
  • стимулиращи събития (покани за презентации на нов продукт, организиране на майсторски класове, екскурзии).

Можете ли да предложите на клиентите по-благоприятни или интересни условия?

Друг вариант за генериране на уникална оферта е да се анализира какви клиенти в избрания сегмент липсват. Може би са важни скоростта на доставка или денонощната работа, допълнителни услуги или пешеходно разстояние. Какво е важно за клиентите? Какви ползи можете да осигурите?

Стъпка 4. Оценете нивото на компетентност

Да правиш бизнес е по-лесно в района, където си добре ориентиран. Тогава можете да прецените какви потенциални клиенти липсват и с какви проблеми се сблъскват. Но не винаги изборът пада върху добре позната сфера. Тогава е особено важно да прецените своите силни и слаби страни.

Определете силните си страни, например: Вече имате опит в правенето на бизнес; Вие сте добър специалист във всяка област; Вие сте в състояние да продавате и привличате нови клиенти; Ти си добър маркетолог. В зависимост от силните ви страни можете да разберете какво ви липсва, за да започнете бизнес в тази пазарна ниша.

Не е необходимо да правите всичко сами. Намерете специалисти, които ще бъдат силни там, където ви липсват знания и умения. Ако сте професионален счетоводител, но не знаете как да продавате, вземете първия служител на мениджъра по продажбите.

Регистрация на фирма в Бургас

Стъпка 5. Тествайте ниша

Може би прагът за влизане в избраната от вас ниша е нисък. Преди да регистрирате юридическо лице, да наемете офис и да наемете служители, направете обикновен уебсайт или целева страница (целева страница) на безплатен конструктор, настройте контекстуална реклама с малък бюджет, създайте презентация и се обадете на потенциални клиенти. Въз основа на резултатите от такава работа може да се направи предварително заключение дали ниша е подходяща за стартиране на бизнес.

Каква фирма да регистрирам в България?