Регистрация на фирма в Кюстендил

Rate this post

Лесни стъпки за регистрация на фирма в Кюстендил, как става? Обадете ни се за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ. Избирате име, подготвяме документите, подписвате ги и до няколко дни фирмата е готова. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на межународни транспортни фирми в Кюстендил!

Искате да направите промени в обстоятелства в ООД/ЕООД или Прехвърляне на фирма/продажба на дружествени дялове, преобразуване на ЕООД в ООД.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Кюстендил! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

  • Регистрация по ДДС;
  • Публикуване на Декларации за неактивност;
  • Публикуване на ГФО.

Вижте също и за : Счетоводни услуги на ниски цени за цяла България изцяло по интернет

Как да започнете нов бизнес?

Регистрация на фирма в Кюстендил
Регистрация на фирма в Кюстендил


Всички сме предприемачи. Започвайки всеки нов проект, изчисляваме:

  • дали той има право на живот в настоящите пазарни условия;
  • какви са нашите сили, морални и материални, за да развием нашата идея;
  • какво трябва да направим за това;
  • и поради какви ресурси.
  • тоест, изготвяме бизнес план за магазин за дрехи.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

И няма значение дали е под формата на скици на хартия, таблици, диаграми, програми – всичко това може да се нарече бизнес план.

До голяма степен изчисленията зависят от спецификата на вашия регион, вашите очаквания и възможности.

Нека да поговорим за отваряне на магазин, използвайки дрехи на склад .

Първите директни доставчици на дрехи на склад бяха предприемачи. Това е исторически така. Втората тема беше много популярна през 90-те и когато възникна нуждата на пазара в висококачествени, но евтини дрехи. Те бяха първите, които възстановиха и хванаха идеята за доставка на стоки на едро на дрехи на празния и гладен пазар.

Регистрация на фирма в Пловдив

Дългогодишните търговци помнят всичко това добре. Сега повечето хора нямат нужда да обясняват значението на думата „склад“. Така че защо точно е магазинът за дрехи на склад?

Причина 1. Регистрация на фирма в Кюстендил, магазин за дрехи


Потребителя обича известни марки . Копнежът за вълшебен етикет е неразрушим. Дългосрочната практика показва, че известна марка с дори най-лошо качество ще бъде по-популярна от неизвестна и висококачествена. Ето защо доставчиците на стоки на едро обръщат повече внимание на колекциите на известни европейски и американски производители. Бизнес планът на магазин за дрехи задължително трябва да отразява какво може да се предложи на купувача.

Причина 2


Това е запас от дрехи, така че цената на единицата е много по-ниска от най-изгодните оферти за текущите колекции. В крайна сметка производителят се отърва от остатъците, които вече са под себестойността. Думата „склад“ отдавна е плашила някого от нейната неотносимост. Редица производители на ежедневни дрехи произвеждат до 12 колекции годишно. Какво може да е без значение?

Така че, ние имаме признат от потребителите европейски продукт на ниска цена.

Регистрация на фирма във Варна

Причина 3. И много важно


Предприемачите, специализирани в продажбата на дрехи на склад, отварят многомаркови магазини. Магазинът с много марки винаги е по-лесен за оцеляване в условията на криза, отколкото магазин с една марка. Възстановете и възстановете отново купувача на различна гама или друга марка, ако е необходимо, не е трудно.

Това намалява риска от увеличаване на трудно продаваемите материални запаси. И тази подробност е много важна, тъй като при изчисляване на бизнес плана на магазин за дрехи винаги се взема предвид количеството на пренасяне. Това са нашите активи, но е трудно да ги управляваме.

Така че купуването на дрехи на склад в насипно състояние е първоначална инвестиция.

Вторият елемент на фиксираните разходи е наемът (освен ако, разбира се, не сте собственик на помещенията).

Регистрация на фирма в Бургас

Избор на помещения


Когато отворихме първия си магазин за дрехи и това беше първият ни опит в търговията на дребно, беше трудно да си представим какъв е „бизнес план“, но активно използвахме съветите на опитни предприемачи.

Една от инструкциите, които получихме: когато избираме място, прекарайте няколко дни с него, или по-скоро седмица. След това можете да анализирате дали хората минават, какви хора са и в какво време протича потока. Тоест, да разберем „проходимостта“ на мястото. Тогава, разбира се, ще бъде възможно да привлечете купувача с реклама, банери, промоции .

Но защо създаваме трудности от нулата? Между другото, изборът на помещения отнема от два месеца до шест месеца и това е нормално. Не се тревожете от такива срокове. Но тогава времето, прекарано за правилно направен избор, ще ви върне стократно.

Максималния брой модели на единица площ

Поради факта, че когато търгувате с дрехи, складът трябва да постави максималния брой модели на единица площ, не се опитвайте веднага да овладеете голяма територия. В края на краищата, все още трябва да намерите вашата посока и онези марки, които ще формират основата на вашите приходи.

Най-вероятно ще трябва да опитате дрехи на склад от различни категории, както по цена, така и по стил. На малки партиди това е по-лесно. В резултат на това вашият магазин ще стане оригинален и уникален, ще придобие свой собствен стил и ще се превърне в самата марка.

Купете оборудване


Няма да даваме съвети относно избора на оборудване. Не е необходимо да залагате голям бюджет на този елемент на разходите във вашия бизнес план. Ще кажем само, че магазинът може да се направи стилен и красив с относително малки инвестиции в оборудване.

Дори на обикновени стелажи и закачалки, компетентно публикуваните стоки изглеждат привлекателни, ако интериорът на магазина е обмислен. Стените могат да бъдат украсени с плакати и колажни картини на тема съвременна мода или градски пейзаж. Сега това е абсолютно лесно. Няма къде да сложите манекен?

Има тонове решения за подаване на колекции от проби. Между другото, не се колебайте да задавате въпроси за отваряне на магазин, интериорна украса и други неща поотделно. Ще търсим решение заедно.

Зоната за каси е отделно място и окото на посетителите определено ще спре тук. „Иконостасът“ от копия на учредителни документи и официално препоръчани книги определено няма да го украси. И ако творчески спазвате изискванията на закона? И отново – куп дизайнерски решения.

Сигурност на магазина


Стандартната система против кражба ще струва не повече от заплатата на служител по сигурността. Това е така наречената пасивна безопасност. Но основното е човешкият фактор. И охраната може да „пропусне“, а противокражбените системи не са перфектни, особено за професионалисти.

Следователно, бдителността на персонала по всяко време остава фактор номер едно в безопасността на вашия имот. Между другото, призоваваме още веднъж: пишете, темата е много интересна и уместна, нека споделим опит помежду си. Например, да кажем, че имахме подобен проблем, възникнал по това време, решихме, използвайки съветите на приятели – същите предприемачи.

Каква фирма да регистрирам в България?

Засегнахме само няколко аспекта, които трябва да се вземат предвид при съставянето на бизнес план за магазин за дрехи.