Регистрация на фирма в Стара Загора

Rate this post

Вече изцяло онлайн при регистрация на фирма в Стара Загора

Регистрация на фирма в Стара Загора няколко лесни стъпки. Избор на име, избор на вида дружество. Обаждаш ни се, ние подготвяме докумнетите, до 2-3 дни фирмата е готова. Ако искаш да добавяш или премахваш собственици във фирмата или да смениш обсоятелства, адрес, име и т.н. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Стара Загора и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Стара Загора!

Ако все пак си направил регистрация на фирма в Стара Загора и имаш нужда от счетоводни услуги, на изгодни цени за счетоводно обслужване за България, свържи се с нас!

Как да отворите и започнете бизнеса си от нулата след 30 дни


Всеки път, когато мисля за това как да започна бизнес от нулата , си спомням книга, която прочетох преди много години: „Страх от неизвестното… но действай!“

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Стара Загора!

Регистрация на фирма в Стара Загора
Регистрация на фирма в Стара Загора


Струва ми се, че повечето от нас се държат в страх от неизвестното, а не от мисълта дали сме достатъчно компетентни или достатъчно умни или някои други, за да отворим бизнес.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Както при всяка друга дейност, управлението, да бъдеш шеф и да правиш бизнес са само умения, които идват с време и опит. Затова смятам, че доброто начало зависи повече от увереността и вдъхновението, отколкото от списъка със задачи. Поради тази причина първо ще разберете какво можете да направите, за да се настроите към изграждането на вашия бизнес.

Регистрация на фирма в Стара Загора

Ще обсъждаме какво трябва да правите ден след ден, за да отворите бизнеса си от нулата . Прочетете не само този списък, опитайте се всеки ден да научите нещо за управлението и управлението на бизнес.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Ако не знаете откъде да започнетеЗа да започнете свой собствен бизнес от нулата, погледнете нашите бизнес блогове , които са полезни да следвате, но най-вероятно не сте го направили, както и списък на силно препоръчителните бизнес книги, които да прочетете .

Регистрация на фирма в Пловдив

Защо е възможно и необходимо да се започне бизнес, направи регистрация на фирма в Стара Загора


Въпреки че статистическите данни в тази статия са предимно за американския пазар, действителните причини за започване на бизнес не са толкова различни, ако сте в Канада или Южна Африка. Тоест, същото ще се случи скоро и за Украйна, защото изоставането е възможно след 3-5 години.

Можете да започнете собствен бизнес от нулата, защото другите го правят. Мислите ли, че бизнесът на страната се управлява само от големи олигарси бизнесмени или гении с отличие?

И тук не е така. В САЩ 99% от фирмите са малки фирми, докато 80% от населението са заети! За да организирате бизнеса си, не се нуждаете от „специално“ образование. Просто трябва да имате идея, желание да се научите и да се адаптирате, добре, способността да действате!


Можете да отворите собствен малък бизнес, защото има бизнес, който е идеален за вашите интереси, опит, хобита или за сферата на дейност .

Регистрация на фирма във Варна

Проблемът с „стартирането на собствен бизнес“ всъщност се свежда до наличието на бизнес идея, решаването на проблеми с хартия и пари. Като се има предвид количеството финансови ресурси в съвременния свят, намирането на начален капитал трябва да е лесно, особено ако искате да създадете ефективен бизнес модел или да извървите пазарния път на продукт с минимална функционалност (MVP).

Бизнес от нулата дори докато седите у дома


Можете да започнете бизнес от нулата дори докато седите у дома. Според статистиката на SBA (Small Business Administration) 52% от всички малки предприятия са в домашни условия, а с 28 милиона малки предприятия в САЩ 22 милиона се управляват от хора, които твърдят, че работят за себе си (без работници и допълнително заплащане). В Украйна тази цифра също се е увеличила през последните 5 години от 2010 г. насам.

Регистрация на фирма в Бургас


И най-важното е, че можете да започнете бизнес какво искате, когато искате и как искате . Това ще даде смисъл на работата ви, ще го осмисли и ще направи възможно да обръщате повече внимание на важните за вас неща. Lemarbet, например, основно помага на малкия бизнес да сбъдне мечтите си и да започне бизнес от нулата и да го популяризира онлайн, за да увеличи печалбите.


Седмица 1: просто започнете от нулата


Първата седмица е първата стъпка към превръщането на бизнес идеите в реалност. През този период трябва да се съсредоточите върху пазарните проучвания, стратегията и правната страна на проблема.

Стартирането на бизнес от нулата е може би най-трудното. Всичко останало просто започва да се подрежда след това. Не щадете време за това и не се притеснявайте, ако имате нужда от още един допълнителен ден.

Регистрация на фирма в Перник

Ден 1: Намерете себе си и вашия бизнес. Разберете какво и на кого продавате


Струва си да започнете с отговори на редица въпроси. Какво правя най-добре? Какво искам да направя? Какво правя добре ?.

На този етап може да ви е интересно да работите върху идеи. Завършете го в края на тази седмица, когато се потопите в пазарни проучвания.

Също така си струва да решите какъв успех е за вас. Искате да сте милионер след една година?

Или ще организирате благотворителна столова с нестопанска цел за безработни?

След като сте определили приоритетите си и сте определили своите умения, трябва да помислите за вида бизнес , който бихте искали да отворите от нулата . Много от тези, които четат това ръководство, вероятно вече имат някаква идея – може би да създадат агенция за обучения или ресторант или да отворят онлайн магазин .

Но ако все още нямате идея, но сте сигурни, че искате да започнете собствен бизнес, прочетете нашето ръководство, в процеса може да се появи идея. Или превърнете любимото си хоби в работа на пълен работен ден. Можете дори да продължите да правите бизнес, в който имате много опит. Ако работите в търговията на дребно от 10 години или се ръководите в някакъв вид продукт, тогава защо да не отворите магазин?

Регистрация на фирма в Русе

И сега, в зависимост от вида на вашия бизнес, е време да помислите какво и на кого да продадете.

Запомнете: на този етап все още можете да се промените. Първият ден трябва да бъде изразходван за определяне на вашите зависимости. Изследванията на пазара и индустрията ви очакват по-късно, в края на седмицата. Когато правите това, можете да погледнете по-обективно вашите желания.

Ден 2: започнете работа по стратегията


Сега вече знаете в какво сте добър и какъв тип бизнес е най-добре да отворите . Време е да помислим за стратегията.

Ще видим веднага: това НЕ е обща стратегия за малки или големи бизнеси от нулата , която ще диктува какво трябва да се направи през следващите пет години, това е само диаграма от важни неща: вашата цел, ценности, какво вървите и няма да направите.

Стратегията ви трябва да съответства на вашите лични ценности, така че интересът към бизнеса да не изчезне във времето. Искате да създадете агенция за имейл маркетинг? Тогава трябва незабавно да определям ясна рамка в работата с клиенти. Например, искате ли да свържете името си с петролна компания или да предлагате услуги, в които няма да станете изключителни, но те ще привлекат много клиенти?

Разберете какво искате да откриете и какво не. За кого да работите? За кого не? Как ще растеш? Какво не можете да направите за никакви пари?

Стратегията ви наистина трябва да зависи от идеята ви, че не бързате от страна на страна, ако тя стане стегната с пари или не правите това, което противоречи на моралните принципи, не продавайте не-вегетарианска храна, например, ако сте вегетарианец.

Определете всичко от самото начало. Така че ще ви бъде много по-лесно да планирате, а отлагането му за по-късно е по-трудно. Както се казва, няма да бъдете мили към всички!

Ден 3: определете местоположението на фирмата


Местоположението на компанията трябва да отговаря на вашия бизнес и бизнес стратегия.

Съветваме ви да си зададете такива въпроси:

 • Ще виждат ли клиентите ви някога офиса ви?
 • Как стигат до там?
 • Ще трябва ли да паркират колата преди посещение?
 • Можете ли да работите у дома или това ще се отрази негативно на личния ви живот?
 • Кое местоположение е подходящо за вашата стратегия?
 • Ще наемете служители?
 • Как фирменият офис ще повлияе на стратегията ви за подбор на служители?
 • Твърде ли желаете да създадете работа?
 • Когато мислите за типа стая и площта, която трябва да започнете, бъдете реалисти. Ако няма да наемате служители и да каните клиенти в офиса, защо да не го уредите у дома?

Вашите бизнес цели


Ако се притеснявате, че няма да можете да се концентрирате вкъщи, тогава може би трябва да помислите за общо работно пространство. Тим: „Не избирайте офис, за да забавлявате егото си, но само ако това е необходимо за вашите бизнес цели.“

Ако все пак решите, че трябва да отворите офис, помислете за броя на служителите, от които ще се нуждаете, и за оборудването: фотьойли, машини за фотокопиране, хладилник, кафемашина, рецепция, конферентна зала и др. Освен това, колко бързо планирате да растете? Ако планирате бързо попълване в щата, потърсете стая, в която ще има място за растеж, така че по-късно да не се налага да променяте адреса на бизнеса си.

Регистрация на фирма в Стара Загора


Когато става въпрос за подписване на договор за наем, не се страхувайте да обсъждате подробностите, но не забравяйте, че най-често ще бъдете помолени да подпишете договор за наем поне за една година.


Ако все още не сте решили местоположението на вашата компания, прочетете повече информация.
Как работят други компании от вашата индустрия? Ще ви подхожда или няма да работи, ако отворите определен бизнес на определено място? Мислите ли, че сега във вашия град има търсене на този тип малък или голям бизнес? Или живеете някъде, където хората не могат да си позволят да купуват това, което продавате?


Ден 4: определете колко пари са ви необходими, за да отворите бизнес


Въпросът със стартиращия капитал е частична причина за деня, напълно изразходван за изследвания и търсене на помещения. Ако работите у дома и не се срещате с клиенти, първоначалните разходи могат да включват създаването на онлайн магазин, онлайн маркетинг, офис консумативи, всякакви работни материали или юридически разходи. Ако не, ще трябва да похарчите достатъчно, за да покриете наема и комуналните услуги за първите месеци, както и да осигурите условия за живот в новия офис.

Разходи след регистрация на фирма в Стара Загора

Във всеки случай би било добре да разделите разходите си на два отделни типа.
Разходи : това включва такива категории като заплати, наем, консултации, транспорт, храна, както и различни съдебни разходи, ако е необходимо.


Активи: това включва такива категории като мебели, табели, автомобили, товарен транспорт, сгради, земя, собственост и др.
Не е необходимо активите и разходите да се намесват. Когато създавате работен лист с разходите за организиране на бизнес, запишете ги отделно.


Основната задача е бързо да отворите онлайн магазин от нулата и да започнете да привличате първите потенциални клиенти, така че трябва да харчите парите внимателно. Случва се предприемач да създаде онлайн магазин с възможна и невъзможна функционалност и тогава няма бюджет за промоция. Потърсете средно място.

Каква фирма да регистрирам в България?

Ден 5: започнете „планирайте бизнеса си“, а не създавайте ясен „ бизнес план “


Въпреки че това звучи странно, истината е, че ще създадете „официален план“ по-късно през втората седмица, когато ще трябва да вземете решение за бюджета, който сте готови да инвестирате във вашия бизнес . И дори тогава ще започнете с оформление на една страница.


Трябва да планирате, за да определите посоката на дейност. Ако не сте започнали, самият план няма да донесе никаква полза, но е изключително необходимо да планирате, преди да започнете от нулата .

 • На този етап трябва да помислите няколко точки :
 • Характеристики на вашия малък , среден или голям бизнес.
 • Вашият пазар и нуждите на хората в него.
 • Стъпки за предприемане и кога да го направите.
 • Първоначални разходи.
 • Прогноза за продажби.
 • Бюджет за разходи.


Ден 6: време е да проучите пазара


Ако ви се струва, че с тази стъпка не можете да се справите за един ден, няма проблем да похарчите още няколко. В крайна сметка искате да сте добре запознати както с вашата индустрия, така и на пазара .


Има много невероятни начини, които можете да използвате, за да провеждате изследвания във вашата област на дейност : изпращайте сами анкети, разговаряйте с хората по телефона, правете имейли и по принцип се консултирайте с тези, които също са минали или вече са преминали през всичко това.


Провеждането на пазарни проучвания е много важно, защото ще ви помогне да разберете дали има търсене на предлаганата от вас услуга или продукт. Това ще ви бъде полезно в бъдеще, когато пишете бизнес план, също така ще видите, че на пазара има ниша за бизнеса , в противен случай бизнесът няма да се развива достатъчно бързо, за да върне инвестициите си.
Има много начини за събиране на тази информация:

Проведете онлайн проучване преди да направите вашата регистрация на фирма в Стара Загора

Проведете онлайн проучване – потърсете статистически данни за вашата индустрия, вижте кой работи във вашия район, продава нещо същото като вас, какво правят и как го правят. Добре ли се справят? Можеш ли да започнеш своя път от уцелената писта и да успееш или да постигнеш повече, като направиш нещо друго?


Участвайте в пазаруването – сърфирайте в Интернет и отидете да пазарувате, тоест направете такова „проучване“ за себе си. Погледнете за какви продукти хората харчат парите си и каква оценка дават на определени продукти и услуги.
Говорете с хора – включително с клиенти.


Съберете информация – можете да прочетете сайтовете на местните власти или съответните публикации за вашата индустрия.
Организирайте свои собствени проучвания – провеждайте телефонни и имейл анкети, фокус групи и помолете хората да отговорят на вашите въпроси.


За начало трябва само да прегледате сезонността и пазарната ниша чрез услугите на Google AdWords и Google Trends, по-горе са връзките към статии. Също така си струва да обърнете внимание на факта, че нишата може да бъде малка или голяма – над 1 милион впечатления от потенциални теми. Трябва да анализирате и конкурентите, тъй като те инвестират в развитието на своя онлайн магазин.

Ден 7: решете правната страна на въпроса


На този етап трябва да изберете и регистрирате името на вашата компания, както и структурата на предприятието. Много стартиращи фирми за малък бизнес избират отделни частни предприятия . По-добре е да се консултирате с адвокат по този въпрос, за да сте сигурни, че сте направили всички основни неща и сте предприели правилните стъпки.

Ако искате уеб сайт или дигитален маркетинг може да посетите и www.greenseo.eu