Счетоводни услуги в Дупница

Rate this post

Как да направите поръчка за счетоводни услуги в Дупница?

Имате фирма или ви предстои откриване на такава, свържете се с нас, за да обсъдим подробностите около вашият бизнес. Ние предлагаме счетоводни услуги в Дупница, на конкурентни цени и с високо качество. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Дупница!

Поръчването на предоставянето на счетоводни услуги в нашата компания може да бъде лесно и бързо. На първо място, обадете ни се и се консултирайте със специалист относно цената и услугите, от които се нуждаете.

Счетоводни услуги в Дупница
Счетоводни услуги в Дупница

След изготвяне на работен план, ние самостоятелно ще изчислим разходите и ще ви предоставим фактура с подробни разходи за всички видове счетоводни услуги. След одобрение нашите специалисти ще започнат работа.

Ние сме фирма за възстановяване на ДДС от ЕС в Дупница! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

За организации, работещи с нас, ние предлагаме удобни методи за парични и безкасови плащания.

Нашата мисия

 • Нашата мисия е да предоставяме най-високо ниво на обслужване на нашите клиенти и да бъдем надежден професионален партньор в дългосрочен план. Основната задача за нас е индивидуален подход и поддръжка на клиенти при изпълнението на техните бизнес планове. Успехът на нашата компания пряко зависи от успеха на нашите клиенти.
 • Нашата кадрова политика се основава на професионални знания и умения, както и на способността на служителите да работят в екип.
 • Напълно подкрепяме иновациите, защото новите технологии осигуряват бъдещия ни успех.

Нашата визия

 • Формиране на корпоративна среда, която подпомага развитието на предприемачески дейности и насочена към ефективно отговаряне на изискванията на нашите клиенти.
 • Изграждане на правилните дългосрочни бизнес отношения, основани на доверие и уважение.
 • Развиване на опит и чувствителност към нуждите на нашите клиенти.

Нашите ценности

 • Нашите дейности се ръководят от нуждите на нашите клиенти
 • Експертиза, надеждност, взаимно доверие
 • Обратна връзка и решения
 • Уважение към индивидуалността
 • Цялостни услуги и консултации
 • Коректност и точност

Цени за счетоводни услуги в Дупница

Цените в нашия ценоразпис са само ориентировъчни. По ваше желание ще се радваме да ви предложим най-добрата цена. Крайната цена зависи от броя на документите на месец, броя на служителите, обема на предоставяните услуги и дали това е дългосрочна връзка.

Ако се интересувате от нашите услуги, ние сме готови да се договорим за взаимно изгодна плоска месечна вноска.


Цената на счетоводните услуги се изчислява като общата сума, състояща се от фиксирана цена за съответната категория и сумата, получена от броя на документите, надвишаващи горната граница на тази категория. Например за 50 документа сумата за плащане за категорията „над 40 документа“ е 70-80 лв.
Нашите клиенти, за които сме създали ново дружество с ограничена отговорност и с които сме подписали договор за неопределен срок, имат 10% отстъпка от посочените цени за шест месеца.


Ако се интересувате от нашите услуги, ние ще изчислим цената въз основа на информация за вашия бизнес, броя на документите (фактури на доставчици, фактури на клиенти, касови бележки, брой записи в банкови извлечения …) и служители (споразумения за персонала и работата ).

Как да оптимизираме разходите за счетоводни услуги в Дупница

Оптимизирането и намаляването на разходите за счетоводни услуги като една от бюджетните позиции на компанията е приоритет за всеки собственик. Ние предлагаме няколко начина да направим счетоводството, поръчано от нас, по-достъпно за клиента:

 • Поръчайте само услугите, от които се нуждаете – консултирайте се с нашия специалист, за да изберете набор от задължителни услуги, които ще ви позволят да водите записи без рискове и надвишаване на разходите за работа;
 • Станете редовен клиент – политиката за лоялност на нашата компания предполага благоприятни отстъпки и бонус услуги за редовни клиенти. Освен това, като поръчвате непрекъснато счетоводни услуги, получавате по-достъпни цени от клиентите, които избират еднократна услуга.

Ние сме посветени на това да предоставим на всеки клиент възможността да получи необходимите и достъпни услуги.