Регистрация на фирма в Самоков

Rate this post

Искате да направите регистрация на фирма в Самоков, само сега изцяло онлайн, бързо, лесно и достъпно. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в в Самоков. Доверете ни се и ни се обадете на:

Можете да видите актуалните цени за регистрация на фирма в Самоков.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Самоков.

Ще Ви представим две бизнес идеи, в настоящата статия.

Регистрация на фирма в Самоков
Регистрация на фирма в Самоков

Идея за домашен бизнес: Предоставяне на услуги за красота

Фризьорските и козметичните услуги са много популярни на пазара. Много жени редовно посещават козметолози, фризьори, майстори на маникюр и педикюр. Но не всеки майстор може да си позволи да отвори собствен салон, а работата за собственика или наемането на място от него не е много изгодно. Регистрация на ЕООД в Самоков или Регистрация на ООД в Самоков

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Ако имате желание и опит в индустрията за красота, както и собствен басейн от клиенти, те могат да бъдат взети у дома .

В този случай е препоръчително да се оборудва отделно помещение за приемане на клиенти. Важно е по време на процедурата никой от членовете на домакинството да не ви притеснява. Добре е, ако апартаментът е на приземния етаж, но това не е необходимо. Препоръчително е да имате добри отношения със съседите, за да не се оплакват от вашите клиенти.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Възможно е официално да отворите фризьор или салон у дома, само ако прехвърлите жилищното пространство в нежилищен фонд, осигурите отделен вход и изпълнете други изисквания. Това е възможно, но трудно.

Помислете какви услуги можете да предоставите у дома.

Как да печелите пари у дома за любителите на животни
Индустрията за домашни любимци в света има оборот от милиарди долари и е само незначително по-ниска от индустрията за бебешки продукти. Ако харесвате котки, кучета и други домашни любимци, добре се справяте с тях или правите продукти за домашни любимци, уменията ви лесно могат да бъдат монетизирани и превърнати в печеливш бизнес.

Регистрация на фирма в Пловдив

Развъждане на кучета

Развъждането на кучета е интересна бизнес идея, но изисква много време, усилия, търпение и любов към животните. Трябва да инвестирате пари в закупуването на чистокръвни кученца и да ги отглеждате, което включва разходите за храна, ветеринарни услуги и други разходи. Ако искате бъдещите кученца да строят по-скъпо, трябва редовно да ги носите на изложби.

Обикновено развъдчиците на кучета печелят пари от продажбата на чистокръвни кученца, тоест можете да печелите от този бизнес около веднъж годишно. Кучетата от малки породи са най-търсени и рядко носят повече от 3 кученца наведнъж (понякога само 1-2). В допълнение, кученцата могат да умрат или да не са в търсенето.

Регистрация на фирма във Варна

Развъждането на кучета може да бъде доходоносна афера за професионалисти, които са добре запознати с този пазар. Ако сте начинаещ, внимателно изчислете доходите, разходите и обмислете всички възможни рискове, преди да се заемете с този бизнес. Развъждането на кучета може да се комбинира с други видове животински бизнес – например шиене на дрехи или изработка на мебели за животни, с обучение или отглеждане (грижа за външния вид на домашния любимец).