Регистрация на фирма в Севлиево

Rate this post

Искате да направите регистрация на фирма в Севлиево, имате нужда от помощ при стартиране на ваша собствена фирма. Ние ще Ви помогнем в избора на дружество и при регистрацията. Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Севлиево.

Как става:

Вие ни подавате данни за да можем да попълним документите, вие ги разписвате, ние ги подаваме с помощта на адвокат.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Севлиево! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Доверете ни се още днес!

Вижте актуални цени за регистрация на фирма в Севлиево!

Как да получите заем за развитие на малък бизнес?


Когато човек се опита да отвори собствен бизнес, той определено ще се нуждае от начален капитал за по-нататъшно повишаване .

Ако имате идея за бизнес , но няма или няма достатъчно средства за неговото осъществяване, трябва да помислите къде да се обърнете за финансова подкрепа .

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

За повечето собственици на малък бизнес е много трудно да намерят подходящия капитал отстрани, така че единственият изход за повечето е да се свържат с банката, за да получат целевия заем.

Регистрация на фирма в Севлиево
Регистрация на фирма в Севлиево

Как да получите заем за развитие на малък бизнес?

Но, за съжаление, банките всъщност не обичат да дават заеми на малък бизнес с оглед на неговата рентабилност, особено в кризисните ни времена.

Много по-охотно банките предоставят бизнес заеми на доказани големи предприятия, които успешно оперират на пазара повече от една година.

Регистрация на фирма в Пловдив

Регистрация на фирма в Севлиево и получаване на капитал


Естествено, начинаещ предприемач не трябва да се отчайва и да сгъва ръце, тъй като все пак можете да получите заем от банка за развитие на бизнеса. Въпреки че тези процеси ще бъдат изпълнени с редица трудности, които ще трябва да бъдат преодолени.

Как да получим пари за да развием нашият бизнес?


Преди да отидете в банката и да поискате заем, бизнесменът трябва ясно да разбере каква пазарна ниша е избрал, как да направи бизнеса печеливш и как да избегне силната конкуренция . Думите само за банката няма да са достатъчни, следователно предприемачът ще трябва да подготви внимателно изчислен бизнес план.

Именно този документ ще помогне на банката да разбере колко оправдано ще бъде предоставянето на заем и дали кредитополучателят ще може да изплати целия си дълг в бъдеще. Всеки бизнес план трябва да бъде съставен с ясни счетоводни изчисления и решения. Банката трябва да се увери, че бизнесът не само ще функционира успешно, но и ще донесе доходите, които ще бъдат необходими за погасяване на кредитния дълг.

Кредит

Ако кредитополучателят има други неизплатени задължения, криминални досиета и други подобни отрицателни „грехове“, тогава отиването до банката за заем ще бъде просто безполезно . Само достойни кредитополучатели, които нямат абсолютно дългове нито в сметките за комунални услуги, нито в други заеми, нито в глоби и т.н., могат да разчитат на заем. Освен това само човек, който има безупречна кредитна биография, може да получи заем за развитие на бизнеса.


Важно условие за почти всяка банка е представителството от кредитополучателя на гаранция, която може да потвърди платежоспособността му . За да увеличите шансовете си за одобрение на заявление за заем, най-добре е заявителят да помисли предварително кой точно може да бъде определен за ролята на поръчителя. Няма значение дали това е негов роднина, добър приятел или партньор.

Основното за банката е финансовата жизнеспособност на поръчителя. Освен това в идеалния случай, ако кредитополучателят успее да представи на банката не един, а няколко надеждни поръчители. В действителност, в случай че бизнесът се окаже неликвиден и кредитополучателят не изпълни задълженията, поети по заема, неговите поръчители трябва да отговарят за задълженията си към банката.

Регистрация на фирма във Варна

Обезпечаване на заем


Друг важен момент се отнася до обезпечението за заем . Към момента на подаване на заявлението кредитополучателят задължително трябва да притежава ликвидни имоти, които в бъдеще могат да бъдат оставени на банката под гаранция. Това може да бъде жилищна или търговска недвижима собственост, търговско оборудване, уреди и т.н. Основното е, че имуществото, което действа като обезпечение за заемодателя, е собственост на кредитополучателя.

Тъй като в случай, че поради някаква причина длъжникът не е в състояние да изпълни задълженията по заема, този имот ще се превърне в гаранция за погасяване на дълга за банката. Ако кредитополучателят няма обезпечение, тогава най-вероятно банката ще му откаже бизнес заем.


Също така всяка банка, преди да вземе решение за отпускане на заем за развитие на бизнеса, задължително изисква кредитополучателят да предостави финансови и счетоводни отчети, които от своя страна трябва да са в перфектно състояние . Банката внимателно проучва подадените от кредитополучателя доклади относно рентабилността на бизнеса, неговите загуби, платени данъци и др. И само въз основа на тези данни, той прави заключение дали си струва да даде заем.

Регистрация на фирма в Бургас

Заеми за предприемачи

Трябва да се отбележи, че банките са склонни да предоставят заеми за развитие на бизнеса на онези предприемачи, които успешно работят на пазара повече от година . Много рядко, въз основа на лични показатели за надеждността на кредитополучателя, банките дават заеми на онези бизнесмени, които работят на пазара от малко повече от шест месеца.

Каква фирма да регистрирам в България