Регистрация на фирма в Перник

Rate this post

Вече изцяло онлайн при регистрация на фирма в Перник

Искате да направите регистрация на фирма в Перник и търсите някой да Ви помогне или даде насоки в избора на дружество ЕООД, ООД или друго. Направете запитване при нас. Търсите разумни и ниски цени да стартирате собствен бизнес, попаднали сте на правилното място. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Перник и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Перник !

Доверете ни се работим бързо и коректно с доказани адвокати, грешките са сведени до минимум.

Искате да регистирате вашата фирма по ДДС в Перник, ние ще Ви съдействаме и ще подготвим нужните документи за регистрация на фирмата Ви по ЗДДС. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Перник!

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Перник и България!

Също така искате да:

Промените обстоятества на фирмата: адрес, име и т.н.

Регистрация по ДДС;

Прехвърляне или продажба на фирма;

Закриване на фирма;

Прехвърляне на дялове;

Вписване или отписване на собственици;

Вижте цените като натиснете червеният бутон отдолу!

Вижте и актуалните цени за счетоводни услуги и консултации!

В тази публикация ще предстваим някои бизнес идеи за да разширим гледната Ви точка.

Регистрация на фирма в Перник
Регистрация на фирма в Перник

Бизнес идея номер 1. Грим и прическа


Същността на бизнес идеята е тази: след обучение в специализирани курсове предоставяте своите услуги за създаване на прически или различни видове грим за всички.

Услугите на гримьор и фризьор винаги са били и ще бъдат в търсенето. Всичко се дължи на факта, че всяко момиче иска да бъде красиво, както в празници, така и в делнични дни. Благодарение на това фризьорите и гримьорите винаги имат достатъчно работа.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

За да реализирате идеята си, трябва да съставите необходимата хартия и да станете индивидуален предприемач. След това закупете необходимите инструменти и започнете да предлагате услугите си на приятели. В началото може да се наложи да работите безплатно, но по този начин ще „биете ръката си“ и ще намерите много клиенти благодарение на уста на уста.

Приходите от такива дейности може да са нестабилни. През лятото винаги има повече клиенти, благодарение на сватбения сезон, въпреки че през цялата година има много празници и няма да останете без работа.

Идеята на бизнес номер 2. Дядо Коледа


Същността на такава бизнес идея е следната: търсите актьори, които са съгласни да играят ролята на приказни герои, разработват сценарий и намират клиенти, които се интересуват от предлаганата услуга. В посочения ден Дядо Коледа посещава децата и показва изпълнението.

Регистрация на фирма в Пловдив

Нито една Нова година не е пълна без Дядо Коледа и Снежанката. Поканени са вкъщи, в детски градини и училища. Търсенето на новогодишните изпълнения е много голямо и често актьорите не са в състояние да предоставят услуги на всички. Затова „Дядо Коледа“ е най-печелившият бизнес в новогодишните празници.

За да реализирате тази идея, трябва да намерите актьори или хора с артистичен талант, да наемете костюми, да напишете сценарий и да разпространите реклама.

Регистрация на фирма във Варна

Този вид печалба е сезонна. Печалбата зависи от броя на подадените предложения, размера на заплатите на участниците и други разходи. След края на зимните празници можете да продължите да си сътрудничите с персонала и да говорите на детски партита, но вече като други приказни герои.

Идеята на бизнес номер 3. Фотограф (деца, сватба)


Същността на бизнес идеята: вие, притежаващи таланта на фотограф и цялото необходимо оборудване, предлагате да организирате снимане за потенциални клиенти. Ако сте уговорени, проведете фотосесия, редактирайте снимките и предоставете на клиента готовия продукт.

Фотографията е безценен спомен, който може да се запази цял живот. Хората се опитват да уловят най-ярките моменти от живота. Затова работата на фотографа винаги е търсена. Особено, ако той е специализиран в снимане на сватби и деца. Сватбената фотография се отличава с мащаба си и съответно печалбата е голяма, а децата се поръчват редовно, защото детето расте и се променя.

За да започнете кариерата си, е необходимо:

  • Регистрация на фирма в Перник;
  • купувайте професионално оборудване;
  • създайте портфолио;
  • рекламирайте се;
  • намерете клиенти.


Приходите от подобни дейности могат да бъдат както редовни, така и нередовни. В началото печалбата ще е нестабилна, но когато клиентската база се разшири, те ще се обърнат към вас по всяко време на годината с различни оферти.

Бизнес идея № 4. Фото студио


Същността на бизнес идеята е тази: ако можете и обичате да правите снимки, да редактирате снимки, да използвате компютър, тогава фото студиото е идеалният начин да печелите пари. Отваряте го и извършвате различни фото услуги.

Регистрация на фирма в Бургас

Почти всеки документ изисква снимка. Затова хората редовно правят снимки на документи. Това е основният източник на доходи за такъв бизнес. В допълнение, фото студио може да предложи много услуги, от отпечатване на снимки до създаване на фото книги. Имайки такъв бизнес, можете да сте уверени в бъдещето, поради широкия набор от услуги, които винаги ще бъдат печеливши.

За да създадете фото студио, ще трябва да се организирате като индивидуален предприемач, да наемете стая в претъпкано място, да придобиете необходимото оборудване и да наемете персонал. За да увеличите клиентите, можете да разпространявате реклама.

Печалбата, която фото студиото ще носи през цялата година, може да варира. В периода от май до октомври размерът на доходите е малко по-висок, отколкото в други месеци, поради търсенето на снимки за документи. Но това може да бъде балансирано чрез увеличаване на обхвата на предлаганите услуги.

Идея за бизнес № 5. Маникюр, педикюр, шугаринг у дома или в евтина малка стая


Същността на бизнес идеята е следната: овладявате уменията за маникюр, педикюр, шугаринг процедури, след което придобивате всички необходими материали, инструменти и започвате да доставяте радост на клиентите. Можете да работите както у дома, така и в наети помещения.

Всяко момиче и жена следи външния си вид. Ето защо, редовно използва салонни услуги. Разбира се, в момента има голяма конкуренция в индустрията за красота. Но можете да намалите цените на предоставяните услуги. По този начин натрупвате опит и разширявате клиентела.

За работа ще ви трябват материали и инструменти. След това трябва да помислите къде ще ви бъдат предоставени услуги. Това може да бъде вашият апартамент или наети помещения. Някои майстори срещу заплащане отиват в къщата на клиента.

Размерът на печалбата от такова предприятие зависи от цените за вашите услуги и от качеството на използваните материали. Всеки град има своя ценова политика за маникюр, педикюр и шугаринг. В началото на трудовата дейност доходът ще бъде малък, но той ще се увеличава с появата на нови клиенти.

Бизнес идея № 6. Светлинна боя: автомобили, декорации, сгради, интериор и др.


Същността на бизнес идеята: предоставяте услуги за боядисване на дискове и други машинни части със светеща боя, боядисване и продажба на тротоарни плочи и декоративни материали, които светят в тъмното.

Днешните хора са много трудни за изненада, но въпреки това има такива, които винаги искат да се откроят. Ето защо много автомобилисти, боядисвам отделни части на колата със светеща боя, а жените, когато избират довършителни материали за домашни ремонти, предпочитат нестандартни решения.

Светещата боя е нова и обещаваща посока. Конкуренцията на пазара за такъв продукт е минимална, така че рентабилността на идеята е гарантирана.

За да създадете такъв бизнес, трябва да се оформите като индивидуален предприемач и да изберете спецификата на вашата работа. Ако обичате да рисувате автомобили, тогава купувайте материали и инструменти за декориране на автомобили.

Ако решите да направите павета или декоративни плочки, тогава е необходимо да закупите необходимите материали за такава дейност. След това можете да гледате няколко тренировъчни видеоклипа и да започнете да създавате вече в гаража си.

Каква фирма да регистрирам в България?