Регистрация на фирма в Пазарджик

Rate this post

Ново начало за теб реализирай мечтите си със старт на собствен бизнес и регистрация на фирма в Пазарджик. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Пазарджик и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Пазарджик !

Откриването на нова фирма в Пазарджик, може да е съпроводено с нуждата от регистрация на фирмата по ЗДДС. Ние можем да Ви съдействаме и да Ви помогнем при регистрацията на фирма в Пазарджик по ДДС. Актуалните цени за регистрация на фирма по ДДС в Пазарджик! Ако се колебаете дали да регистрирате ЕООД в Пазарджик или да си направите регистрация на ООД в Пазарджик, ние ще Ви консултираме за вашият избор. Работим с адвокати и можем да закрием фирма, да прехвърлим дялове, да сменим обстоятелствата по нея, основната дейност и др.

Няколко лесни стъпки:

 • Обади ни се;
 • Ние ще изговтим документите;
 • Ти ги подписваш, ние ги подаваме ;
 • Бързо, лесно и удобно изцяло по интернет, до 3 дни фирмата е готова.;
 • Искаш регистрация по ДДС или друг вид услуга:
  • да прехвърляш дялове;
  • да закриеш фирма;
  • да смениш адрес, наименование, собственици.

Вече си стартирал и искаш счетоводни услуги на ниски цени!

За какво ти е бизнес план?

Регистрация на фирма в Пазарджик
Регистрация на фирма в Пазарджик

Бизнес планът най-често се съставя, когато трябва да получите финансиране или планирате да продадете дял в бизнес. Много собственици рядко мислят за това в друг случай. Но в действителност такъв документ е много полезен при планирането на развитието на компания. Позволява ви цялостна оценка на възможностите, намиране на нови перспективи.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Как ще ти помогне твоят бизнес план?

Структурата на бизнес плана и разработването на всеки раздел зависи от целите, за които е съставен. Бизнес план е полезен, ако трябва да решите следните задачи: оценете собствените си възможности при започване на бизнес; вземете заем в банката; намери инвеститор; намери партньор или продаде дял; определят перспективите за развитие на бизнеса; да развиват маркетингови дейности.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Пазарджик! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Оценка на собствените възможности Бизнес планът е изключително важен на етапа на мислене и разработване на бизнес идея. Голям брой нови компании се провалят поради липсата на компетентно планиране, особено финансово, както и прогнозиране на възможни рискове и начини за тяхното преодоляване.

Регистрация на фирма в Пловдив

На етапа на стартиране на проект могат да се пропуснат много нюанси. Бизнес планът включва разработването на проекта предварително според определена структура, която съдържа елементи като: бизнес информация;

характеристики на продукта или услугата; оценка на пазара и планирания ви дял в него; пазарна оценка; план за продажби и маркетинг; производствен план; информация за ресурси, доставчици на ресурси; необходимостта от персонал; правен план; финансов план; оценка на риска

Списъкът и структурата на съдържанието на бизнес плана

. Списъкът и структурата на съдържанието на бизнес плана могат да варират в зависимост от вида бизнес, естеството на стоките или услугите и т.н.

Въпреки това бизнес планът е подробен и визуален документ и ако е правилно съставен, отговаря на въпроса дали е целесъобразно да се вземе конкретно мнение бизнес и възможност за генериране на доход, възвръщаемост на инвестициите, време и усилия.

Получаване на заем в банката Често срещана причина за разработване на бизнес план е да кандидатствате за кредит за бизнес. К

огато го съставяте, е важно да обърнете специално внимание на финансовата част на плана: изчисляване на периодите на изплащане; точка на безпроблемно; очаквана печалба; маркетингова стратегия; съществуващи договори или собственост;

и друга информация, която може да докаже, че издадените от банката средства ще бъдат върнати навреме и в пълен размер.

Регистрация на фирма във Варна

Търсене на инвеститори

Получаването на одобрение от инвеститорите е много по-лесно с бизнес план. Изискванията са същите като за подаване в банката. Важно е инвеститорът да разбере кога и как ще може да върне парите си и да печели.

Структурата на бизнес плана зависи от условията, при които искате да си сътрудничите с инвеститора. Има две възможности: получавате пари от лихва; дайте дял в бизнеса. В първия случай вие планирате план за погасяване на дълга, във втория – процентното разпределение на акциите и условията за получаването им.

Важно е също така да се детайлизират правата и задълженията на страните, тъй като някои инвеститори в замяна на парите си искат не само дял в бизнеса, но и възможността да контролират всички процеси или да участват в лидерството.

Потърсете купувач или партньор

Добре разработеният бизнес план ще бъде полезен и ако планирате да продадете дял в бизнеса или да намерите стратегически партньор. С негова помощ потенциалният партньор е по-лесен да оцени състоянието на компанията в момента и да види перспективите за развитие.

Когато подготвяте бизнес план за партньор, обърнете специално внимание на ползите, които той лично ще получи от сътрудничество с вашата компания или от придобиването на нейния дял.

Регистрация на фирма в Бургас

Определяне на перспективи за развитие

Включен в ежедневната рутинна работа, може да бъде трудно да се оценят перспективите за развитие на компанията. Бизнес планът обръща голямо внимание на стратегическото и тактическо планиране. Ето защо, поставяйки целта да го регистрирате, можете да намерите нови възможности за развитието на вашия бизнес.

Документът включва и оценка на текущото състояние на компанията. Това ще ви помогне да определите дали се движите в правилната посока, дали сте доволни от постигнатите резултати. Разработване на маркетингови събития

Задължителен момент от бизнес плана е да се оцени настоящият и да се разработи бъдеща маркетингова стратегия.

Работейки върху него, можете да разберете колко ефективни са били текущите маркетингови дейности, коя от тях не е работила, което е довело до резултата. Въз основа на тези данни е по-лесно да се предскажат по-нататъшни действия.

Каква фирма да регистрирам в България?

В случай, че рекламните и промоционални събития са планирани на случаен принцип, не са анализирани правилно, можете да загубите представа за това, което наистина е работило. Ето защо е важно да отделите време за идентифициране на каналите и методите, които водят клиентите.