Регистрация на фирма в гр.Раковски

Rate this post

Искате да направите свой собствен бизнес и да стартирате своя регистрация на фирма в гр.Раковски. Ние сме тук да ви помогнем, работим изцяло с адвокати за документация и вписване на фирмата в Търговският регистър. Доверете ни се! Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Раковски!

Как да печелите пари у дома, като продавате свои и чужди стоки

Продажбите са един от най-лесните начини да печелите пари в Интернет и не е необходимо да продавате свои неща. Например брокерите средно получават 2-3% от всяка транзакция и като се има предвид високата цена на недвижимите имоти, това са много значителни пари.

Цени за регистрация на фирма

Регистрация на фирма в гр.Раковски
Регистрация на фирма в гр.Раковски

Интернет предоставя много допълнителни възможности за продавачи на всички ивици – сега можете да продавате всичко от всяка точка на света.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Раковски! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Вашият онлайн магазин след регистрация на фирма в гр.Раковски

Все повече магазини преминават от офлайн към онлайн. Това е от полза за продавача: не е необходимо да наемате магазин в проход, да извършвате ремонти там и да плащате заплати на продавачите. И е удобно за купувачите да правят онлайн покупки, без да напускат домовете си и без да са обвързани с местожителството си. Делът на онлайн търговията расте всяка година.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Прочетете подробния бизнес план за вашия онлайн магазин за подаръци .

Можете да продавате всичко онлайн: дрехи и обувки, играчки и стоки за деца, домакински уреди и компютри. Но имайте предвид, че има висока конкуренция и не можете да направите без разходи: първо трябва да похарчите пари за реклама и промоция.

Програми за партньорство


Друга възможност да печелите пари от продажби е участието в партньорски програми . Почти всеки производител или инфобизнесмен има раздел „Партньорска програма” на сайта и предлага процент от продажбата на своите стоки или услуги – обикновено от 10 до 40%. Как работи:

  • Регистрирате се в партньорската програма и получавате вашата партньорска връзка / връзки;
  • поставете тази връзка на вашата страница, акаунт, блог с препоръка за закупуване на продукт или услуга;
  • ако някой следва връзката и плаща за поръчката, получавате договорения процент.

Регистрация на фирма в Пловдив


В партньорските програми собствениците на акаунти с голям брой активни приятели / абонати могат да изкарат добри пари, особено ако темите на акаунта и продукта са еднакви. В женските общности няма смисъл да рекламирате състезателни автомобили, но рекламната козметика или дрехи могат да донесат добър доход.

Съвместни покупки


Съвместната поръчка се отнася до организацията на покупката на стоки на цени на едро за голяма група клиенти и тяхното транспортиране. Организаторът получава организационна такса от около 10-15% от сумата. Задачата му е проста – регистрирайте се на сайта за поръчки, намерете доставчици и купувачи, организирайте целия процес. Този тип приходи са подходящи за активни хора с добри организационни умения.

Регистрация на фирма във Варна