Регистрация на фирма в Поморие

Rate this post

Искаш да направиш регистрация на фирма в Поморие?

Стартираш собствен бизнес и искаш да направиш своя регистрация на фирма в Поморие? Търсищ специалисти които да ти помогнат и да ти регистрират фирма с помощта на адвокат само за 169 лв. Попаднал си на правилното място! Извършваме и счетоводство и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Поморие!

Цени за регистрация на фирма!

Коронавирусът е труден момент за повечето хора. Мнозина останаха без работа, без поминък и с неясни перспективи – когато беше възможно да се намери алтернативен източник на доходи. Дори заплатата все още да не е уволнена или дори намалена, не е ясно колко дълго работодателят ще може да плаща за работа от дома или временен отпуск на персонала си. 

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в в Поморие! Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Регистрация на фирма в Поморие
Регистрация на фирма в Поморие

Не само наети работници, но и техните работодатели, особено представители на малкия и среден бизнес, се оказаха в трудна ситуация. Но кризата не е само стрес и загуба. В такива трудни ситуации се отварят нови възможности за развитие и печалба. Нека да разберем как да печелим пари по време на коронавируса. 

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Идеи за класически (офлайн) бизнес по време на коронавирус


Можете да печелите в криза онлайн (в Интернет) или офлайн. Нека анализираме класическите опции за офлайн бизнес по време на коронавирус.

Идея 1: Коронавирусна куриерска услуга за доставка

Куриерската доставка на храна, дрехи, лекарства, мебели и други предмети преди беше обещаващ вид бизнес, но при условията на коронавирус значимостта на тази печалба е нараснала значително. Хората може и да не се страхуват да напуснат къщата, но все пак се нуждаят от много продукти, които могат да бъдат поръчани онлайн с доставка. Търсенето на услугата расте, което означава, че в момента е чудесно време да отворите доставката си и да спечелите пари от нея.

Предимствата на този бизнес включват нисък праг на инвестиция , възможност за бързо стартиране и висока рентабилност. Първо, помислете за начина на доставка – най-удобно е да наемете куриери с вашата кола, но такава доставка ще струва повече.

Ако няма начин да закупите няколко автомобила за вашия бизнес, помислете за опцията на куриери на велосипеди – въпреки че те са по-ниски по скорост на автомобил, той е бърз, евтин, екологичен и доста подходящ за доставка на къси разстояния в рамките на един и същи град. Друг междинен вариант между куриера в градския транспорт и с кола е малък маневрен мотор.

Регистрация на фирма в Пловдив

Плащане и доставка

Също така трябва да обмислите опциите за плащане и да решите какво точно ще доставите. Понастоящем доставката е от значение за много кафенета и ресторанти, за които това е единственият начин да спасите бизнеса си, както и за онлайн магазини, чиито собствени служби за доставка не могат да се справят с потока от поръчки. И ако бизнесът е успешен, е лесно да го мащабирате, като организирате доставка не само в града, но и в страната и дори по целия свят.

Фармация по време на коронавирус

По време на коронавирусния период търсенето на почти всички продукти намалява, с изключение на храни и лекарства. Следователно отварянето на аптека се превръща в още по-обещаваща област на работа, отколкото в обичайното време. Аптека се различава от аптеката в по-малка площ на помещението (12-36 квадратни метра) и отсъствието на мощни, наркотични и психотропни вещества в асортимента. Останалите точки от аптеката и аптеката са еквивалентни.

Ще трябва да получите лиценз: за това трябва да имате фармацевтично образование или да наемете мениджър с такова образование. Аптеките и дрогериите се проверяват стриктно за спазване на всички изисквания. Може да отнеме 3-4 месеца за получаване на лиценз и необходими разрешителни.

Това време е достатъчно, за да закупите необходимото оборудване и да направите ремонт. Също така трябва да сте подготвени за големи стартиращи инвестиции. Правилният избор на асортимент и местоположение на магазина е гаранция за успеха ви в този бизнес.

Регистрация на фирма във Варна

Бизнес идеи по време на коронавирус

Наем на кола

Колата може да бъде не само транспортно средство, но и начин за печелене на пари – ако го купите под наем. Има няколко стратегии:

  • дългосрочен наем (плаща се на месец),
  • дневен наем
  • под наем като такси .

Последният вариант е най-трудоемък, но в същото време и най-печеливш. Самата кола може да бъде закупена чрез заем за кола (понякога дори и с нулев аванс), чрез обикновен потребителски заем или за собствени пари. В случай на покупка на заем, печалбата от лизинга трябва да надвишава месечното плащане и застраховка , както и малки разходи (бензин, смяна на масло, измиване, дребни ремонти).

Най-добре е да вземете евтини, но висококачествени нови чуждестранни автомобили (например Kia Rio) за тази стратегия. Има и други изисквания за автомобилите (например в някои региони таксиметровият автомобил може да бъде само жълт или бял).

Регистрация на фирма в Бургас

План за стартиране стъпка по стъпка е следният:

Анализ на пазара . Вижте колко ви трябва кола за такси или дневен наем във вашия район, колко можете да спечелите.
Избор на правилна стратегия. Ако не сте готови да направите това сами, по-добре е да потърсите клиенти за дългосрочен лизинг. Ако сте готови да отделите малко време всеки ден, изберете такси за наем.

В този случай ще трябва да взаимодействате с водачите и да следите състоянието на автомобила. Друг вариант е да дадете колата на управляваща компания или на таксиметров парк.
Потърсете подходящ автомобил. Преброяване на всички разходи. На този етап трябва да разберете колко е месечното плащане на заем под потенциалната ви печалба.


Потърсете клиенти (за редовен наем) или шофьори (за такси). Те могат да бъдат търсени чрез съобщения или от уста на уста.
Когато машината работи няколко години, можете да я продадете и да купите нова. В този бизнес е важно автомобилът да не изисква ремонт.

Може да прочете също така : Каква фирма да регистрирам в България?