Регистрация на фирма в Плевен

Вече изцяло онлайн регистрация на фирма в Плевен

Искате да направите регистрация на фирма в Плевен, дошло е времето да опитате нещо ново и да стартирате собствен бизнес. Или искате да разрастнете дейностите си и да регистрирате нова фирма.

Регистрацията на фирма не изисква много време, ние подготвяме документите в рамките на няколко часа. Вписваме ги и до 2-3 дни ако всичко е наред, фирмата е готова. Какво дружество да изберете за вашите цели, ЕТ, ЕООД или ООД, можете да се консултирате с нас по тези въпроси. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Плевен и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Плевен!

Регистрация на фирма по ДДС в Плевен, може да възникне при доброволна регистрация или при превишаване прага от 50 000 лв. Ние ще подготвим документите за вас и ще регистрираме фирмата Ви по ЗДДС. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Плевен!

Телефон: 0899 85 75 00

Ако вече сте решили престъпете към действие! Доверете ни се, работим ицяло с адвокати и грешките са сведени до минимум!

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Плевен!

Микробизнес – какво представлява и защо трябва да започнете от малък бизнес

Регистрация на фирма в Плевен
Регистрация на фирма в Плевен

Когато сте се родили, не сте казали веднага първата дума, не сте направили веднага първата стъпка, тогава защо смятате, че в бизнеса трябва незабавно да отворите банка, автокъща или голям супермаркет?

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Може да имате желание да направите нещо голямо, но опитайте да настроите мозъка си към това, което в момента имате силата и силата на вашия портфейл.

И когато мозъкът започне да работи за цели, по-близки до реалността, тогава идеите ще паднат във вашата река.

В крайна сметка, като правило, всички те са пред носа. И когато започнахте малко и се заехте с някакъв много малък бизнес, тогава той може да бъде разширен до средни и големи мащаби.

И този много малък бизнес е микробизнес !

Можете да бъдете микро-бизнесмени, на свободна практика, да произвеждате нещо у дома, да препродавате някои стоки, да предоставяте услуги. В началото ще бъдете много малки, но след това времето ще отмине и растежът ще се ускори.

Знаете ли, че най-известният снек-бар в света „Subway“ (Subway) преди беше само един малък търговски обект, но сега има десетки хиляди снек-барове по целия свят? И ако основателите не бяха отворили тази една вечеря, ако не бяха започнали малки, тогава тази многомилионна компания нямаше да е!

Регистрация на фирма в Пловдив

По принцип в Америка всеки десети се занимава с микробизнес, произвежда нещо в гараж, продава нещо и т.н., а в Русия това едва сега започва да се появява. Имате всички шансове!

Свободата на микробизнеса и неговите отговорности след регистрация на фирма в Плевен

Повечето от вас искат да направите нещо свое, да напуснете нелюбимата си работа, да започнете да живеете по-добре, да бъдете по-свободни, след това да правите голям бизнес и т.н. Така че за тези цели микробизнесът е достатъчен.

Много хора се занимават с бизнес и печелят само малко повече от средната заплата, но са доволни, че се занимават с интересен бизнес и провеждат независими дейности, не зависи от никого.

В микро-бизнеса интересът е важен, но любовта е по-добра! Защото микробизнесът е изграден върху пристрастеността ви към активността. Ако харесвате бизнеса си, тогава можете да го направите дори за малки доходи.

Регистрация на фирма във Варна

Най-важното за вас сега е да разберете, че можете да започнете с малки и да мислите за това, което ви интересува. И едва тогава помислете как можете да извлечете пари от вашия интерес. Ще кажете, че ви тласкам към тривиалност и ще се оправите, но ако научите това и ще успеете!

Как да започнете бизнес с минимални инвестиции

Сега да преминем към факта, че бизнес с минимални инвестиции може да бъде открит и освен това – необходимо е! За да се отвори микробизнес, не са необходими големи инвестиции. За да започнете са ви нужни само 4 неща:

Помислете какво харесвате и какво наистина бихте могли да направите (в момента направете приблизителен списък, след което добавете);
Помислете как да извлечете печалба от вашия интерес. Само помислете дали вашият бизнес може да бъде полезен за някого.
Вижте дали имате достатъчно пари за това. Ако не е достатъчно, върнете се към точка 1 и отидете отново.

Регистрация на фирма в Бургас


Започнете бизнеса си от нулата !


И четвъртата е най-трудната! И дори да не се получи, все пак сте правили това, което сте искали, не сте загубили нищо. И ако са инвестирали пари, значи много малко!

Важно! Когато искате да ядете и имате само 50 лева в джоба си (имах такъв, не знам за вас), купувате това, за което имате достатъчно пари и задоволявате нуждите на организма от храна. Но, трябва да признаете, че ако сте имали 1000 лв, тогава щяхте да купите нещо по-вкусно.

Регистрация на фирма в Перник

Същото нещо е в началото на твоят микробизнес. Ако имате малко пари, опитайте се да извлечете максималната печалба от тях. Трябва да задоволите нуждите си – започнете! Ако успеете да направите нещо от малки пари, тогава по-късно ще превърнете планини от големи. Изгоря? Вземете страхотен опит за оскъдни пари!

Каква фирма да регистрирам в България?

Please rate this

Scroll Up