Регистрация на фирма в Монтана

Rate this post

Изцяло онлайн при регистрация на фирма в Монтана

Искате да направите регистрация на фирма в Монтана, да стартирате собствен бизнес и момента е дошъл. Свъжете се с нас и разгледайте актуалните цени за откриване на фирма. Искате да смените обстоятелства по фирмата или да прехвърляте собственост на друг съдружник, също може да се свържете с нас!

Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Монтана и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Монтана!

Искате да регистирате вашата фирма по ДДС, тъй като очаквате сделки от ЕС или сте на път да достигнете прага от 50 000лв. Ще подготвим всички нужни документи за вас. Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Монтана.

В статията ще разгледаме няколко бизнес идеи, които да Ви помогнат при вашият избор.

Регистрация на фирма в Монтана
Регистрация на фирма в Монтана

Идея за бизнес № 1. Продажба на стоки от сайтове с една страница

Този бизнес вече е много актуален и донесе добри пари през 2018 г. и ще донесе през 2019 г. (и дори по-дълго). И реалното му начало с минимални инвестиции.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Долната линия е да продавате продукти в Интернет от сайтове с една страница (целева страница).

За това:

  • избрани от доставчици (Китай) тенденциозни стоки, които сега са в добро търсене;
  • създават се един или няколко страници с една страница;
  • реклама започва;
  • и има продажби.
  • Има хора в интернет които успешно печелят от това, потърсете ги, за да добиете знания и опит. Дори направихме статия с него за продажбата на стоки от потребители на една страница . Разберете същността на тази бизнес идея с минимални инвестиции.

Ние сме фирма която извършва и възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в Монтана!

Бизнес идея № 2. Бизнес продажба на стоки от Китай


Тествах и този печеливш бизнес върху себе си и той носи добра печалба. Не е тайна, че сега можете да купувате стоки от Китай на много ниски цени и да продавате тук, в България. Много хора го използват сега и бизнесът набира скорост.

Регистрация на фирма в Пловдив

Бизнес идеята е да купувате стоки от Китай евтино, но в България да се продават по-скъпо. За продукти от Китай можете да направите допълнителна такса средно от 50 до 300%, което показва добра печалба.

Бизнес идея № 3. Дропшипинг и регистрация на фирма в Монтана


Този тип бизнес може да се започне дори без инвестиция! Състои се във факта, че продавате стоки, които нямате в наличност. Да точно.

Dropshipping е директна доставка от доставчик до клиент. Вие действате като посредник, като събирате поръчки от клиенти и ги прехвърляте на доставчика. Доставчикът изпраща покупки веднага на вашите клиенти от ваше име. В резултат на това печелите разликата от цената при доставчика и цената, по която сте продали стоката на клиента.

Регистрация на фирма във Варна

Трудно да разбереш първия път? След това прочетете подробно за дропшипинга и как да спечелите пари от него.

Идея за бизнес № 4. Продажба на стоки на OLX


Това е най-простата бизнес идея с минимални инвестиции или дори без никаква инвестиция. Нейната същност е да продавате абсолютно всякакви стоки на таблото на www.olx.bg

Добре е с това, че е подходящ дори за начинаещ и може да не се изискват инвестиции изобщо. За да работите, трябва да закупите стоки, които ще продавате на OLX. Но можете да започнете, като спечелите начален капитал, като продадете няколко от ненужните си неща. Така вече ще имате пари за закупуване на необходимите стоки.

Бизнес идея № 5. Евтина китайска козметика


Същността на бизнес идеята е следната: купувате евтина козметика в Китай и я продавате в България. Такива продукти могат да бъдат разпространявани както чрез социални мрежи, онлайн магазини, така и чрез предлагането им офлайн (т.е. лично).

Регистрация на фирма в Бургас

Всяка жена мечтае за голяма козметична чанта, натъпкана с грим. Но тази мечта не винаги се превръща в реалност поради високите цени на такива продукти. Можете да помогнете с това, като предложите продукта малко по-евтин, отколкото в магазините. Благодарение на това ще имате много клиенти, които искат да купят няколко червила и други продукти наведнъж.

За да може такъв бизнес да генерира доходи, трябва да анализирате пазара на декоративна козметика и да изберете най-популярните продукти. След това сравнете цените в китайските и българските сайтове. Въз основа на това изберете най-популярната и рентабилна козметика, поръчайте я на цени на едро. След като получите стоката, започнете нейното изпълнение по удобен за вас начин.

Идея за бизнес номер 6. Организация на празници


Същността на бизнес идеята е следната: предлагате на клиента да организира почивка за него срещу заплащане. Тя може да бъде сватба, рожден ден, тържество по някакъв специален повод и т.н. Списъкът на услугите (търсене на помещения, неговия дизайн, музикален съпровод и др.) Е предварително уговорен и предписан в договора.

Това е наистина печеливш бизнес, който не предполага наличието на огромен капитал. Винаги ще бъде от значение, защото хората организират празници редовно. Трябват ви само организаторски умения, определено количество свободно време, способността да намерите общ език с хората.

Наличието на офис не е задължително условие, защото Можете да се срещнете с клиента на неутрална територия. По този начин, с минимални инвестиции можете да спечелите прилични пари.

За да реализирате идеята, трябва да създадете екип от водещия, фотографа и диджея. За да легализирате такъв бизнес, трябва да отворите фирма. Откриването на фирма може да е ЕТ, ЕООД или ООД, в нашият сайт има допълнителни статии по тези въпроси. След това намерете клиент и предлагайте вашите услуги.

Печалбата от организиране на празници може да бъде нестабилна. Всичко зависи от броя на празненствата, техния обхват и спецификата на предоставяните услуги.

Идея за бизнес № 7. Организиране на нестандартни турове


Същността на бизнес идеята е следната: вие съставяте интересен, уникален маршрут за пътуване, който е възможно най-различен от стандартните туристически турове, и го предлагате на клиента си. Той купува билет, а вие от своя страна се справяте с всички организационни въпроси и го подкрепяте през цялото пътуване.

Регистрация на фирма в Перник

Напоследък нестандартният туризъм стана много популярен. Все по-често хората избират тези обиколки, защото уморени са от обичайната и скучна почивка. Винаги има клиенти, които харесват дейности на открито, еко туризъм и т.н. Освен това, за създаването на такъв бизнес са необходими минимални инвестиции, опит в областта на туризма и уменията на организатора.

За да се организират нестандартни турове, е необходимо да наемете стая, да станете индивидуален предприемач, да наемете служители (това не е необходимо в началото на работата) и да разпространявате реклама. Освен това ще трябва да направите няколко интересни обиколки, които са подходящи за различни сегменти от населението.

Каква фирма да регистрирам в България?

Месечният доход зависи от броя на продадените билети, както и от цената им. Следователно, печалбата в началото на такава дейност може да е нестабилна.