Регистрация на фирма в Дупница

Rate this post

Предстой ви да направите регистрация на фирма в Дупница и искате да се консултирате какъв тип дружество да регистрирате ЕООД , ООД или ЕТ, свържете се с нас. Дали фирмата ще е по ДДС или в по-късен етап ще се регистрира по ДДС. Възползвайте се от предстоящите промоции до края на месеца. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Дупница и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Дупница!

Имате нужда да направите регистрация на фирма по ДДС в Дупница, ние ще Ви съдействаме и ще подготвим докумените за вас! Актуални цени за регистрация на фирма по ДДС в Дупница!

Промяна на адрес, име и др.

Прехвърляне на дялове;

Вписване или отписване на собственик;

Закриване на фирма;

Работим с професионални адвокати за територията на цяла България, изцяло онлайн за спествяне на време и това ни позволява цената да е с -50% по ниска за таксите в Агенцията по вписванията.

Доверете ни се и вижте цените като натиснете червеният бутон!

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС на транспортни фирми в !

Ако вече имате фирма и искате счетоводни услуги предлагаме изцяло онлайн/интернет обслужване на добри цени за региона. Търсите някои които да ви помогне при промяна на обстоятелства, вписване на съдружник в дружество или закриване на фирма, обърнете се към нас.

Преставяме Ви няколко бизнес идеи за стартиране на нов бизнес и регистриране на фирма.

Регистрация на фирма в Дупница
Регистрация на фирма в Дупница

Идеята на бизнес номер 1. Ремонт на домакински уреди


Същността на бизнес идеята е следната: можете да ремонтирате домакински уреди и да предлагате услугите си на клиентите. Срещу заплащане отидете в офиса, у дома и отстранете неизправностите в оборудването.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Домакинските уреди винаги се счупват в най-неподходящия момент. Много често ремонтът на голямо оборудване (хладилник, пералня и т.н.) е много проблематичен поради неудобния транспорт и големите разходи за него. Ето защо за много хора е много по-изгодно да се обадят на майстор у дома. Това значително намалява разходите на клиентите и спестява време.

Регистрация на фирма в Дупница

Регистрация на фирма в Пловдив

За да започнете кариерата си, трябва да откриете фирма ЕООД или ООД, да закупите необходимите инструменти (може вече да ги имате) и да рекламирате услугите си, като публикувате реклами, раздавате листовки и т.н. Остава да изчакаме клиентите и да придобият добра репутация.

Доходът зависи от броя на клиентите и сложността на ремонта. Такъв бизнес няма сезонност и може да се превърне в източник на постоянен доход.

Идея на бизнес номер 2. Създаване и популяризиране на сайтове


Същността на идеята е следната: вие намирате клиент, който трябва да създаде уебсайт, „развийте“ и го повишете в горната част на списъка. След това подпишете договора и изпълнете поръчката.

През 21-ви век повечето покупки и продажби се извършват чрез Интернет. Понякога е дори по-евтино и по-изгодно от това да отидете в магазина. Затова ежедневно се създават хиляди нови сайтове, където се предлагат много стоки и услуги. За продавачите е изгодно да продават продукти, използвайки този метод, поради широката целева аудитория. Затова те се стремят да създадат добър сайт и да го популяризират.

За да започнете работа, трябва да натрупате опит. За целта ще трябва да работи известно време в такава организация. Придобивайки опит, вече е възможно да регистрирате фирма, да наемете стая, да наемете персонал, да рекламирате вашата компания и да изпълнявате първите поръчки.

Размерът на дохода зависи от броя на изпълнените поръчки и тяхната стойност.

Регистрация на фирма във Варна

Идея за бизнес № 3 Реставрация на вани


Същността на бизнес идеята: вие, разполагайки с необходимите материали и инструменти за възстановяване на вани, намирате клиент, който се интересува от тази услуга. Обсъдете всички подробности, подпишете договора и изпълнете поръчката.

Подмяната на вана е скъпа и отнемаща време задача. Често хората или нямат възможност да си купят нова, или не искат да демонтират старата вана. Той е за тях и има услуга за възстановяване на горния капак. Това спестява семейния бюджет, а също така спестява собственика от много проблеми. Затова клиентите са много по-склонни да възстановят банята, отколкото да купуват нови.

За да започнете да работите и да дадете втори живот на банята, ще трябва официално да откриете фирма и да изберете метода на възстановяване. Зависи от това какви инструменти и материали трябва да закупите. След всички покупки остава да проведем рекламна кампания и да изчакаме, докато клиентите се обадят.

Идеята на бизнес номер 4. Изработка на калъп за ръце


Същността на бизнес идеята е следната: вие намирате хора, които искат да направят декоративна композиция с отливка на ръка, а след това, като използвате наличните материали, вземете отливка на ръката на дете или възрастен, украсете и подредете композицията. Всички отливки се правят индивидуално за всеки клиент.

Често родителите и роднините искат да „спрат времето“ и да се възхищават на малки деца. Сега това стана възможно благодарение на производството на ръчни отливки. Тази услуга е на върха на популярността и се поръчва от любящи баби и дядовци, кръстници и т.н. За умерена такса роднините получават много удоволствие, а производителят има приличен доход с минимални инвестиции.

За да организирате такъв бизнес, ще трябва да си уредите регистрация на фирма, да наемете стая (или просто да се приберете вкъщи при клиент), да закупите необходимите материали и офис техника, да общувате за себе си чрез реклама.

Регистрация на фирма в Бургас

Доходът от такъв бизнес зависи от броя на клиентите, изпълнените поръчки и местоположението на офиса. Успешното настаняване е 50% от успеха на вашето предприятие. Печалбата му се изчислява просто.

Бизнес идея номер 5. Частен фитнес треньор


Същността на бизнес идеята е тази: помагате на хората да отслабнат, да нагнетявате мускули, да съставите индивидуален тренировъчен план. В допълнение, съветвайте по всякакви въпроси, научете се да работите върху симулатори.

Повечето хора отдавна са разбрали, че спортът помага да се чувстваме млади и здрави. Затова масово ходят в спортни зали. Много хора избират групово обучение, но може да не доведат до желания резултат, защото са предназначени за обикновения човек.

Тогава на помощ идва частен фитнес треньор. Той помага да се създаде индивидуална програма, така че да постигнете най-добри резултати в най-кратки срокове. Освен това, частен треньор е много популярен.

За продуктивна работа треньорът трябва да може да работи на симулатори, да знае особеностите на човешкото тяло и да разбере как теглото се намалява и мускулите се изпомпват. След това е необходимо да наемете подходяща стая и да рекламирате услугите си. Можете да обучавате клиенти в дома им. Тогава стаята не се изисква.

Печалбата от такъв бизнес зависи от броя на клиентите и цената на предоставяните услуги.

Идея за бизнес № 6. Печалба от партньорски програми


Същността на бизнес идеята е да рекламира стоки или услуги на други хора и за това просто да получи лихва от транзакцията или фиксирана сума пари за даден клиент.

Този бизнес може да бъде изграден в Интернет и офлайн, но най-често печелят от партньорски програми в Интернет.

Можете да спечелите много, но трябва да работите много.

Идея за бизнес № 7. Създаване на информационен сайт

Можете също като мен да създавате информационни сайтове и да печелите пари от реклама.

Същността на идеята е, че създавате информационен сайт, пълнете го със статии и друго полезно съдържание. След това го популяризирате и получавате първия трафик. Когато трафикът на сайта се повиши, тогава можете да продавате реклами на вашия сайт.

Можете да научите повече за този тип бизнес в раздела за това как да печелите пари на уебсайта си .

Идеята на бизнес номер 8. Шиене на дрехи за кучета


Същността на бизнес идеята е следната: благодарение на способността да режете и шиете, правите дрехи за кучета и благодарните собственици с удоволствие ще я закупят. Възможно е да шиете както универсални модели, така и под поръчката. Индивидуалното шиене ще струва повече.

Облекло за много породи кучета не е прищявка на собственика, а нещо от първа необходимост. Той помага за защита на домашния любимец от атмосферните условия и предотвратява неговата хипотермия. Ето защо собствениците на късокосмести породи кучета винаги получават нови неща за домашни любимци в студения сезон.

Облеклото за кучета е доста скъпо, поради спецификата на продукта. Въпреки че има много малко материал, от оборудването са необходими само шевни машини.

За шиене на дрехи за кучета е необходимо да имате оборудване за шиене (ножици, конци, игли и др.), Материал, шевна машина, шаблони (могат да бъдат намерени в Интернет), желание за работа и малко свободно време.

Каква фирма да регистрирам в България?

Бизнес идея номер 9. Ръчна изработка


Същността на бизнес идеята: превръщате хобито си в инструмент за печалба. Ако плетете, бродирате с мъниста, правите продукти от полимерна глина и т.н., тогава такива продукти могат успешно да се продават.

Ръчно изработената става все по-популярна с всеки изминал ден. Милиони хора с нетърпение купуват точно такива продукти като сувенири и подаръци. Всичко се дължи на факта, че всеки такъв шедьовър е уникален и изключителен. Поради голямото търсене на такива продукти, почти всеки град е домакин на изложби и панаири на ръчно изработени продукти.

За да спечелите печалба от собствените си шедьоври, трябва да закупите подходящия материал и качествено да произведете този или онзи продукт. След това снимките от тяхната работа могат да бъдат публикувани в социалните. мрежа или да продавате продукти на различни панаири.

Приходите, които ръката може да донесе, зависи изцяло от вас. Ако продуктите са отнемащи време, изработени от висококачествени материали, а след това, продавайки ги, можете да получите добри пари. Много е важно да намерите места за продажба на готови продукти.

Идеята на бизнес номер 10. Шиене на ръчно изработени играчки


Същността на бизнес идеята: правите меки играчки от популярни герои и продавате готови продукти. Можете да продавате продукти както онлайн, така и в магазини, на панаири и изложения.

Целевата аудитория, за която този продукт е интересен, е много разнообразна. Меките играчки са обичани както от деца, така и от възрастни. Този продукт се предпочита при избора на подарък или сувенир. Отличителна черта на продуктите е тяхната уникалност. Благодарение на това ръчно изработените играчки са спечелили любовта на много хора.

За да шиете мека играчка, ще ви трябва: шевна машина, инструменти и материали. След това изберете героя, който ще направите, намерете шаблона (в Интернет или списанието) и преминете директно към неговото производство. След това изберете метода на продажбата на продукта.

Цената на готовия продукт може да се изчисли по формулата „преки разходи + непреки разходи x2 = пазарна стойност“ (това са приблизителни изчисления). Директните разходи (материали) за един продукт са около 1000 лева. Косвен – цената на вашето време, електроенергия. Печалбата е оценка за вашата работа.

Бизнес идея № 11. Мебели за домашни любимци


Същността на бизнес идеята е следната: анализирате пазара на мебели за домашни любимци, правите най-популярните модели и ги прилагате по начин, удобен за вас. Можете да направите мебели по поръчка на по-висока цена.

Собствениците на животни по всякакъв начин искат да угодят на своите домашни любимци и затова им набавят тази или онази мебел. Хората със средни или високи доходи купуват мебели за кучета. Затова те се опитват да не пестят. Конкуренцията на този пазар е минимална, така че ако произвеждате висококачествени мебели с красив дизайн, няма да се притеснявате за броя на купувачите.

За да създадете такъв бизнес, ще е необходимо да регистрирате фирма ЕООД или ООД, да се запознаете с всички модни тенденции на мебелната индустрия, да придобиете необходимите материали и инструменти, да създадете скици, въз основа на които ще се изработят мебели. Важно е да проведете рекламна кампания и да намерите точки за продажба на продукти.

Регистрация на фирма в Дупница не е най-трудното нещо в бизнеса, но пък затова ние можем да Ви дадем повече информация за вашият бизнес план, маркетинг стратегия и бизнес стратегия за да се развивате правилно и да не губите парите си.