Регистрация на фирми

Rate this post

Искате да стартирате своя дейност или вече имате набор от фирми и искате бързо и лесно да направите следващата крачка. Ние ще Ви помогнем при избора Ви на регистрация на фирми за вас и вашите приятели.

Митков Консулт ЕООД работи с адвокати и помага на клиентите си, като ги консултира БЕЗПЛАТНО за регистрация на фирма. Повечето хора се водят от цената, но ние смятаме че отношението и коректността струват повече, затова даваме и повече стойност на нашите клиенти.

Как да регистрирам фирма?

Имате въпроси или се чудите какво дружество да изберете , дали да регистрирате ЕООД или да заложите на регистрация на ООД, кое ще е най-удачният вариант, какви са разликите, какви данъци и осигуровки ще плащате, от какво ще имате необходимост, колко струва абонаментното счетоводно обслужване на фирма по ДДС или на фирма не регистрирана по ДДС. Ще Ви отделим нужното време и внимание и ще Ви споделим в телефонен разговор.

Телефон:0899 85 75 00

Регистрация на фирма цена

Какви са нужните стъпки при откриване на фирма?

Регистрация на фирми
Регистрация на фирми

Ние ще Ви обясни и изпратим всичко необходимо за да може за най-кратко време да се справите с нотариус, банка, сканиране на документите и т.н. Представяме Ви пълно ръководство за регистрация на фирми и стъпки за действие.

Създаване на фирма

При създаването на фирма е необходимо да сте избрали името, да знаете какъв капитал ще искате да внесете първоначално в набирателната Ви сметка и след това е нужно само да сканирате всички документи и бележки и ние ще се погрижим за останалото.

Регистрация на фирми София

Ако изберете нашият начин на регистрация изцяло онлайн, няма значение от къде сте, регистрацията ще се състои от разстояние и ние ще Ви помогнем с всяка една стъпка имате нужда само от интернет, имейл или вайбър.

Откриване на фирма цена

Повечето хора се вълнуват каква е цената при откриване на нова фирма, което си е нормално за всяка една услуга. Ние регистрираме ЕООД и ООД на цена от 189 лв, с включена държавна такса и хонорар за адвокат.

 Телефон за безплатна консултация: 0899 85 75 00