Регистрация на фирма

Rate this post

Митков Консулт ЕООД прави регистрация на фирма на изключително добри условия. Бързо, лесно и изцяло онлайн. Работим гъвкаво и иновативно с помощта на адвокати. Извършваме безплатна консултация за Вас, за да изберете най-правилното дружество за вашата фирма. Опитваме се да бъдем максимално полезни и изчерпателни в информацията, за да могат клиентите ни да вземат най-доброто решение.

Безплатна консултация: 0899 85 75 00

Регистриране на фирма

Самото регистриране на фирма става чрез вашата помощ, отивате до нотариус и до банката с подготовените от нас документи, вкарвате си капитала в набирателната сметка в банката в която сте решили да работите и след това сканирате и изпращате всичко до нас, след което ние Ви вписваме фирмата в Агенцията по вписванията.

Вижте нашите топ цени с включени такси и хонорари за регистриране на фирма

Цена за регистрация на фирми

Регистрация на фирма онлайн

Регистрация на фирма
Регистрация на фирми

Вие искате да извършите вашата регистрация на ЕООД или ООД изцяло онлайн, ние сме тук за да Ви помогнем, само се свържете с нас и ще получите безплатна консултация , плюс най-добрата цена за регистрация. Цената за регистрация на фирма е една и съща за регистрация на ЕООД и регистрация на ООД.

Ние Ви предлагаме само в няколко лесни стъпки създаване на фирма изцяло по интернет, с помощта на адвокат и всичко е напълно прозрачно.

Фирмата е готова само за 1-2 дни, след като ни изпратите нужните документи за регистрация на вашата фирма.

Митков Консулт ЕООД ще Ви представи списък с нужните стъпки при откриване на фирма и ще Ви насочи как най-бързо и последователно да извършите тази услуга с нашата помощ.

Много хора се питат?

Как да регистрирам фирма?

Този въпрос не е толкова труден, затова ние Ви предлагаме безплатна консултация за да можем да Ви насочим най-добре от какво имате нужда спрямо вашите предпочитания и изисквания. Кое ще е най-доброто за вас и даваме информация освен за регистрацията евентуални и за последващи действия.

Регистрация на фирма София

Дали сте от голям град като София и искате да направите вашата регистрация на фирмата Ви в София или някой друг голям град на България, това е от без значение работим по имейл или вайбър директно с вас и получавата всичко готово, комплект документи и инструкции за регистрация на вашата фирма.

Безплатна консултация: 0899 85 75 00