Регистрация на фирма на чужденец в София

Rate this post

Регистрация на фирма на чужденец в София. Все по-често започваме да получаваме запитвания за регистрация на фимра , регистрация на юридическо лице от чужденец или гражданин на Европейският съюз. Процедурата не е много сложна, но си има своите специфики и необходими такси за заплщане, за да може това да се случи. Цената за регистрация на фирма на чужденец зависи от някои неща и по -скоро от това какви нужди има чуждестранното лице и как ще иска нещата да се случат.

Обадете ни се: 0899 85 75 00

Правните форми които може да регистрира чужестраното лице са както и за България, регистрация на фирма ЕООД на чужденец и регистрация на фирма ООД на чужденец, лицето може да участва и в други дружества и сдружения.

Регистрация на фирма на чужденец в София

Искате да регистрирате фирма за чужд гражданин в София, можете да се свържете с нас на посоченият телефон по-горе за да можем да Ви консултираме и да Ви кажем как ще процедираме и какво е необходимо от Ваша страна.

Регистрация на фирма на чужденец в Пловдив

Независимо къде се намирате ние ще Ви помогнем да откриете вашата фирма, изцяло онлайн и дистанционно. Доверете се на адвокат с опит в регистрирането на фирма за чужденци в Пловдив.

Регистрация на фирма на чужденец във Варна

По аналогичен начин предлагаме услугата за по-големите български градове и правим регистрация от разстояние за клиенти и от морето, в случая регистрация на фирма на чужденец във Варна. Регистрация на фирма на чужденец в Бургас.

Ние ще ви помогнем да направите и откриете набирателна сметка за чужденец при откриване на банкова сметка в избраната от вас банка при регистрирането на вашата фирма.

Как чужденец може да открие фирма в България?

Ако искате повече информация моля да се свържете с нас, ние ще Ви асистираме и насочим какво трябва да се направи и ще Ви помогнем да откриете вашата фирма.

Регистрация на фирма на чуждестранно лице

Регистрацията е малко по-сложна отколкото на български гражданин, но затова ние работим с много добри и качествени адвокати, които да съдействат и помагат при регистрацията на фирма на чуждестранно лице.

Регистрация на фирма от чуждестранно юридическо лице

Имаме дългогодишен опит в откриването на фирми за чуждестранни лица, свържете се с нас за да получите максимално добро обслужване на топ цени!

Обадете ни се: 0899 85 75 00