Счетоводни услуги за козметични и фризьорски салони

Rate this post

Счетоводство на козметичен салон

Имате нужда от счетоводно обслужване за вашият новоткрик козметичен салон или вече съществуващ такъв. Работим с клиенти от тази сфера и имаме опит при работата с козметични салони и салозни за красота. Счетоводното ни обслужване е на ниво и сме запознати с всички изисквания на законодателстовото на Република България. Ние от Митков Консулт ЕООД сме най-добрият Ви избор, за счетоводно обслужване на вашето студио.

Свържете се с нас за консултация:

0899 85 75 00

Счетоводни услуги за фризьорски салон

Притежавате козметичен салон или козметично студио, чудите се на кой да доверите вашето счетоводно обслужване, търсите си партньор и консултант в сферата в която работите? Ние сме насреща и ще Ви помогнем да се развивате!

Счетоводни услуги за козметични и фризьорски салони
Счетоводни услуги за козметични и фризьорски салони

Счетоводни услуги за фризьорски салон в София

Независимо къде се намирате, дали вашият козметичен салон е в град София или Пловдив, Варна, Бургас, ние сме на среща и ще можем да Ви обслужим. Вече и с регистрация по ДДС по електронен път, за вашият нужди. Кореспондираме изцяло по имейла и работим иновативно по електронен път.

Счетоводни услуги за фризьорски салон в Пловдив

За нас е важно да сме в крак с всички промени в законодателството и да Ви консултираме и въвеждаме с всички промени на време. Като собственик на козметичен салон, ще имате възможност да разчитата на нашата професионална експертиза в осчетоводяването на вашите фактури и банкови извлечения. Като през това време ние се стремим да Ви уведомяваме за текущото състояние на фирмата, при поискана спавка, вашият фокус е върху вашият бизнес, а финансово-отчетните ви дейности се управляват с внимание към детайла, от наша страна. Счетоводни услуги за козметични и фризьорски салони във вашият град, доверете ни се!

Вече имаме редица клиенти, които ни се довериха, част от които са:

  • Козметични студиа;
  • Фризорски салони;
  • Салони за красота;