Регистрация на фирма в Свиленград

Rate this post

Искате да направите своята регистрация на фирма в Свиленград

Регистрация на фирма в Свиленград.Искате да стартирате собствен бизнес, може да ни се доверите при регистрация на вашата фирма. Правим и онлайн счетоводни консултации при нужда на клиента. Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Свиленград и счетоводни услуги на международна транспортна фирма в Свиленград!

Откриване на фирма;

Промяна в обстоятелства;
Прехвърляне на дялове между съдружници;

Закриване на фирма и др.

Нашият екип се е специализирал и за възстановяване на ДДС от ЕС в Свиленград. Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

В тази статия ще дадем някои насоки за собствен бизнес

Фирма за почистване


Можете да осигурите чистотата на къщата самостоятелно, с помощта на домакиня или почистване . Условията за почистване днес са с голямо търсене, особено в големите градове. Преди да започнете такъв бизнес, анализирайте конкурентите, тяхната ценова политика, в кой сектор работят и доколко те задоволяват търсенето.

Почистването на стаите може да бъде от различни видове:

  • всекидневна и обща
  • почистване след ремонт,
  • за частни клиенти и за юридически лица,
  • химическо чистене и полиране на мебели.


За да изберете вашата специализация е важно да анализирате пазара. Често дори присъствието на конкуренти не пречи на старта на тяхната компания за почистване, ако те са специализирани в други видове почистване или ако пазарът не е наситен.

Индивидуални услуги за почистване

За разлика от хората, които предлагат индивидуални услуги за почистване, фирмите за почистване нямат болнични дни и ваканции, но има професионални работници и почистващи препарати, които могат да се справят с всяко замърсяване.

По-удобно е големите компании да работят с фирма за почистване и да извършват плащания официално по разплащателната си сметка. По-лесно е да организирате време за почистване с тях (често това е рано сутрин или късна вечер). Но частните клиенти все повече избират почистване с фирма за почистване.

Бензиностанция

Бензинът се вдига всяка година и все повече автомобили преминават към газово гориво. Това е добра предпоставка за отваряне на вашата бензиностанция . Ако нишата за продажба на бензин е заета от големи вериги, бензиностанциите остават нисък конкурентен бизнес. Газовите бензиностанции са бизнес, в който обмисленият контрол на разполагането и сигурността са от решаващо значение. В близост не трябва да има други станции.

Внимателно изучавайте трафика и пътните атласи. Имате нужда от запълнени магистрали и главни пътища без резерви и ферми в областта. Важно е веднага да се определи вида на газа (пропан или метан), тъй като те изискват закупуване на различно оборудване. Анализирайте кой газ е по-търсен и кое е по-изгодно за вас да работите.

Пропанът ще струва по-малко за инсталиране, а сред автомобилистите е по-често срещан. Пропановите бутилки тежат по-малко, но този газ е по-скъп от метана, по-вреден и експлозивен.

Качеството на продукта

Важно е да следите качеството на зареждането, така че след това да не се налага да ремонтирате двигателя на машината.Ще се нуждаете и от пакет документи и компетентна рекламна стратегия. Небрежността на бензиностанция може да доведе до катастрофални последици, затова е важно редовно да се следи за годността на оборудването и внимателно да се подбира персонал.

Цените трябва да са конкурентни. Започването на бизнес изисква впечатляващ начален капитал от няколко милиона рубли – можете да прибягвате до помощта на инвеститор. Бензиностанцията е бизнес за опитен предприемач, а не за начинаещ.

За да увеличите приходите, помислете за допълнителни услуги – автомивка или поставяне на гуми, малък супермаркет с кафене, където можете да пиете кафе и да хапнете кок или хамбургер. На това място клиентите могат да отделят време, докато колата се зарежда с гориво и това ще донесе допълнителен доход на предприемача.