Счетоводни услуги в Самоков

Rate this post

Счетоводна къща в Самоков

Разбираме, че е трудно да се оцени нивото на компания, която предоставя счетоводни услуги, преди началото на редовното сътрудничество и първото впечатление от срещата ни ще бъде решаващо за вас при избора на счетоводни услуги в Самоков.

Преди да сключим договор за предоставяне на счетоводни услуги, ние ще се опитаме да ви разкажем подробно какво представлява цялостна счетоводна подкрепа за юридически лица и индивидуални предприемачи в нашата компания и как се формира цената.

Счетоводни услуги в Самоков
Счетоводни услуги в Самоков

Счетоводните услуги са един от ключовите аспекти на работата на всяка организация, но не винаги е целесъобразно да се държи счетоводител на пълен работен ден – много организации, и особено начинаещи, ще бъдат много по-изгодни за възлагане на счетоводни услуги на външни изпълнители.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС! . Ние сме фирма за възстановяване на ДДС от ЕС в Самоков

Счетоводни услуги в Самоков

Счетоводните услуги са самата основа, от която компаниите се нуждаят, за да изградят печеливши дейности и ние полагаме всички усилия да гарантираме, че те са надеждни и трайни!

Адекватна цена за качествени счетоводни услуги. Опитваме се да предложим на всеки клиент най-атрактивните и удобни тарифи. Нашата цена се основава на интегриран подход и внимание към всеки детайл от вашия бизнес.

При нас спестявате до 50%. Разходите за наемане на наши специалисти са много по-ниски от изплащането на заплати на вашия счетоводител. Искате ли да разберете реалните си разходи за държавен счетоводител

Строг контрол върху работата на счетоводния отдел.

Вашата безопасност е наш приоритет! Ние си вършим работата професионално и компетентно, което намалява риска от загуба на финанси поради счетоводни грешки и не привлича вниманието на данъчните власти.


Пълна отговорност за вашите действия.

Разбираме последствията пред предприемачите и юридическите лица за нарушаване на правилата за счетоводство и отчетност. Поради това ние гарантираме на нашите клиенти минимизирането на такива рискове, а в случай на искове от данъчната инспекция, пълно възстановяване на разходите, направени по наша вина.


Сигурност на данните и поверителност. Между нас има споразумение за запазване в тайна на всяка информация, получена във връзка с изпълнението на договора, с цел предотвратяване на загуби и увреждане на интересите на клиента.

Ние следим законодателството. Редовно наблюдаваме и своевременно докладваме за важни промени и предлагаме решения.

Счетоводител в Самоков

Оптимизиране на данъчната тежест – обръщаме внимание на данъчната оптимизация и безопасността на бизнеса на нашите клиенти, винаги сме готови да дадем прогноза за прогнозния размер на данъците и съвети за тяхната оптимизация в разумни рамки и с осезаеми резултати.

Винаги във връзка! Ние като компания не се разболяваме, не излизаме на почивка, не закъсняваме и не се отказваме през отчетния период. Ние предлагаме непрекъснати дейности и винаги поддържаме връзка.

Счетоводство на транспортна фирма в Самоков

Имаме и невероятен екип. За нас работи цял екип от специалисти – професионален счетоводител, кадрови служител, данъчен консултант и адвокат. Работейки с нас, няма да разчитате на уменията и знанията на вашия вътрешен счетоводител.

Преди започване на работа се сключва официално споразумение за предоставяне на счетоводни услуги, което уточнява условията за сътрудничество, крайните разходи и отговорността на компанията.

Нашите цени за счетоводни услуги в Самоков


Разходите за предоставяне на счетоводни услуги от висококвалифициран специалист ще бъдат изплатени многократно от резултатите от неговите дейности: създаването на модерно, гъвкаво, прозрачно, безопасно счетоводство и, разбира се, липсата на санкции за неправилно изпълнени или ненавременно подадени отчетни документи в държавните структури, нарушение на процедурата за данъчни, пенсионни и осигурителни удръжки.

Цени за счетоводни услуги в Самоков