Счетоводни услуги за рекламни услуги

Rate this post

Счетоводни услуги за рекламни услуги. Доверете се на професионалнистите в бранша, ще останете доволни както и десетките наши клиенти. Може да проверите отзивите и ревютата в google my business към Митков Консулт ЕООД. Много често хората имат допълнителни въпроси и питания, ние се страем да даваме пълна и адекватна информация както на нови стартиращи фирми, така и на вече действащи фирми с история.

Счетоводното обслужване включва, цялостно обслужване на счетоводни документи, фактури, банкови извлечения, отчети от касов апарат. Консултации, ТРЗ и заплати, подаване на ГДД, ГФО, НСИ, Агенция по вписванията и т.н.

Счетоводни услуги за рекламни услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Перник

Независимо къде се намирате, имате фирми почти от цялата страна, работим бързо и иновативно, със счетоводен софтуер. При нас работят еродирани млади хора, специалисти и експерти в своята област.

Свържете се с нас за безплатна консултация: 0899 85 75 00

Счетоводни услуги за рекламни агенции

Независимо дали се занимавате с печатни материали, дизайнерски услуги ,издаване на печати и т.н. ние можем да сме полезни за вас, като аутсорсинг , външно счетоводство.

Много агенции ни се довериха през годините, както и дигитални агенции, занимаващи се със facebook, google, реклама.Някои сектори на услугите изискват специални разрешителни или лицензи, за да работят законно. Това може да включва професионални сертификати, здравни разрешителни или специфични за индустрията лицензи. Осигуряването на правилните разрешения е от решаващо значение за избягване на правни усложнения

Работим и с добри адекватни адвокати специализирани в данъчно законодателство.

Провечете и счетоводни услуги за фитнес и спа.