Регистрация на фирма в Бургас

Rate this post

Искате да стартиранте нов бизнес и да регистрирате вашата фирма, бързо, лесно и удобно. Попаднали сте на правилното място. Регистрация на фирма в Бургас само този месец на промоционални цени.

Актуалните цени за регистрация на фирма в град Бургас!

Телефон: 0899 85 75 00

В някои случай още при стартирането и откриването на нова фирма в Бургас, вие ще искате или ще имате нужда от регистрация на фирма по ЗДДС в Бургас, ние можем да Ви съдействаме и да Ви регистрираме фирмата по ДДС. След, което всеки месец до 15-то число на месеца, ще трябва да се подава справка декларация по ДДС, ако имате сделки в ЕС, се прилага и справка за VIES декларация.

Извършваме и счетоводство, счетоводни услуги в Бургас и счетоводни услуги на международни транспортни фирми в Бургас !

Допълнителни услуги които предлагаем за град Бургас и цяла България:

Закриване на фирма ЕООД, ООД, ЕТ в Бургас;

Прехвърляне на дялове на собственици на дружество;

Апортни вноски на търговско дружество;

Непарична вноска на съдружник ;

По-долу представяме селекция от 10 бизнес идеи за малък град. Това е само малка част, която можем да ви дадем.

Регистрация на фирма в Бургас

Бизнес идея номер 1. Отваряне на частна детска градина


Същността на такъв проект е откриването на детска градина, която предоставя услуги за развитие и образование на определен брой деца в предучилищна възраст. Услугата се търси поради постоянното увеличаване на плодовитостта и желанието на успешните родители да идентифицират детето си в добра институция.

Изпълнението на проекта започва с изпълнението на всички необходими документи, регистрация във фондове и различни инстанции, лицензиране. По-голямата част от финансовите разходи падат върху следните позиции:

 • наем на големи удобни помещения;
 • закупуване на мебели, оборудване;
 • подреждане на помещение за готвене;
 • заплата на персонала.


Много детски градини от този тип практикуват нови методи на преподаване, интересни програми, поради които разходите за намиране на дете в институция значително нарастват. Ако не чакате бърза възвръщаемост на инвестираните средства в проекта, можете да получите стабилни финансови приходи през следващите години.

Бизнес идея № 2. Услуги за заточване на инструменти

Един добър бизнес вариант, който изисква малки финансови инжекции, не зависи от сезона. Услугите на майстор постоянно се изискват от фризьори, маникюристи, персонал в ресторанта, кафенета и обикновени домакини. Специалист, който постоянно усъвършенства уменията си и извършва услугата с високо качество, винаги ще бъде търсен сред клиентите.

Прочетете повече за възстановяване на ДДС от ЕС!

Организацията на работилница за заточване на инструменти се счита за икономически достъпен вид дейност, но за начало са необходими определени разходи:

 • наем и подреждане на помещения за работа;
 • заплащане на начални курсове за обучение и повишаване на квалификацията;
 • закупуване на оборудване за организацията на процеса.

За да увеличите печалбата, можете да предоставите реклама, да вземете лично и да доставите инструменти на клиентите.

Бизнес идея № 3. Организация на сондажни сондажи


Същността на този проект е да се организира целият процес на пробиване и оборудване на кладенеца в частни зони, за да се осигури вода за напояване и домакински стоки. Услугата е в постоянно търсене от собствениците на летни къщи, домакинства, които трябва да си осигурят вода. Това е вярно в селата и малките градове, където има проблеми с централното водоснабдяване.

Повечето от тези проекти не предвиждат закупуване на строителни материали, предлагайки това да бъде направено на клиента. Следователно основната позиция на разходите е закупуването на сондаж с пълен набор от допълнителни маркучи, тренировки, помпи.

Бизнес идея № 4. Производство на шаурма (шаурма)


Идеята на този проект е да се отвори търговски обект за производство и продажба на популярен вид закуска – шаурма. Готвенето на турско национално ястие изисква минимални познания по готварски умения, малки инвестиции. Вкусен и удовлетворяващ начин за задоволяване на глада в движение е много популярен сред много студенти, посетители на обществени места за отдих.

Такава точка може да бъде инсталирана за постоянно в специална палатка или закупена евтин ремарке като домашната версия на „Купава“. Това ще стане основната част от разходите, заедно с такива статии:

 • закупуване на оборудване, необходимо за готвене;
 • заплата на продавача;
 • комунални услуги;
 • закупуване на продукти и опаковъчни материали.

Бизнес идея № 5. Откриване на шивашко ателие

Същността на тази идея е да се отвори малко шивашко ателие, предлагащо услуги за ремонт, изработка и декориране на дрехи. Такива необходими работи са в търсенето и популярни, напълно независими от сезона, обхващат голям брой клиенти от различни възрасти. Има все повече хора, които искат да изглеждат стилно, да имат оригинални неща, да вдишват нови нотки в стари палта и рокли.

Можете да отворите студиото у дома, но най-добрият вариант би бил да наемете пространство в известен търговски център, хипермаркет или натоварена част от жилищния комплекс. Повечето от разходите в бизнес плана се отчитат по статии:

 • закупуване на шевно оборудване;
 • закупуване на специални мебели, манекени;
 • закупуване на аксесоари за шиене;
 • наемане на място или сметки за комунални услуги.

Бизнес идея номер 6. Отваряне на магазин за дрехи

Същността на идеята е придобиването на висококачествени трикотажни изделия от производителя, някои видове дрехи в икономична класа, продажбата им на потребителя в малък магазин. Този популярен и широко разпространен вид предприемаческа дейност може да донесе стабилни печалби дори в конкурентна среда, ако е разумно да се избере мястото на търговия, изборът на асортимент.

За да отворите магазин не е необходимо голямо помещение. Можете да наемете отдел или няколко квадратни метра в търговски център. Модерен вариант ще бъде поставянето на стоки в онлайн магазин, с доставка до купувача в района на пребиваване.

Специализацията на евтини практически неща ще донесе възвръщаемост по-бързо от внедряването на именити маркови, ще изисква по-малко инвестиции. Допълнителните разходи са:

 • доставка на стоки от доставчика;
 • плащане на наетия продавач;
 • закупуване на витрини, манекени, стелажи.


Продажбата на трикотажни дрехи в стационарен магазин с реален марж до 40-50% ще помогне да се постигне стабилен оборот на средства, да се получи чиста печалба след първата година на работа. Работата с производителите директно ще намали значително изкупната цена и ще увеличи приходите от проекта.

Бизнес идея номер 7. Отваряне на магазин за бижута и аксесоари

Същността на проекта е търсенето на доставчици на оригинални аксесоари, бижута, тяхното внедряване в магазина. Популярността на подобен бизнес се дължи на нарастващия интерес към занаятите, ексклузивните подаръци и сувенири. Такива продукти са насочени към женска аудитория, която с удоволствие придобива нови бижута.

Покупката на стоки в тази категория може да бъде извършена:

в специализирани складове на сувенирни изделия;
у дома занаятчии, предлагащи изделия от парчета.


Последните с готовност предлагат продукти за продажба при определен процент от продажбите. Те могат да бъдат изложени в наетия отдел на голям център, да организират работа по интернет, да участват в търговски изложения. Високата способност за крос-кънтри може да бъде осигурена от квартала с магазини за женско облекло и козметика, салон за красота. Като допълнителен доход такива магазини предлагат работилници по производство на аксесоари и бижута.

Цената на предлаганите продукти зависи от търговския марж. Малките обеми на търговия се припокриват с висока рентабилност, неограничен срок на годност. Ето защо не чакайте бърза изплащане, като се съсредоточите върху среден период от 10 месеца.

Бизнес идея номер 8. Отваряне на кафе

Същността на бизнес проекта е отварянето на малка кафене с определен асортимент. Това е островче или отдел в свободната зона на търговски център, където всеки може да пие или да вземе чаша ароматна напитка със себе си. Такава миниатюрна институция е фокусирана върху високия трафик, а най-доброто място ще бъде наличието на магазини, висши учебни заведения.

Добре е да започнете нов бизнес формат, използвайки метода на франчайзинг, който се състои в пълната подкрепа на всеки етап от компанията майка. Определени дивиденти дават право да работят под добре известна марка, да използват своята база доставчици. Допълнителни позиции на разходите:

 • плащане за настаняването;
 • дългосрочно наемане на специални кафе машини, друго оборудване;
 • подреждане на остров с места за настаняване на клиенти;
 • закупуване на висококачествени суровини за кафе.


Бизнес идея номер 9. Бизнес с цветя

Общата същност на предлаганата бизнес идея е да организира процеса на закупуване на свежи цветя от дистрибутори, опаковането им, регистрация в дизайнерски букети и продажби чрез търговски обекти или бутици за цветя. Уместността се дължи на стабилното високо търсене на цветя и бързата изплащане на този бизнес.

За да реализирате проекта, трябва да намерите доставчик на едро на асортимент от цветове, да определите метода на изпълнение (търговски обект в прехода, бутик или онлайн магазин). За да отворите, ще трябва:

наемете стая за продажба и съхранение на цветя;
инсталирайте оборудване за създаване на температурни условия;
да наеме изпълнители, да обучава, ако е необходимо, на курсове на цветарите.
Допълнителна позиция на разходите ще бъде поддръжката на персонала, доставка на цветя до клиентите, опаковъчни материали.

Минималният срок на изплащане за цветарски магазин е 1 година. Надценката, която може да се зададе на подобен продукт, е сезонна. В предпразничния период се допуска увеличение на разходите в размер на 150-200%. Увеличението на цената на свежите цветя в рамките на 80-100% допринася за появата на редовни клиенти.

Сред недостатъците на този проект е висок процент конкуренти, кратък срок на годност и създаване на специални условия за живи стоки.

Бизнес идея номер 10. Сергия за плодове

Същността на проекта е масовото закупуване на пресни плодове, продажбата им на дребно на купувача в специална неподвижна сергия. Този тип малък бизнес се характеризира с малки първоначални инвестиции, голяма конкуренция, но постоянна печалба с разумен подход към търговския марж, спазване на търговските стандарти. Пресните плодове са в търсенето през всеки сезон, но зависят от промените в асортимента.

За да отворите сергия, трябва внимателно да проучите конкуренцията и да изберете места с добър трафик: отдели на пазари, търговски центрове, павилиони в близост до автобусни спирки, метростанции. За да реализирате проекта, ще ви трябва:

 • неподвижна сергия, палатка от отворен или затворен тип;
 • сключване на споразумение за насипни покупки на плодове;
 • закупуване на тегло и хладилно оборудване.


Малкият размер на сергията помага за намаляване на разходите за наемане на земя, комунални услуги, данъци. Трябва да се обърне специално внимание на санитарните стандарти и качеството на обслужването на клиентите.

Процентът на търговските маржове може да варира от 50 до 100% в зависимост от името на продукта, неговата екзотика. Следователно, изплащането директно зависи от обема на търговията и може да бъде от три месеца.