Откриване на фирма

Rate this post

Откриване на фирма изцяло онлайн по интернер само с помощта на имейл или вайбър. Митков Консулт ЕООД ще Ви помогне в избора на типа дружество, което искате да регистрирате. Ще подготвим всички нужни документи, ще проверим дали избраното от вас име е свободно. Ще Ви помогнем в стъпките при регистрацията. От вас се изисква само да минете през нотариус, банка и да сканирате документите, другото ще го свършим ние.

Консултация: 0899 85 75 00

Регистриране на ЕООД

При регистрация на дружество като ЕООД, Вие сте сам собственика на капитала и можете и Вие или друго лице да бъде управител на вашата фирма. Това е една от най-често срещаните форми за регистрация, тъй като минималният капитал е само то 2 лв, става за 2-3 дни и можете да започнете да работите за вас и вашият бизнес.

Регистриране на ООД

При тази регистрация на фирма като ООД, собствениците на капитала са повече от 1 лице може да са 2-3 и т.н. като всеки един от собствениците държи % от общият дял на капитала на дружеството, като това се упоменава в началната регистрация. Дяловете могат да се сменят във времето и е нужно намесата на адвокат.

Откриване на фирма
Откриване на фирма

Цени за регистрация на фирма

Цените за регистрация на фирма можете по -подробно да разгледате в статията ни за регистрация на фирма цени.

Стъпки за създаване на фирма

Ние сме подготвили пълен набор от документи + всички необходими стъпки и такси които могат да възникат по време на регистрацията на вашето дружество. Изращаме Ви всичко и можете да действате, всичко се случва бързо и иновативно по интернет, независимо къде се намирате, важно е да имате нотариус и банка наблизо и да сканирате документите и да ни ги изпратите.

Регистрация на ЕООД документи

  • Няколко декалрации
  • Учередителен протокол
  • Учредителен акт
  • Вносна бележка за внесен капитал в банката
  • Спесимен – заверен подпис пред нотариус
  • Пълномощно за адвоката

Обадете ни се за откриване на фирма: 0899 85 75 00