Оферта за 15 000 евро: Adecco си търси младеж за директор

Rate this post

Инициативата на компанията „CEO за един месец“ се провежда за втора поредна година

Оферта за 15 000 евро: Adecco си търси младеж за директор
Оферта за 15 000 евро: Adecco си търси младеж за директор

Безработни младежи от България  ще могат да заемат поста изпълнителен директор в „Адеко България“ за 1 месец, съобщиха от консултантската компания в областта на човешките ресурси.

Това ще се случи в рамките на международната инициатива на групата Adecco „CEO за един месец“, която се организира за втора поредна година и обхваща 50 държави. Проектът е част от програмата на компанията – Way To Work, която цели да интегрира младите хора на пазара на труда.

Организаторите информират, че от всяка държава ще бъде избран по един кандидат, който ще започне едномесечен платен стаж като изпълнителен директор в местния офис на „Адеко“. Българските кандидати ще могат да прекарат месец юли, работейки заедно с изпълнителния директор на „Адеко България“ Георги Георгиев.

В следващия етап от надпреварата един от всички участници в глобален план ще бъде избран за CEO на централния офис на Adecco в Цюрих, Швейцария. Едномесечният стаж там започва през септември 2015 г., като за него е предвидено заплащане от 15 000 евро.

За да кандидатствате, трябва да изтеглите мобилното приложение CEO for One Month и да се включите в състезанието, като попълните вашето CV и няколко теста. Крайният срок за кандидатстване е 1 май 2015 г.

Източник: https://www.economy.bg/