НАП дава таблет срещу касови бележки

Таблет ще получи първият късметлия в играта на НАП

 НАП дава таблет срещу касови бележки

НАП дава таблет срещу касови бележки

“Парола: Касова бележка”. Името му ще стане ясно утре, когато актьорът Димитър Рачков ще изтегли печелившия сред 900 участници, съобщиха от приходната агенция. Целта на играта, която е част от кампанията на НАП “Влез в час с данъците 2”, е да даде основна информация за данъците и смисъла от плащането им, както и практически съвети за предстоящия досег на младите с финансовата система.
Според регламента на играта всеки ученик в България може да регистрира неограничен брой касови бележки чрез специално разработен софтуер. Приложението е достъпно на страницата на кампанията във Facebook, както и безплатно за телефони с операционни системи Android и IOS.
Учениците могат да регистрират касови бележки от 1 януари до 31 май 2015 г. Колкото повече фискални бонове се регистрират от един участник, толкова по-голям е шансът той да спечели някоя от наградите. Стойността на покупката не е от значение. Важно условие е учениците да съхраняват касовите бележки, които регистрират.
Наградите в играта са 2 таблета, 2 фотоапарата и игрална конзола, а печелившите се определят на лотариен принцип.
900 ученици вече се включиха в играта, като до момента регистрираха над 35 000 касови бележки. Над 10 000 фенове следят публикациите в страницата на кампанията във Facebook.
В хода на кампанията “Влез в час с данъците 2” 80 служители на НАП ще посеят близо 120 училища в страната до края на учебната година и ще се срещнат с около 20 000 ученици.

Източник: www.nap.bg

Please rate this