Инвестирам в компании, преди да станат публични

Rate this post

Влагането на пари след това е като да мяташ стрели на дартс

Инвестирам в компании, преди да станат публични
Инвестирам в компании, преди да станат публични

„Тактиката ми е да инвестирам в компании, преди те да станат публични. Не вярвам в инвестицията преди това, защото това е като да мяташ стрели на дартс“. Това заяви, емблематичният за финансовите среди Джордан Белфърт на пресконференция преди днешната му лекция в София.

Белфърт обясни, че тактиката му е да инвестира в компании преди да излязат на борсата. Първообразът на героя от „Вълкът от Уолстрийт“ заяви, че не вярва в инвестициите в акции в известни компании, като например Facebook, просто защото отдавна са публични.

Той обясни, че знае какво е да имаш предчувствие като брокер, когато нещо не е добро. Неговото е такова, че да инвестира в компании преди те да направят публично предлагане.

Гледайки назад, Джордан Белфърт вижда грешките си, но не съжалява за тях. „Не си казвам, че съм сгрешил, просто гледам напред. Предприемачите продължават напред“, заяви той.

По думите му едно от най-важните качества, които човек трябва да притежава, е да има може да убеждава другия в това, в което вярва.“Важно е да имаш вяра в нещата, които правиш и в които вярваш“, категоричен е Джордан Белфърт.

Източник: https://www.economic.bg/