Българин избран за най-добър мениджър в световна класация

Rate this post

Максим Бехар бе обявен за Мениджър на годината в света от престижните американски награди Stevie Awards. Той ще получи златна статуетка за първото място в категория „Мениджмънт“ за „Най-добър изпълнителен директор за 2015“.

Българин избран за най-добър мениджър в световна класация
Българин избран за най-добър мениджър в световна класация

Бехар, който е вицепрезидент на Световната PR асоциация (ICCO), както и председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, печели приза в конкуренция с над 1800 кандидати от целия свят за тази категория.

Актуални цени за регистрация на фирма, изцяло онлайн за цяла България!

„Тези отличия доказват, че България е страна, напълно конкурентна на всяка друга в света, в която бизнесът може да се прави точно и почтено, стига да имаш нагласа за това. Да правиш почтен и успешен бизнес е по-трудният път не само в България, но и навсякъде, за нас обаче той е единствено възможният и тези поредни награди са ясен знак, че с много труд и особено с много иновативност успехът винаги идва“, коментира Бехар.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Международните бизнес награди се провеждат за 12-и пореден път. Това е част от глобална бизнес програма, която отличава най-добрите компании и бизнес практики в света. Разнообразието от категории дава възможност да се включат компании от различни бизнес сектори, като всеки кандидат се конкурира с компании от същия отрасъл и със сходни мащаби и брой служители. Журито от над 200 топмениджъри от цял свят избра победителите сред 3700 кандидатури от 60 страни във всички категории.

Регистрация на фирма в Пловдив

Официалното връчване на наградите ще стане на тържествена церемония в Торонто на 23 октомври тази година.

Източник: https://www.manager.bg/