БФБ-София дава стипендии на кандидати за CFA

Rate this post

Крайният срок за подаване на документи е 30 септември 2015 г.

БФБ-София дава стипендии на кандидати за CFA
БФБ-София дава стипендии на кандидати за CFA

Българска фондова борса–София обявява конкурс за две стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA). Отпускането на стипендиите е част от инициативите на БФБ-София за по-добро финансово образование в България и се провежда за втора поредна година.

Актуални цени за регистрация на фирма, изцяло онлайн за цяла България!

Стипендиите покриват ранната такса за регистрация за изпита и ще бъдат предоставени на кандидати, които се явяват за първи път на изпита. За да бъдат допуснати до конкурса, кандидатите трябва да имат завършена или да са последна година бакалавърска степен, или да имат четиригодишен професионален опит. Конкурсът е отворен и за кандидати, които отговарят на условията и като комбинация от образование и професионален опит, който е натрупан в последните четири години. Всички изисквания са достъпни на страницата на БФБ.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

Конкурсът ще се проведе в два кръга: подбор по документи, при който ще бъдат допуснати единствено кандидатите, отговарящи на изискванията, и изпит, който ще се проведе на 10 октомври 2015 г.

Кандидатите трябва да представят: попълнена форма за кандидатстване; актуална автобиография и мотивационно писмо. Крайният срок за подаване на документи е 30 септември 2015 г., като те трябва да бъдат изпратени на адрес bse@bse-sofia.bg със следния текст: CFA Scholarship 2016.

Източник: https://www.economic.bg/