Банка предлага сребърни и златни монети на промоция

Предложенията са валидни до края на октомври 2015 г. или до изчерпване на количествата

Банка предлага сребърни и златни монети на промоция
Банка предлага сребърни и златни монети на промоция

До края на октомври 2015 година клиентите на Райфайзенбанк ще могат да закупят златни и сребърни артикули от най-висока проба на специални, по-ниски цени.

Актуални цени за регистрация на фирма, изцяло онлайн за цяла България!

Промоцията  включва изделия от благородни метали на швейцарската рафинерия ПАМП. Асортиментът предлага златни и сребърни кюлчета – медальони с проби съответно 999.9/1000 и 999/1000 и тегло от по 6.2 грама. Продуктите от сребро са достъпни на нова цена от 69 лева, а тези от злато – 539 лева. Цените са с включен ДДС. Кюлчетата-медальони се предлагат и с каишка от сурова коприна и бижутерска закопчалка.

Сребърната монета “Виенска Филхармония” от 1 унция ( 31.1035 гр. ) с проба 999.9/1000 може да бъде закупена на промоционална цена от 85 лв.

Регистрация на фирма онлайн в София и в цяла България

В промоцията са включени и други артикули от злато и сребро на по-ниски цени – кюлчета, медальони със зодии (Лъв, Дева, Везни), монети и други специални продукти.

Изделията могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк. Офертата важи до края на октомври или до изчерпване на количествата.

Пълния каталог на продуктите с намалени цени, както и списък с обслужващите офиси на Райфайзенбанк, можете да видите на интернет страницата на банката.

Източник: https://www.economic.bg/

Please rate this